Etuovi.comissa on nyt vilkasta

Viikko 16 toi uuden käyttäjämääräennätyksen

Etuovi.com tiedote – vk 17 huhtikuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:


Poimintoja markkinatilastoista

  • Etuovi.comissa rikottiin kaikkien aikojen käyttäjämääräennätys viikolla 16. Myös yhteydenottojen määrä jatkoi nousuaan.
  • TA-Yhtiöt ja Sp-Koti Urbaanit ovat hyödyntäneet LIVE Etäesittelyjä hienoin tuloksin.
  • Asunnonostopolulla edetään myös poikkeustilanteessa – asunnonvaihtotarve ei ole hävinnyt mihinkään.

Poimintoja markkinatilastoista

Asunnonetsijät eivät ole hiljentäneet vauhtiaan, sillä Etuovi.comissa tehtiin kaikkien aikojen käyttäjämääräennätys viime viikolla! Myönteinen kehitys johtunee monestakin eri syystä: etätyöt luovat uusia tarpeita kodin tiloille, lisääntynyt vapaa-aika kanavoituu paremmasta asumisesta haaveiluun ja kevät aktivoi perinteisestikin asunnonvaihtoon. 

Edellä mainitut tekijät näkyvät todennäköisesti myös omakotitalojen hakujen voimakkaana kasvuna verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan. Helsingissä ilmiö näkyy kerrostalokolmioiden hakujen kasvuna ohi kerrostalokaksioiden hakujen. Kirjoitimme aiheesta myös Etuovi-blogissa.

  • Etuovi.com ja Vuokraovi.com palveluissa vieraili viikolla 16 yhteensä 1,43 miljoonaa käyttäjää. Se oli 10 % enemmän kuin edellisellä viikolla ja 26 % enemmän kuin viime vuoden vastaavalla viikolla (vk 16/2019 oli pääsiäisviikko).
  • Etuovi.comissa vieraili viime viikolla 1,15 miljoonaa käyttäjää, joka oli 9 % enemmän kuin edellisellä viikolla ja 22 % enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Suuret käyttäjämäärät kertovat vahvasta luottamuksesta palveluamme kohtaan.
  • Yhteydenottomäärät nousivat jopa 29 % edelliseen viikkoon verrattuna ja 49 % viime vuoden vastaavaan viikkoon verrattuna. 
  • Uusien rekisteröityneiden käyttäjien määrä kasvoi Etuovi.comissa 31 % ja uusien vahtien määrä 32 % vuodentakaiseen aikaan verrattuna. Vahtien määrän voimakas kasvu kertoo siitä, että kysyntä ja tarjonta eivät nyt kohtaa, ja sitä omat kriteerit täyttävää asuntoa jäädään odottamaan.

Menestystarina – näin LIVE Etäesittelyt ovat auttaneet asuntojen näytöissä ja johtaneet jopa ostotarjoukseen

Etäesittelyjä voi toteuttaa monella eri tavalla. TA-Yhtiöt ja Sp-Koti Urbaanit Kodit Oy ovat hyödyntäneet LIVE Etäesittelyjä yhtenä asuntojen esittelymuotona ja kertovat kokemuksistaan.

Lue millä tavoin etäesittelyjä voi hyödyntää ja mitä mieltä asunnonostajat ovat olleet etäesittelyistä. 

Onko asuntojen uusi esittelymuoto tullut jäädäkseen?

Käyttäjäkyselymme kertoo – asunnon ostajat ja myyjät eivät hyllytä suunnitelmiaan poikkeustilanteessakaan

Saimme kattavassa kyselyssämme rohkaisevia tuloksia. Isolle osalle asunnon osto on ajankohtaista heti kun oikea asunto löytyy, myös nykyisessä poikkeustilanteessa. Myöskään moni asunnon myyjä ei ole lykkäämässä myyntiä poikkeustilanteen jälkeiseen aikaan.

Kyselyn tulokset kertovat lisäksi valmiudesta lainaneuvotteluihin, lainan ottamiseen, ostotarjouksen tekoon sekä asuntokauppojen tekoon.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tutustu myös muihin tiedotteisiin

Kokeile 3D-virtuaalikuvausta

Muistatko mitä myynti-ilmoituksissa katsotaan eniten? Kuvat nousevat esiin useammin kuin kerran, joten niiden laatuun kannattaa satsata. Nyt olisi hieno mahdollisuus kokeilla myös 3D-virtuaalikuvia.

Lue lisää »