ASUMISEN MEDIATIEDOT

Asumisen mediatiedot

Asumisen teemat

Etuovi.com ja Vuokraovi.com

1 015 000

eri kävijää viikossa

FIAM reach vkot 1–4 2023

Asunnon ostajat ja myyjät,
paremmasta elämästä haaveilevat ja ideoiden hakijat

Etuovi.com on Suomen suurin, käytetyin ja tunnetuin asumisen kohderyhmämedia. Tutustu kohdeilmoittelun näkyvyyspaketteihimme sekä tehokkaisiin verkko-, mobiili- ja sisältömarkkinoinnin tuotteisiimme. Etuovi.comista löytyy ratkaisu asumisen ammattilaisen eri tarpeisiin – mietitään yhdessä paras tapa tavoittaa asumisesta kiinnostuneet.

Asunnon vuokraamisesta kiinnostuneet

Vuokraovi.com on Suomen kattavin vuokra-asumisen markkinapaikka, jonka käyttö on jatkuvassa kasvussa. Palvelua käytetään aktiivisesti vuoden ympäri. Vuokraovi.com tarjoaa monipuoliset kohdeilmoittelun näkyvyyspaketit ja verkko-, mobiili- ja sisältömarkkinoinnin ratkaisut erilaisiin yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Tavoita remontoivat suomalaiset ja rakennusalan ammattilaiset yhdestä palvelusta

Urakkamaailma on suomalainen rakennusalan kohtaamispaikka, joka yhdistää remonttia kaipaavat kodit, taloyhtiöt ja muut työmaat parhaisiin ja luotettaviin urakoitsijoihin koko Suomen alueella. Suomen suurimmasta remonttialan markkinapaikasta tavoitat remontoivat kuluttajat, taloyhtiöpäättäjät, rakennusalan yritykset ja isännöitsijät. Urakkamaailman tarjoamien ratkaisujen avulla näyt juuri silloin kun yrityksesi tarjoamia palveluja etsitään – katso millainen näkyvyys sopisi yrityksellesi parhaiten!

Ammattilaisen työkalut

Menestystarinat – onnistu sinäkin!

LIVE Etäesittelyt

TA-Yhtiöt ja Sp-Koti kertovat: Näin LIVE Etäesittelyt ovat auttaneet asuntojen esittelyä poikkeustilanteessa ja johtaneet jopa ostotarjoukseen.

Asumisen palveluiden somekanavat

Yli 54 000
tykkääjää
Yli 700
seuraajaa
@etuovicom
Yli 12 000 seuraajaa