ASUMISEN MEDIATIEDOT

Asuntokaupan järjestelmät

Monipuoliset työkalut asumisen ammattilaisen vaativiinkin tarpeisiin

Valitse kattavasta valikoimastamme yrityksesi tarpeita parhaiten palveleva paketti

Toimiva ja tehokas työkalu kiinteistönvälitykseen

Netissä toimiva kiinteistönvälityksen tietojärjestelmä KIVI on käytössä jo sadoilla kiinteistönvälitysyrityksillä, ja sitä käyttää lähes 3000 välittäjää päivittäin. Järjestelmän avulla koko asuntokaupan prosessin hallitseminen on helppoa ja vaivatonta.

Arvokas apu kiinteistönvälittäjän arjen hallintaan

MyyntiPron avulla hallitset liidejä ja asiakastietojasi jäsennellysti yhdestä paikasta. Samalla automatisoit kommunikaatioita ja muodostat kullekin asiakkaalle oman helposti hallinnoitavan myyntiputken.

Asuntomarkkinoiden tietopalvelu
asumisen ammattilaisille

Tietotuote tarjoaa käyttöösi tietoja valitsemasi alueen asunto- ja vuokra-asuntomarkkinan kehityksestä kuukausittain. Palvelu kattaa koko Suomen.

Digitaalisen kiinteistö- ja huoneistokaupan palvelut

Tee kiinteistö- ja huoneistokaupat joustavasti digitaalisesti, ajasta ja paikasta riippumatta. Saat kaikki digitaaliseen kaupankäyntiin vaadittavat palvelut yhdeltä palveluntarjoajalta, joka tehostaa ja suoraviivaistaa työtäsi.

Tarvittavat tiedot toimeksiantokohteesta

Tietopalveluista saat kaikki kiinteistönvälittäjän selonottovelvollisuuden vaatimat taustatiedot kätevästi yhdestä palvelusta. Raportit haettavissa suoraan myös KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta.