ASUMISEN MEDIATIEDOT

Arkisto

Täältä löydät kaikki julkaisumme

Tiedote Vuokraovi.com

Sujuvaa toimintaa läpi lomakauden

Kesän muistilista helpottaa lomalle lähtöä ja takaa rennon hengähdyksen arjen kiireistä. Muistathan, että Nousun alekampanja on vielä ke 6.7. asti voimassa.

Tiedote Etuovi.com

Tavoita lisää ostajaehdokkaita

Anna uusi lähtö myynti-ilmoituksellesi ja hyödynnä viikon tarjouksemme Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketista. Tee samalla katsaus myynti-ilmoituksesi kuviin ja ota ainutlaatuisen Asuntokuvat-tutkimuksemme tulokset ja vinkit käyttöön.

Tiedote Vuokraovi.com

Tärkeimmät vuokra-asunnon valintaperusteet tällä hetkellä

Pääsimme kurkistamaan jo valmistumaisillaan olevaan laajaan Vuokra-asuminen tutkimukseen ja teimme katsauksen tämän hetken tärkeimpiin vuokra-asunnon valintakriteereihin. Vertasimme tuloksia myös edellisen (v. 2020) tutkimuksen tuloksiin.

Tiedote Vuokraovi.com

Yhä useampi kokee sopivan vuokra-asunnon löytymisen hankalana

Tarjonta ylittää kysynnän, mutta sopivan asunnon löytyminen koetaan entistä haastavammaksi, kertoo tuorein Markkinapulssi-kyselymme. Katso myös miten Venäjän hyökkäys vaikuttaa Vuokraovi.comin kävijöiden asunnonvaihtosuunnitelmiin.

Tiedote Etuovi.com

Halukkuus asunnonvaihtoon on pysynyt korkealla tasolla

Myyntiaikeet ovat jopa nousussa tuoreimman kyselytutkimuksemme mukaan. Välittäjän valinta -palvelumme avulla varmistat, että näyt alueesi asunnon myyjille laadukkaalla tavalla. Katso ohjeet ilmoittautumiseen.