ASUMISEN MEDIATIEDOT

Arkisto

Täältä löydät kaikki julkaisumme

Tiedote Etuovi.com

Tavoita lisää ostajaehdokkaita

Anna uusi lähtö myynti-ilmoituksellesi ja hyödynnä viikon tarjouksemme Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketista. Tee samalla katsaus myynti-ilmoituksesi kuviin ja ota ainutlaatuisen Asuntokuvat-tutkimuksemme tulokset ja vinkit käyttöön.

Tiedote Vuokraovi.com

Tärkeimmät vuokra-asunnon valintaperusteet tällä hetkellä

Pääsimme kurkistamaan jo valmistumaisillaan olevaan laajaan Vuokra-asuminen tutkimukseen ja teimme katsauksen tämän hetken tärkeimpiin vuokra-asunnon valintakriteereihin. Vertasimme tuloksia myös edellisen (v. 2020) tutkimuksen tuloksiin.

Tiedote Vuokraovi.com

Yhä useampi kokee sopivan vuokra-asunnon löytymisen hankalana

Tarjonta ylittää kysynnän, mutta sopivan asunnon löytyminen koetaan entistä haastavammaksi, kertoo tuorein Markkinapulssi-kyselymme. Katso myös miten Venäjän hyökkäys vaikuttaa Vuokraovi.comin kävijöiden asunnonvaihtosuunnitelmiin.

Tiedote Etuovi.com

Halukkuus asunnonvaihtoon on pysynyt korkealla tasolla

Myyntiaikeet ovat jopa nousussa tuoreimman kyselytutkimuksemme mukaan. Välittäjän valinta -palvelumme avulla varmistat, että näyt alueesi asunnon myyjille laadukkaalla tavalla. Katso ohjeet ilmoittautumiseen.

Webinaarit

Vapaa-ajan asumisen trendit 2022

Kuule alan ammattilaisten näkemyksiä ja tutkimustietoa siitä, miten vapaa-ajan asumisen trendit ovat muuttuneet, missä mennään nyt ja mitä tulevaisuudelta voisi odottaa.