Solid House Kodit Oy, Rauma
Solid House Kodit Oy, Rauma

Omakotitalo | oh + k + 3mh + pukuh + khh + 3 + wc + s

Huittistentie 1965, Lappi, Rauma

Hinta

82 000 €

Koko

118 / 143 m²

Vuosi

1949

Etsitkö kodikasta ja valoisaa omakotitaloa rauhallisella maaseudulla, mutta hyvien kulkuyhteyksien varrella? Tämä viehättävä koti pienen matkan päässä Lapin keskustan palveluista tarjoaa juuri tämän – ja paljon muuta. Vuonna 1949 rakennettu talo seisoo ylpeänä 2312 neliömetrin tontilla, tarjoten 118 neliömetriä asuintilaa, joka huokuu kodikkuutta ja lämpöä. Tässä talossa ja pihapiirissä on tilaa hengittää. Kodin tilat jakaantuvat kolmeen kerrokseen. Sisääntulokerroksesta löydät kätevän kuistin lisäksi avaran keittiön, olohuoneen, yhden kodin kolmesta makuuhuoneesta sekä kätevän erillisen kodinhoitotilan keittiön kupeesta. Keittiössä on tilaa suuremmallekin ruokailuryhmälle. Runsaat säilytystilat ja laskutasot tarjoavat optimaaliset kokkausmahdollisuudet vaikka kokkeja olisi useampikin. Keittiön perinteinen leivinuuni luo tunnelmaa ja lämpöä - sekä mahdollisuuden valmistaa ruokaa perinteisin metodein. Lisäksi keittiöstä löytyy puuliesi. Yläkerrasta löydät kaksi tilavaa makuuhuonetta. Molemmissa makuuhuoneissa on lisäksi alkovit, tarjoten runsaasti tilaa ja mahdollistaen tilan monipuolisen käytön. Toisessa makuuhuoneista on kaksi tilavaa vaatehuonetta ja toisessa takka lämpöä ja tunnelmaa luomassa. Kellarikerroksesta löytyy kodin saunaosaston lisäksi tilava pukuhuone, joka muuntuu tarpeen vaatiessa vaikkapa työtilaksi. Kellarikerroksesta löytyy lämpimien tilojen lisäksi tilava varasto ja tekninen tila. Lisäksi kaikista kerroksista löytyy erilliset wc:t. Tämä on rakkaudella pidetty koti, jota on vuosien saatossa remontoitu mittavasti, useassa eri erässä. Kodin tekniset ominaisuudet ovat tuotu tähän päivään niin, että mitään akuutteja remontin tarpeita ei ole - vaikkei koti kaikkialta uututtaan hohdakkaan. Lapin keskusta tarjoaa kaikki arjen palvelut – ruokakauppa, apteekki, pankki ja kirjasto ovat vain lyhyen matkan päässä. Alue on ihanteellinen lapsiperheille, kiitos turvallisen ympäristön, päiväkodin, alakoulun sekä monipuolisten harrastusmahdollisuuksien. Luonnon ystäville Lapin maasto tarjoaa upeat puitteet liikuntaan ja retkeilyyn. Ulkorakennuksessa on kylmää säilytystilaa ja tilaa kahdelle autolle. Katettu terassi toivottaa tervetulleeksi nauttimaan aamukahvit ulkoilmassa tai viettämään iltaa perheen ja ystävien kesken. Tämä koti on täynnä mahdollisuuksia ja odottaa uusia tarinoita kerrottavaksi. Jos arvostat rauhaa, tilaa ja luonnonläheistä asumista, mutta et halua luopua arjen mukavuuksista, tämä talo on sinulle. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä omakotitalosta uusi kotisi. Tämän kodin koko potentiaali käy ilmi vasta paikanpäällä. --- Heikki Vahteristo kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV KiLAT, partner 044 0123220 heikki.vahteristo@solidhouse.fi FB: Heikki Vahteristo IG: @heikkivahteristo

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348205
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh + k + 3mh + pukuh + khh + 3 + wc + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118 m²
Muiden tilojen pinta-ala
25 m²
Kokonaispinta-ala
143 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ilmoitetut pinta-alatoedot perustuvat kiinteistön omistajalta ja Suomen Asiakastieto Oy:n muodostamaan rakennuksen tiedot raportista saatuihin tietoihin. Muu pinta-ala pitää sisällää ainakin vaatehuoneet, sekä matalat yläkerran tilat. Kellarikerroksen lämpimät tilat eivät sisälly ilmoitettuihin asuinneliöihin. Rauman rakennusvalvonnalta ei ole saatavilla tietoja kohteen pinta-alasta.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1949
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

82 000,00 €

Velaton hinta

82 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

194,75 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Katettu terassi sisäänkäynnin yhteydessä.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • 1.1.2016 voimaan tulleen asbestilain mukaisesti ennen vuotta 1994 loppukatselmoiduissa kiinteistöissä tulee ennen remonttiin ryhtymistä varmistua, sisältääkö purettavat rakenteet asbestia tai muita haitta-aineita. Lain edellyttämää asbestikartoitus ei ole tehty vuoden 2016 jälkeen suoritettujen remonttien yhteydessä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 15000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Hormi olemassa, takka ja Leivinuuni, Puuliesi
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma porakaivo. Veden laatu ja riittävyys: Veden laatu on tutkittu vuonna 2015 ja todettu talousvedeksi kelpaavaksi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone ja Leivinuuni, Puuliesi
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Tapetti ja maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Maali ja kaakeli
Lattiamateriaalit: Muovimatto ja laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti ja maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti ja muovimatto
Seinämateriaalit: Tapetti ja maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
684-438-4-38
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 312 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 142046.98
Kaavoitustiedot
Yleiskaava (684-002035) Hyväksymis-/vahvistamispvm: 25.3.2019 Voimaantulpvm: 8.5.2019 Kaavan arkistotunnus: MMLm/17388/423/2022
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Ruokakauppaan noin 1,2km
Apteekkiin noin 1,2km
Pankkiin noin 1,2km
Kirjastoon noin 1,4km
Ravintola noin 1.4km
Bensa-asema noin 1,4km
Puusaun noin 5km
Paikallistiedot: Lapin keskustan palvelut ovat monipuoliset ja palvelevat kattavasti arjen vaatimuksia. Lapsille Lapin keskustassa on päiväkodin ja alakoulun lisäksi harrastusmahdollisuuksia sekä turvallinen kasvuympäristö. Lapin monipuolinen maasto tarjoaa runsaasti liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia. Narvijärven rantasaunalle uimareita saapuu naapurikaupungeista saakka ympäri vuoden. Lapin keksustasta löydät monipuoliset terveyspalvelut aina hammaslääkäristä neuvolaan ja lääkäripalveluihin saakka. Kulttuurin janon sammuttaa muun muassa paikalliset musiikkiharrastajien konsertit sekä teatteriyhdistyksen kesäteatteri. Unescon maailmanperintökohteeksi valittu Sammallahdenmäki sijaitsee vain lyhyen matkan päässä.
Koulut: Alakoulu noin 1,5km Yläkoulu (Raumalla, noin 20km - maksuton koulukuljetus)

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Heikki Vahteristo, 044 012 3220, heikki.vahteristo@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rauma

Asuinalueena Lappi, Rauma

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikki Vahteristo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, partner, kaupanvahvistaja

Solid House Kodit Oy, Rauma

Solid House Kodit Oy, Rauma

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.