Etuovi.com Nousu Plus –lisänäkyvyyspaketti

Helppo ja tehokas tapa saada kohteelle lisänäkyvyyttä kahteen mediaan

Tarvitseeko kohteesi lisäboostia?

Etuovi.com Nousu Plus –lisänäkyvyyspaketilla tavoitat kohteen alueen asunnonvaihtajat ja unelmoijat Etuovi.comista ja Facebookista helposti ja vaivattomasti.

Tämä lisänäkyvyys on todellinen tehopaketti kohteen myyntiin!

Herätä asunnonvaihtajien kiinnostus uudelleen ja tavoita myös uusia silmäpareja – myynti-ilmoituksesi kävijämäärät lähtevät huimaan nousuun

Osta kohteellesi Nousu Plus-lisänäkyvyyspaketti

 • kun kohde on ollut myynnissä jo jonkin aikaa ja kiinnostus on tasaantunut
 • kun päivität myynti-ilmoitusta (esim. hintaa tai kuvia)
 • kun lisäät esittelyajan
 • kun toimeksiantajasi kaipaa kohteelle lisähuomiota
 • kun toimeksiantosopimus on pian päättymässä ja tarvitaan tehokasta markkinointiboostia

Ei ostorajoitusta – hyödynnä niin usein kuin haluat, silloin kun haluat. Saat tekemillesi muutoksille lisää silmäpareja!

nousuplus_tappa

Etuovi.com Nousu Plus -paketin sisältö

Miten Nousu Plus -paketti toimii? Katso video!

Video kertoo, miten Nousu Plus toimii Etuovi.comissa ja Facebookissa, kuinka ilmoituksesi Facebook-mainos muodostuu ja kenelle sitä näytetään.

Tavoita Etuovi.comin uniikki kohderyhmä myös Facebookista helposti ja vaivattomasti

Nousu Plus-pakettiin sisältyvä sponsoroitu Facebook-näkyvyys sisältää 4 vuorokauden ajan maksettua Facebook-mainontaa kohteen paikkakunnan alueella asuville asunnonvaihtajille ja unelmoijille Etuovi.comin uniikin käyttäjätiedon ja Facebookin aluekohdennuksen perusteella. Kohteen Facebook-mainontaa näytetään Facebookin uutisvirrassa kaikilla laitteilla ja tietokoneella käytettäessä myös oikean sarakkeen mainospaikoilla (ei näy Etuovi.comin omassa Facebook-profiilissa).

Facebook-mainos rakennetaan automaattisesti myynti-ilmoituksesi sisällöstä tilaushetken tiedoilla ja mainoksen sisältöä ei ole aktivoinnin jälkeen enää mahdollista muuttaa. Facebook-mainoksessa oleva kuva tulee olla myytävästä kohteesta ja mainos on linkki kohteen myynti-ilmoitukselle Etuovi.comiin.

Tilauksen yhteydessä Facebook tarkistaa mainoksen sopivuuden ennen näkyvyyden käynnistymistä. Mainoksen tulee noudattaa Facebookin mainoskäytäntöjä. Facebookin tarkistusprosessi kestää kokemuksemme mukaan yleensä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin.

Mikäli automaattisesti muodostuva mainos ei ole yllä mainittujen käytäntöjen mukainen, Etuovi.comilla on oikeus päättää Facebook-mainonta välittömästi. Voit ostaa Nousu Plus-lisänäkyvyyden asunnoille, maa- ja metsätiloille, tonteille tai vaikka autotalleille. Nousu Plus -lisänäkyvyyttä ei ole mahdollista ostaa loma-asunnoille eikä ulkomailla sijaitseville kohteille.

Esimerkki Facebook-mainoksesta

Vinkit Nousu Plus -paketin ostoon

 • Päivitä tarvittaessa myynti-ilmoitusta ennen tilausta:
  • kohteen hinta
  • kohteen esittelytekstin ensimmäinen lause
  • kohteen ensimmäinen kuva
 • Tee ilmoituksesi esittelytekstin ensimmäisestä lauseesta mahdollisimman houkutteleva ja kohdetta kuvaava. Facebook-mainoksen julkaisuteksti koostuu aktivoivasta elementistä esim. ”Etsitkö asuntoa alueelta x?” sekä esittelytekstin ensimmäisestä lauseesta.
 • Valitse kohteestasi mielestäsi kiinnostavin kuva ensimmäiseksi kuvaksi. Kuva kiinnittää usein ensimmäisenä käyttäjän huomion.
 • Päivitä tarvittaessa myynti-ilmoituksesi kuvia ja ota huomioon vuodenaikojen vaihtuminen.

Tarkistathan ennen tilausta, että tekemäsi muutokset ovat päivittyneet Etuovi.comin myynti-ilmoitukseen. Kiinteistönvälitysjärjestelmissä tehdyt muutokset päivittyvät palveluumme pienellä viiveellä.

Tilauksen tekeminen

 • Etuovi.com Nousu Plus –lisänäkyvyys on mahdollista ostaa Etuovi.comin Sopimusasiakaspalvelun tai KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta.
 • Ostos laskutetaan toimiston kuukausittaisen Etuovi.com-laskun yhteydessä. Laskulla näkyy ostoksen tehneen käyttäjän nimi ja kohteen tiedot.
 • Tilauksen jälkeen ilmoitus siirtyy välittömästi Etuovi.comin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon.
 • Kohteen 4 vuorokauden Facebook-mainonta käynnistyy Facebookin tekemän tarkastuksen jälkeen. Facebookin tarkistusprosessi kestää kokemuksemme mukaan yleensä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin.
 • Nousu Plus –lisänäkyvyyspaketin tuloksia voit tarkastella Etuovi.comin Sopimusasiakaspalvelun kohdekohtaisista kävijätilastoista tai KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän kohdekortin Etuovi.comin viikkokohtaisista tilastoista.

Siirry ostamaan lisänäkyvyyttä

Tutustu muihin Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteisiin

24h kuluessa julkaisusta – maksimoi kiinnostus Etuovi.comin uniikilla kohdennuksella Facebookissa

Etuovi.com Startti -lisänäkyvyys
hintaan 39 € (+alv) / 4 vrk

Nosta ilmoitus kohteen
paikkakunnan Etuovi.comin
kärkipaikalle

Etuovi.com Kärki -lisänäkyvyys
hintaan 15 € (+alv) / 2 vrk

Paranna ilmoituksen sijaintia
Etuovi.comin hakutuloslistalla

Etuovi.com Nousu -lisänäkyvyys
hintaan 29 € (+alv) / kerta