ASUMISEN MEDIATIEDOT

Etuovi.com Startti -lisänäkyvyys

Lentävä lähtö kohteen myyntiin sosiaalisesta mediasta

Haluatko juuri myyntiin tulleelle kohteellesi parhaan mahdollisen startin?

Etuovi.com Startti -lisänäkyvyydellä tavoitat kohteen alueen asunnonvaihtajat ja unelmoijat myös Facebookissa ja Instagramissa. Tavoitat Etuovi.comin uniikin yleisön 4 vuorokauden ajan myös somessa ja saat ylivoimaisen startin kohteen myyntiin tällä ainutlaatuisella toteutuksellamme, joka vaatii vain pari klikkausta.

Toimi nopeasti – Startti on mahdollista ostaa vain 24 h sisällä kohteen ensijulkaisusta.

Osta kohteelle Etuovi.com Startti -lisänäkyvyys

 • kun kohde on juuri tullut myyntiin
 • kun kaikki myynti-ilmoituksen tiedot on syötetty, ilmoitus viilattu täydelliseksi ja näkyvyys Etuovi.comissa varmistettu
 • kun haluat kohteellesi lentävän lähdön myös sosiaalisessa mediassa
 • kun haluat löytää juuri oikean alueen potentiaaliset ostajat

Startti -lisänäkyvyys on ostettavissa vain 24 h ajan kohteen julkaisusta, joten toimi nopeasti!

tappa_startti

Kohteesi saa Etuovi.comin uniikin kohderyhmän huomion sosiaalisessa mediassa

Startti-lisänäkyvyys sisältää 4 vuorokauden ajan maksettua Facebook- ja Instagram-mainontaa kohteen paikkakunnan alueella asuville Etuovi.comin käyttäjille*. Sosiaalisen median mainonta kohdennetaan Etuovi.comin uniikin käyttäjätiedon ja Facebookin/Instagramin aluekohdennuksen perusteella. 

Mainontaa näytetään Facebookin jakelujärjestelmän toimesta siellä, missä mainos toimii parhaiten ja tavoittaa kiinnostuneen uniikin yleisömme tehokkaimmin. Jakelujärjestelmän käytössä on seuraavat mainospaikat: Facebookin uutisvirta, tietokoneella käytettäessä Facebookin oikean sarakkeen mainospaikka, Instagramin syöte ja Tarinat-osio. Huomaathan, että mainos ei näy Etuovi.comin omassa Facebook- tai Instagram-profiilissa, vaan tarkkaan kohdennettuna tehokkaana mainostoteutuksena.

Sosiaalisen median mainokset luodaan ilmoituksesta lisänäkyvyyden ostohetken tiedoilla, eikä niitä ole jälkikäteen mahdollista muuttaa. Kyseessä on tekoälyyn perustuva kokonaisuus, joka toimii täysin automaattisesti. Kohteessa tulee olla kuva, jotta lisänäkyvyyden voi ostaa, ja kuvan tulee olla myytävästä kohteesta. Mainokset ovat linkkejä kohteen myynti-ilmoitukselle Etuovi.comiin.

Kohteen sosiaalisen median mainosten tulee noudattaa Facebookin ja Instagramin mainoskäytäntöjä. Facebook Inc. tarkastaa mainokset tilauksen yhteydessä ennen mainonnan käynnistymistä. *Facebookin tekemä tarkastus sisältyy kampanja-aikaan.  Tarkastus tapahtuu yleensä alle 24 tunnin kuluessa ostosta, mutta joissakin tapauksissa siihen voi mennä kauemmin. Välillä tarkastus kestää vain muutaman minuutin. Jokainen mainos saa kuitenkin samalla rahasummalla maksettua mainontaa tarkastuksen kestosta riippumatta. 

Jos automaattisesti muodostuva mainos ei noudata yllä annettuja ohjeita, on Etuovi.comilla oikeus päättää Facebook-mainonta välittömästi. Startti-lisänäkyvyyden voi ostaa asunnoille, maa- ja metsätiloille, tonteille tai autotalleille. Lisänäkyvyyttä ei sen sijaan voi ostaa loma-asunnoille eikä ulkomailla sijaitseville kohteille.

Esimerkki Facebook-mainoksesta

Instagramissa näkyvässä mainonnassa näkyy ainoastaan kohteen kuva ja julkaisuteksti (ei sisällä hinta- tai muita kohdetietoja).

Vinkkejä ostoon ja lisätietoja tuotteesta

 • Varmista vielä ennen ostoa:
  • kohteen hinta
  • kohteen esittelytekstin ensimmäinen lause
  • kohteen ensimmäinen kuva
 • Facebook- ja Instagram-mainoksen julkaisuteksti koostuu aktivoivasta elementistä esim. ”Etsitkö asuntoa alueelta x?” sekä esittelytekstin ensimmäisestä lauseesta. Varmista, että ilmoituksesi esittelytekstin ensimmäinen lause on mahdollisimman houkutteleva ja hyvin kohdetta kuvaava.
 • Kohteesi ensimmäinen kuva valikoituu myös Facebook- ja Instagram-mainoksen kuvaksi. Varmista, että kuva on mahdollisimman laadukas ja kohteen erityispiirteitä kuvaava. Kuva kiinnittää usein ensimmäisenä käyttäjiemme huomion. 

Varmista vielä ennen ostoa, että mahdollisesti tekemäsi muutokset ovat päivittyneet Etuovi.comin myynti-ilmoitukseen näkyviin. Kiinteistönvälitysjärjestelmissä tehdyt muutokset päivittyvät palveluumme pienellä viiveellä.

Näin ostat lisänäkyvyyden

 • Lisänäkyvyys on ostettavissa ainoastaan 24 h ajan kohteen julkaisusta!
 • Etuovi.com Startti –lisänäkyvyys on mahdollista ostaa Etuovi.comin Sopimusasiakaspalvelun kohdelistauksen tai KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän kohdekortin kautta.
 • Ostos laskutetaan toimiston kuukausittaisen Etuovi.com-laskun yhteydessä. Laskulla näkyy ostoksen tehneen käyttäjän nimi ja kohteen tiedot.

Siirry ostamaan lisänäkyvyyttä

Tutustu muihin Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteisiin

Paranna ilmoituksen sijaintia 
Etuovi.comin hakutuloslistalla

Etuovi.com Nousu -lisänäkyvyys 
hintaan 29 € / kerta (+alv)

Tavoita Nousun lisäksi Etuovi.comin 
uniikki yleisö myös somesta

Etuovi.com Nousu Plus 
-lisänäkyvyyspaketti 
hintaan 69 € / kerta (+alv)

Nosta ilmoitus kohteen
paikkakunnan Etuovi.comin
kärkipaikalle

Etuovi.com Kärki -lisänäkyvyys
hintaan 15 € / kerta (+alv)