OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 5 h + k + kph / pukuhuone / sauna + 2 x wc + khh + 2 x vhm + kuisti

Kakkurintie 82, Poikelus, Ylöjärvi

Hinta

279 000 €

Koko

143,6 / 146 m²

Vuosi

2009

Valoisa ja toimiva 146 neliöinen koti Ylöjärven Poikeluksessa kaipailee uusia asukkaitaan. Tässä yksitasoisessa perhekodissa sisään tullaan tilavan kuistin kautta eteiseen, jossa on runsaasti säilytystilaa. Jo kuistilla on varsinkin lapsiperheen arkea avittava avoin vaatehuonetila. Tilavia makuuhuoneita on kaikkiaan kolme, lisäksi olohuone, keittiö sekä olohuoneen jatkeena vielä ns. kirjastohuone, joka käyttötarkoitukseltaan mukautuu moneksi. Oleskelutiloissa korkeutta on lähes kolme metriä, se tuo tilan tuntua ja avaruutta, samoin kuin lähes lattiasta kattoon yltävät olohuoneen ikkunat. Olohuoneessa on varaava takka ja keittiössä on tilaa isommankin perheen ruokailuun. Keittiön tyylikkäitä harmaita kaapistoja piristää upea turkoosi välitilan laatoitus. Erittäin toimivat kodinhoitotilat kura-altaineen sekä kylpyhuone ja saunatilat pukuhuoneineen, tuovat sujuvuutta arkeen. Lisäksi on vielä kaksi erillistä wc:tä. Saunassa voit nautiskella sekä puu- että sähkökiukaan lämmöistä. Kodinhoitohuoneesta on kulku ulos etelänsuuntaiselle terassille. Talo on valmistunut vuonna 2009 ja kahden auton lämmin talli varastoineen on loppukatselmoitu vuonna 2017. Lämmitysmuotona on poistoilmalämpöpumppu ja lämpö jakautuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Tallissa on sähköinen lattialämmitys sekä ilmalämpöpumppu. Tila on kooltaan kaikkiaan 1,0480 ha. Sijainti on rauhallinen, mutta silti kulku on näppärää niin Ylöjärvelle kuin Tampereellekin, jonne ajat autolla n. 30 minuutissa. Lähialueen metsät ja luonto houkuttelee liikkumaan, täällä on tilaa harrastaa. Lähistöllä kulkee myös Paulaniemen enduropuiston radat. Lähin kauppa ja huoltoasemapalvelut löytyvät n. 6 km päästä Kyrönlahdesta. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Varaa oma esittelyaikasi! Minna Kivimäki, 050 389 6823, minna.kivimaki@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574218
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h + k + kph / pukuhuone / sauna + 2 x wc + khh + 2 x vhm + kuisti
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
143,6 m²
Kokonaispinta-ala
146 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

279 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

540,76 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 3562€/vuosi 2023 (4 hlön talous) 18931 kWh/v. Vesi ja jätevesi: **10€/kk (oma porakaivo). Puhtaanapito: Panospuhdistamo tyhjennys 120€/vuosi (1 krt/v). Yhteinen jätepiste n. 60€/vuosi (lasku 2xvuosi). Tiemaksut: 100-150€ / vuosi. Kiinteistövero: 540,76€ / Vuosi 2024. . Sähkönkulutus 18513 kWh / vuonna 2022
Nuohous n. 70€/vuosi
**Porakaivo / veden puhdistuslaitteisto (suodattimet ja suolaa raudan ja mangaanin poistoon)

Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (4 henkilöä) vuonna 2023 ollut 18931 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 540,76€ / Vuosi 2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
8/2012 Kodinhoitohuoneen terassi
9/2013 Uusi etuterassi
9/2015 Vedensuodatin
9/2015 PILP vaihdettu
5/2017 Makuuhuoneen liitutauluseinä
7-8/2017 Hiekkalaatikko / piha (tallin rakentamisen yhteydessä)
11/2018 Ilmalämpöpumppu autotalliin
4/2020 Kirjastohuoneen seinän maalaus
7/2012 Takaterassin laajennus
7/2023 IV kanavien nuohous ja säätö
4/2024 Lumiesteet (kaikille lappeille)
Energialuokka
  • C (2018)
  • E-luku on 151. Energiatodistus on voimassa 2.5.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiassa laminaatti, seinät maalattu, roiskekatto. Olohuone: Lattiassa laminaatti, seinät tapetti/maali, roiskekatto. Makuuhuone 1: Lattiassa laminaatti, seinät tapetti/maali, roiskekatto. Makuuhuone 2: Lattiassa laminaatti, seinät tapetti/maali, roiskekatto. Makuuhuone 3: Lattiassa laminaatti, seinä maali/liitutaulu, roiskekatto. Kodinhoitohuone: Lattia laatoitettu, seinät maali/laatta, roiskekatto. Sauna: Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: Lattia laatoitettu, seinät maalattu, roiskekatto. Wc: Lattia laatoitettu, seinät tapetti/laatta, roiskekatto. Kuisti/vaatehuone: Lattia laatoitettu, seinät maalattu, roiskekatto. Pukuhuone: Lattia laatoitettu, seinät maalattu, roiskekatto. Kirjastohuone: Lattiassa laminaatti, seinät maali, roiskekatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (induktio), liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, Karusellikaappi x 2.. Puustellin soft close kaapistot
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, puukiuas, erillinen wc x 2, suihku, peilit (molemmissa vessoissa), allaskaappi (molemmissa vessoissa), pesukoneliitäntä (kodinhoitohuoneessa), lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
980-455-1-58
Tontin pinta-ala
10 480 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
HUVIKUMPU,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 500 m². Kerrosala 168m2 Autotalli 53m2 Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa, muualla kuin ranta-alueella (200 m rannasta) olla 15% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500m2. Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 k-m2 ja talousrakennuksen 150 k-m2.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa 15.8.2008. Ylöjärven kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Ylöjärven kaupunki
Rakennukset
Kahden auton lämmin talli (lämmin) + varasto
Palvelut
Palvelut: Kyrönlahden kauppa Rönnin tupa n. 6 km Kauppakeskus Elo n. 20 km M-Market Kaihari n.18 km Postin noutopiste St1 Kyrönlahdessa, Ylöjärven terveysasema n. 26 km. Koulut: Mutalan koulu n. 12 km. Päiväkoti: Kaiharin päiväkoti n. 18 km. Kyrönlahden (huoltoasema, parturi/hieronta ja hyvinvointipalvelut) n. 6 km Mutalan Helmi ravintola n. 10 km Ylisen kauppapuutarhamyymälä n. 18 km Lähellä kulkee Paulaniemen Enduropuiston radat. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 1,5 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Poikelus, Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Kivimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.