Etuovi.com Ostoilmoitukset

Laajin mahdollinen yleisö ostotoimeksiannoillesi

Etuovi.com tarjoaa asuntokaupan ammattilaisille helpon tavan markkinoida ostotoimeksiantojaan. Tavoita nyt laajin mahdollinen yleisö ostotoimeksiannoillesi. 

Ei enää porraskäytävien tai postilaatikoiden laputuksia – jätä ostoilmoitus Etuovi.comiin ja tavoitat oikean kohderyhmän, asunnon myyjät, joille myynti ei välttämättä ole aiemmin edes tullut mieleen.

Ostoilmoituksen kertamaksu: 39 € (+alv) / kohde / 4 kk jakso.

  • Julkaistuilla ostoilmoituksilla on aina taustalla ostotoimeksianto, joka on tehty asunnon ostajan ja kiinteistönvälittäjän kanssa.
  • Asunnon myyjän näkökulmasta etuna on kaupan helppous, kun myyjä tavoittaa ostajan suoraan ilman, että asunto on julkisessa myynnissä.
  • Ostotoimeksiantoon liittyvän välityspalkkion maksaa aina ostaja – asunnon myyjälle selvää säästöä.
  • Ostoilmoitus on oletusarvoisesti voimassa toimeksiannon maksimikeston, 4 kuukautta.
  • Alkuvaiheessa ostotoimeksiannot ovat mahdollisia vain asunnoista. Myöhemmin on tulossa mahdollisuus loma-asuntojen, maa- ja metsätilojen, tonttien sekä muiden kohteiden ostoilmoituksiin.
  • Ostoilmoitukset siirtyvät automaattisesti Etuovi.comiin KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta ja vaiheittain myös muiden aineistonsiirtojärjestelmien kautta.

    Jos yrityksesi aineistonsiirrolla ei vielä pysty lisäämään ostoilmoituksia palveluumme, voit lisätä ilmoituksia myös Etuovi.comin sopimusasiakaspalvelusta. Jos sinulla ei ole tunnuksia, voit olla yhteydessä yrityksesi sopimusasiakaspalvelun pääkäyttäjään tai asiakastukeemme: asiakastuki@etuovi.com tai 010 633 8200.

Usein kysytyt kysymykset

Ostoilmoitussopimus aktivoidaan automaattisesti kaikille asiakkaillemme. Pääset siis syöttämään ostoilmoituksia palveluumme heti tarpeen tullen.

Huomaathan, että ostoilmoitusten taustalla tulee aina olla ostajan kanssa tehty ostotoimeksianto. 

Ostoilmoitukset ovat täysin erillinen maksullinen tuote: ostoilmoituksen kertamaksu on 39 € (+alv) / kohde / 4 kk jakso. Ostoilmoitukset laskutetaan yrityksesi kuukausilaskutuksen yhteydessä.

Ostoilmoitus on voimassa aina 4 kk, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti näkyvistä. Voit myös päättää ostoilmoituksen aikaisemmin tai laittaa sen tarpeen tullen hetkeksi tauolle. Ostoilmoituksen voimassaoloaika alkaa kuitenkin aina ensimmäisestä julkaisusta, eivätkä väliaikaiset tauot näkyvyydessä vaikuta voimassaoloajan pituuteen.

Huomaathan, että KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmää käytettäessä ostoilmoitus näkyy Etuovi.comissa niin kauan kunnes ostotoimeksiannon voimassaolo päätetään KIVIssä. Jos ostotoimeksianto pysyy voimassa yli 4 kk, veloitetaan ostoilmoitus uudelleen aina uuden 4 kk ilmoitusjakson alkaessa.

KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta ilmoitukset siirtyvät automaattisesti Etuovi.comiin. Lisäämme vaiheittain mahdollisuuksia myös muiden aineistonsiirtotoimittajien käyttöön. Pidämme sinut ajan tasalla ja ilmoitamme kun ostoilmoituksia pääsee lisäämään käyttämäsi aineistonsiirtotoimittajan kautta.

Ole ensisijaisesti yhteydessä yrityksesi pääkäyttäjään. Pääkäyttäjät voivat lisätä ja poistaa käyttäjätunnuksia sopimusasiakaspalveluun.

Jotta ostoilmoitussivu olisi mahdollisimman elävä ja houkutteleva, olemme valinneet ostoilmoitusten kuviksi joko aluetta tai talotyyppiä esittäviä kuvia. Kuva valikoituu sen mukaan mitä aluetta tai kaupunkia ostoilmoitus koskee. Jos alueesta tai kaupungista ei löydy kuvaa, tulee ilmoitukselle talotyyppiä kuvaava kuva.

Ostoilmoituskuva tulee palvelustamme automaattisesti, joten omia kuvia ei ole mahdollista lisätä ilmoitukseen.