RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Rivitalo | 4h + k + th + 2kph + s

Lepolantie 25 A, Länsi-Pakila, Helsinki

Hinta

399 000 €

Koko

132 m²

Vuosi

1975

On vuosi 1975. Kekkonen toimii presidenttinä ja Alankomaalaisen Teach-In yhtyeen hitti "Ding-a-Dong" voittaa ylivoimaisesti Tukholmassa pidetyt Euroviisulaulukilpailut. Tämä vuosi, joka jäi historiankirjoihin paitsi Vietnamin sodan loppumisesta, on myös sama vuosi, jolloin Asunto Oy Lepolantie 25-27 valmistui. Lähes 50 vuodessa on moni asia ehtinyt muuttua, mutta yksi asia on pysynyt ennallaan; Länsi-Pakila on edelleen upea paikka asua! Tämän kodin sydämenä toimii avara ja valoisa olohuone, jossa on ikkunoita lähes koko seinän leveydeltä. Ikkunoista avautuu näkymä omalle viihtyisälle takapihalle. Kaksikerroksisen huoneiston yläkerrassa on lisäksi tilava keittiö, yksi makuuhuone ja tyylikkäästi remontoitu kylpyhuone. Alakerrasta löytyy kolme huonetta lisää ja tilava kylpyhuone ja saunaosasto. Kaksi erillistä vaatehuonetta tuo lapsiperheessä aina kaivattua säilytystilaa. Länsi-Pakila on rauhallinen ja pidetty asuinalue, joka tarjoaa idyllisen ympäristön perheellesi kasvaa. Lapsiperheelle tärkeät koulut ja päiväkodit ovat lähellä, kuten myös kaikki tarvittavat peruspalvelut. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset, liikuitpa sitten omalla autolla tai joukkoliikenteellä. Ulkoilusta pitävällä lähellä oleva keskuspuisto avaa upeat ulkoilumaasto. Lisätiedot ja esittelyt: - Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi - Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Pyydä meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ke 22.5. 14:45 - 15:15

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Sven Schlegel
p. 045 885 4900

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80358134
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + th + 2kph + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
132 m²
Kokonaispinta-ala
132 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen mukaan yläkerran pinta-ala on 67 m²; yläkerrassa sijaitsee eteistilat, keittiö, yksi kylpyhuone, yksi makuuhuone, olohuone ja vaatehuone. Alakerran pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan 65 m²; alakerrassa sijaitsee takkahuone, kaksi huonetta (YJ. merkitty ah), vaatehuone, kylpyhuone ja sauna. Alakerran huoneet eivät täytä nykystandardien mukaista asuinhuoneen määritelmää mm. ikkunoiden pinta-alojen suhteen.
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

399 000,00 €

Velaton hinta

399 000,00 €

Neliöhinta

3 022,73 €/m²

Vastike

Hoitovastike

594,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

594,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2022-07-14: Salaojien kuvaus | Drainman Oy 2022-03-04: Kosteusmittaus A4 huoneistossa | Espoon rakennetekniikka (sähköposti muistiinpanot) 2014-07-02: Kosteusmittaus A1 huoneistossa | Seppo Posti - VTT-C-0626-24-06 2007-08-30: Kiinteistön kuntoarvio | Raksystems Oy
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Tutkittu huoneistosta A4 harkko ja piki näytteet. Näytteet eivät ole sisältäneet asbestia. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Vaaleasävyinen keittiö, jonka varustuksiin kuuluu keraaminen liesi, huippuimurilla varustettu liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Lattia on vinyylilankkua, välitila laatoitettu, seinät maalatut. Keittiön kaapistot on remontoitu 2002.
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneistossa on kylpyhuoneet sekä ylä- että alakerroksissa. Yläkerran tyylikkäästi vuonna 2021 remontoidun kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu seinä-wc, lavuaari, allas- ja peilikaappi, käsisuihku, suihku ja kääntyvä suihkuseinä. Lattiat ja seinät ovat laatoitetut. Käyttömukavuutta tuo sähkötoiminen lattialämmitys. Alakerran kylpyhuone on remontoitu vuonna 2022. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allas- ja peilikaappi, käsisuihku, kaksi suihkua sadevesisuihkupäillä ja pesukoneliitäntä. Lattiat ja seinät ovat laatoitetut. Käyttömukavuutta tuo sähkötoiminen lattialämmitys. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on myös huoneiston oma sauna.
Saunan kuvaus
Tilava tummasävyinen sauna on remontoitu vuonna 2022. Sauna on varustettu sähkökiukaalla ja lasiovella. Lattia on laatoitettu ja seinät ja katto paneloidut.
Olohuoneen kuvaus
Suuri ja avara olohuone, josta aukeaa näkymät takapihalle. Olohuoneessa on lähes koko seinä leveydeltä ikkunaa, joka tekee tilasta valoisa. Huoneesta on myös käynti takapihalle. Lattia on vinyylilankkua, seinät maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneistossa on olohuoneen lisäksi yhteensä neljä huonetta, joista yksi yläkerrassa ja kolme alakerrassa. Alakerran huoneisto yksi on yhtiöjärjestyksen mukaan takkahuone ja kaksi asuinhuoneita. Alakerran huoneet eivät kaikilta osin täytä nykystandardien mukaista asuinhuoneiden määritelmää, johtuen ikkunoiden pinta-alasta ja lattiapinnan sijainnista pääosin maanpinnan tason alapuolella. Kaikkien makuuhuoneiden lattiapinnoitteet ovat vinyylilankkua ja seinät maalatut. Takkahuoneen harmaat seinäpinnat ovat akustiikkalevyä.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistossa on kaksi vaatehuonetta; yksi molemmissa kerroksissa. Säilytystilaa löytyy lisäksi portaiden alta ja takapihalla on peräti kaksi ulkovarastoa ja yksi katos.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-34-97-20 & 91-34-97-21
Isännöitsijän yhteystiedot
Vuosaaren Talokeskus Oy, Harri Heiska, harri.heiska@kolumbus.fi, 041 517 8121
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Hormi olemassa
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 131 681,88 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 8 Parkkipaikkoja: Jokaisella huoneistolla on käytössään yksi autokatospaikka.

Tehdyt remontit
2023: Lepolantie 27:n autokatoksen edustan asfalttikorjaus.
2022: Salaojien huuhtelu ja kuvaus. Asennettu vedonparantajat parantamaan saunan ja pesuhuoneiden ilmanvaihtoa. Huoneiston A4 takkatuvan maanpaineseinän sisäpuolinen kosteusvauriokorjaus ja vesieristystyö kosteusvaurion suunnittelijan (FISE) ohjeistuksen mukaan. Uusittu huoneiston A4 alakerran ikkunat (Skaala Alfa FrostFree) osakkaan kustannuksella.
2020: Huoneistojen edustojen kasviston ja multauksen poisto, sorastus ja laatoitus lahonkestävin kestopuuritilöin sepelöinnin päälle.
2019: Lämmitysverkoston tasapainotus talon 25 linjasaneerauksen jälkeen. Lepolantie 25 LKV putkien linjasaneeraus. Taloyhtiön vesimittarin tuenta ja sulkuventtiileiden siirto ja uusinta.
2018: Uusittu käyttövesipumppu.
2017: Uusittu alakerran raitisilmaventtiilit Dir-Air ääntä vaimentaviin ja termostaattiohjattuihin.
2016: Uusittu Lepolantie 25 ja 23 välinen aita.
2015: Talojen ulkopanelointien vaihto- ja maalaustyö. Sadevesikourujen sähkölämmitysten vikavirtasuojaus.
2014: Kattojen peruskorjaustyö 2-kermiseksi; katon OSB-levytys; sadevesikourut ja kaikki kattopellitykset uusittu. Asunnon A2 sisäänkäynnin lipan kannatinpalkin uusintatyö. WC-istuinten vaihtotyötä jatkettiin. Asunnon A1 kulman sokkelin vedeneristystyö.
2013: Asunnon A2 keittiön ikkunan yläpuolen panelointi uusittu.
2012: Uusittiin asuntojen yläkerran ikkunat (Skaala Beta Lepolantie 25 ja Skaala Beta Frostfree Lepolantie 27). Korjattiin ulkoseinien tiilimuurauksen saumoja. Ulkoportaiden kunnostustöitä.
2011: Ulkoportaiden kunnostustöitä. Uusittiin asuntojen ovikellot ja kumistimet. Öljysäiliö kaivettiin esiin ja poistettiin.
2010: Uusittiin asuntojen puutarhaovet.
2009: Uusittiin asuntojen pääovet. Uusittiin kaikki radiaattoreiden venttiilirungot ja termostaattisäätimet sekä lattialämmitysten venttiilit.
2008: Uusittiin kattoikkunat talossa Lepolantie 25. Lämmitysjärjestelmän kunnostus (uusittu lämmönvaihdin, lämmönjakohuoneen venttiilit sekä lämmönjakohuoneen putkistot).
2007: Salaojakaivojen ja viemäreiden huuhtelu ja kuvaus.
2001: Uusittu antenniverkko.
1992: Siirretty Lepolantie 27:n Lv ja Kv-putket välipohjan alle.
Tulevat remontit
Korjaustarveselvitys: Hallituksen selvitys 5 vuoden ajan korjaustarpeista, käsitelty yhtiökokouksessa 20.06.2023
- Bauer vedenkäsittelyn laittaminen käyttövesipuolelle
- Etuovien teräsrakenteisten ulkoportaiden peruskorjaustyö
- Asfaltoinnin paikkaus, joka sisältää routivan maan vaihdon tiettyyn syvyyteen (Lepolantie 27 autokatoksen edessä)
Energialuokka
D (2013), Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.06.2025
Tontin koko
2 452 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Taloyhtiön tontti muodostuu kahdesta erillisestä kiinteistöstä; kiinteistö 91-34-97-20 | Lepolantie 25 | pinta-ala 1222 m² ja; kiinteistö 91-34-97-21 | Lepolantie 27 | pinta-ala 1230 m².
Kaavoitustiedot
Ajantasa-asemakaava Helsingin karttapalvelussa: https://kartta.hel.fi/link/di65Xg
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Lepolantie 25-27

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Länsi-Pakilan alueella on kattavat kunnalliset ja kaupalliset palvelut kävelyetäisyyden päässä. Lapsiperheelle tärkeä
koulu ja päiväkoti ovat lähellä. Myös liikenneyhteydet ovat hyvät, liikuitpa sitten polkupyörällä, joukkoliikenteellä tai vaikka omalla autolla.
Tiedustelut
Sven Schlegel, 045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pakila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.