Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Asuntokaupan järjestelmät

Monipuoliset työkalut asumisen ammattilaisen vaativiinkin tarpeisiin

Valitse kattavasta valikoimastamme yrityksesi tarpeita parhaiten palveleva paketti

Suomen suosituin työkalu asuntokaupan ammattilaisille

Satojen välitysliikkeiden käyttämä KIVI tarjoaa kattavimmat digitaalisen asuntokaupan työkalut asiakashankinnasta kaupantekoon. Sitä käyttää yli 3000 välittäjää päivittäin, ja yhä useampi yritys valitsee sen avaintyökalukseen.

Markkinoiden kattavin palvelukokonaisuus kiinteistönvälittäjille

Uusi, yhteistyössä asiakkaiden kanssa kehitetty OviPro lisää helppoutta, huolettomuutta ja työn iloa asuntokaupan kaikkiin vaiheisiin. KIVIn asiakkaat siirtyvät OviProhon vaiheittain.

Asuntomarkkinoiden tietopalvelu
asumisen ammattilaisille

Tietotuote tarjoaa käyttöösi tietoja valitsemasi alueen asunto- ja vuokra-asuntomarkkinan kehityksestä kuukausittain. Palvelu kattaa koko Suomen. Tulevaisuudessa Tietotuotteen asiakkaat pääsevät hyödyntämään tietoja suoraan myös OviPro-palvelun kautta.

Digitaalisen kiinteistö- ja huoneistokaupan palvelut

Tee kiinteistö- ja huoneistokaupat joustavasti digitaalisesti, ajasta ja paikasta riippumatta. Saat kaikki digitaaliseen kaupankäyntiin vaadittavat palvelut yhdeltä palveluntarjoajalta, joka tehostaa ja suoraviivaistaa työtäsi. Tulevaisuudessa palvelut ovat hyödynnettävissä myös suoraan OviPro-palvelun kautta.

Tarvittavat tiedot toimeksiantokohteesta

Tietopalveluista saat kaikki kiinteistönvälittäjän selonottovelvollisuuden vaatimat taustatiedot kätevästi yhdestä palvelusta. Raportit haettavissa suoraan myös KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta, sekä tulevaisuudessa OviPro-palvelun kautta.

Parhaat arviot myytävistä ja vuokrattavista asunnoista

Asuntopuntari antaa luotettavat hinta-arviot niin myytävistä kuin vuokrattavista asunnoista. Sitä on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla, sillä se ohjaa käyttäjää täydentämään kaikki tarvittavat tiedot ja tuottaa nopeasti tarkkoja arvioita. Tulevaisuudessa Asuntopuntarin hyödyntäminen onnistuu myös suoraan OviPro-palvelun kautta.

Kiinnostuitko,
kysy lisää!

Petri Salmi
Myyntipäällikkö

010 665 5501 | 050 438 1001
petri.salmi@almamedia.fi
KIVI, OviPro, Tietotuote

Kenneth Ramstedt
Myyntipäällikkö

010 665 2144 | 040 777 8403
kenneth.ramstedt@almamedia.fi
Alma Talent, DIAS