Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmä

KIVI Kiinteistön-välitysjärjestelmä

Kiinteistönvälitysjärjestelmien markkinajohtaja

Hoida vaivattomasti kaikki asuntokaupan vaiheet

Kiinteistönvälitysjärjestelmien markkinajohtaja KIVI on käytössä sadoilla välitysliikkeillä, ja sitä käyttää yli 3000 välittäjää päivittäin. Järjestelmän avulla hoidat digitaaliset asuntokaupat helposti alusta loppuun.

KIVIssä julkaiset ja markkinoit kohteitasi sujuvasti. Käytössäsi on asiakasrekisteri, laaja raportointiosio, KVKL:n lisensoidut asiakirjat, vahtipalvelut, myyntiesite omalla brändi-ilmeelläsi sekä kohteiden siirto kotisivuillesi. KIVI täyttää sähköisen arkistoinnin vaatimukset ja mahdollistaa DIAS-kaupat kaikilla tavoilla.

KIVI <3 OviPro

KIVI tekee pian tilaa uudelle OviProlle! KIVIn käyttäjiä kuunnellen kehitetty OviPro on markkinoiden kattavin palvelukokonaisuus kiinteistönvälittäjille. Se tuo kaikki digitaalisen asuntokaupan työvälineet yhteen intuitiiviseen käyttöliittymään ja yhden kirjautumisen taakse.

KIVIn tuhannet välittäjäasiakkaat siirtyvät OviPron käyttäjiksi vaiheittain vuodesta 2023 alkaen. KIVI pysyy toiminnassa, kunnes kaikki sen käyttäjät ovat siirtyneet OviProhon.

Entistä tehokkaampaa asuntokauppaa

KIVI tarjoaa jo nyt kattavimmat digitaalisen asuntokaupan työkalut asiakashankinnasta kaupantekoon. OviPron uudistettu ja laajennettu kokonaisuus vastaa kiinteistöalan jatkuvasti kehittyviin vaatimuksiin sekä KIVIn asiakkaiden toiveisiin ja kipupisteisiin. Maksuton asiakastuki on apunasi niin KIVIn kuin OviPron käytössä ja varmistaa myös vaivattoman siirtymän järjestelmästä toiseen.

KIVI tarjoaa jo nyt

uusi OviPro tuo lisäksi

Kiinnostuitko,
kysy lisää!

Petri Salmi
Myyntipäällikkö

010 665 5501 | 050 438 1001
petri.salmi@almamedia.fi
KIVI, OviPro, Tietotuote

Yhteistyössä -blogijuttu

  • Etuovi.comin bloggaajan tuottama, asiakkaalle räätälöity sisältö – Tutustu bloggaajiin >
  • jutun hakukoneoptimointi
  • jutun jatkuva näkyvyys IDEAT&VINKIT –sivustolla ja Etuovi-blogissa
  • jutun näkyvyys Etuovi.comin Uusimmat blogijutut –nostoissa

Hinta 2500 €/juttu + mahd. lisäkulut (matkat, kuvausrekvisiitta yms.)