ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 4h, k, kph, s, erillis, wc / khh, lasitettu parveke, ranks.parv. (yhtiöjärjestyksen mukaan 4H + KT + S)

Capellanranta 8, Kalasatama, Helsinki

Hinta

875 000 €

Koko

93 m²

Vuosi

2022

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin, joka tarjoaa upean merinäköalan jokaisesta huoneesta. Tämä valoisa asunto lumoaa välittömästi avaruudellaan ja hyvällä säilytystilallaan. Olohuoneen ja keittiön sulautuessa yhteen, kodin keskipisteenä on tilava ja toimiva kokonaisuus. Keittiön saareke lisää tilaa ruoanlaittoon ja tarjoaa kätevää säilytystilaa, ja olohuoneesta avautuu käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, josta voi ihailla upeaa merimaisemaa. Asunnossa on kolme viehättävää makuuhuonetta, joissa kaikissa on valmiina kaapistot. Kaikista makuuhuoneista on pääsy ranskalaiselle parvekkeelle. Kaksi kylpyhuonetta tuo asumiseen lisämukavuutta, ja oman saunan löylyissä voi rentoutua päivän päätteeksi. Asunnosta on kätevät yhteydet ulos ilman hissiä, suoraan sisäpihalle sekä varastotiloihin, pesutupaan ja kuivaushuoneeseen. Taloyhtiön kerhohuone ja sauna tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja yhteiseen ajanviettoon, ja niitä voi helposti varata käyttöön One4all-sovelluksen avulla. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan ja kruunaa kokonaisuuden aurinkopaneeleillaan, jotka tuovat ekologista energiaa asukkaiden käyttöön. Kalasatama on arvostettu asuinalue, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja viihtyisiä ulkoilualueita aivan kantakaupungin kupeessa. Kauppakeskus Redi monipuolisine palveluineen on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä tekee arjesta sujuvaa ja mukavaa. Tämä koti tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia merellisestä kaupunkiasumisesta parhaimmillaan. Tervetuloa kotiin Kalasatamaan! TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21974317
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, erillis, wc / khh, lasitettu parveke, ranks.parv. (yhtiöjärjestyksen mukaan 4H + KT + S)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/12
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

261 731,73 €

Velkaosuus

613 268,27 €

Velaton hinta

875 000,00 €

Neliöhinta

9 408,60 €/m²

Vastike

Hoitovastike

427,80 € / kk

Pääomavastike

5 212,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

5 640,30 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastikkeet A ja B on yhtiössä tuloutettava siltä osin, kun tuloutus ei tarkoituksenmukaisten veropoistojen tultua hyödynnetyiksi johda yhtiölle verotettavan tulon muodostumiseen. Tätä määräystä ei sovelleta yhtiöjärjestyksen 7 §:ssä tarkoitettuihin osakkeenomistajien mahdollisesti maksamiin pitkävaikuteisiin menoihin. Rahoitusvastikkeen korottaminen Taloyhtiön hallitus on päättänyt vuoden 2023 varsinaisen yhtiökokouksen päätöksen turvin kasvattaa taloyhtiön rahoitusvastikemaksuja 1.4.2024 alkaen 0,59626 euroon/os/kk. Syy nostolle on se, että taloyhtiön rakennusaikaisenlainan lyhennysvapaa on päättymässä ja taloyhtiön täytyy huomioida rahoitusvastikkeen määrityksessä ensimmäinen lainanly-hennys erä. Ensimmäinen lyhennyserä maksetaan 29.9.2024. 2023 yhtiökokous: Yhtiökokous päätti, että hallitukselle myönnetään valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä.Yhtiökokous päätti myöntää hallitukselle valtuuden määrittää pääomavastikkeen taso tarvittaessa ilman yhtiökokouksen päätöstä esimerkiksi yhtiön lainojen korkojen merkittävän muutoksen vuoksi tai lainanlyhennysten alkamisen vuoksi.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Sähkökustannukset: toukokuu 2023 - maaliskuu 2024 keskiarvohinta 61€/kk (pörssisähkö) ja 5 henkilöä huoneistossa. Lisätietoa per. 2.5.2024 - Yhtiökokous on 21.5.2024 alustavasti. Kokouskutsua ei ole vielä tarjolla, koska hallitus ei ole päässyt yhteisymmärrykseen sen sisällöstä. - Yhtiön hallitus ei esitä hoitovastikkeen korotusta. Rahoitusvastikkeet on korotettu huhtikuun alusta. Rahoitusvastikkeen tarve riippuu huomattavasti korko tilanteesta lainan noteerauspäivänä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikissa ikkunoissa on Visor kaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Kanaalin toisella puolella rakennetaan kerrostaloa (Verkkosaarenranta 4), joka ottaa As Oy Helsingin Seipin sisätiloissa olevasta Helenin muuntamosta sähköt (tästä on rasitesopimus). Jakokaapin alueella on rakennusajan muutoksia, joka näkyy sähkötolppien/linjojen väliaikaisena vetona taloyhtiön edessä. Arvio sähkön tarpeelle on kesään 2025 asti, mutta enintään syksyyn 2025 asti, jolloin alue ennallistetaan. Kulutus ja kustannukset sähkön käytöstä on irrallinen taloyhtiön sähköistä ja kohdistuvat suoraan naapuritalon rakennuttajalle (Varte Oy). 8 § Majoitustoiminnan kielto Yhtiön osakashallintaisia tiloja ei saa käyttää majoitustoimintaan. Huoneiston haltija voi kuitenkin luovuttaa vastikkeetta tai vuokrata hallinnassaan olevan yhtiön osakashallintaisen tilan lyhyehköjen loma- ja muiden matkojen ajaksi. Osakkaan on ilmoitettava taloyhtiölle (isännöitsijätoimistoon) kaikista huoneistoremonteistaan kirjallisesti n. 4 viikkoa etukäteen ennen töiden aloittamista. Töitä ei saa aloittaa ennen taloyhtiön lupaa. Ilmoitusvelvollisuus on laaja ja sen ulkopuolelle jäävät käytännössä ainoastaan maalaus- ja tapetointityöt. Ilmoituksessa tulee olla riittävä selvitys remontista, esim. työselitys, suunnitelmat ja tekoajankohdat. Osakkaan tulee huomioida, että laki haitta-aineiden kartoituksesta tiukentui 1.1.2016, kaikkien ennen vuotta 1994 rakennettujen kiinteistöjen osalta, joten mitään purkutöitä ei saa aloittaa ennen haitta-ainekartoituksen tarpeellisuuden selvittämistä. Valmis lomakepohja löytyy isännöitsijätoimiston internet-sivuilta: www.mtr.fi. Taloyhtiölle tulee antaa kohtuullinen aika käsitellä ilmoitusta. Yhtiöllä on oikeus asettaa työlle valvoja, jonka kohtuullisista kustannuksista vastaa remonttiin ryhtyvä osakkeenomistaja. Osakeluettelo Maanmittauslaitoksella. Mahdolliset hallinta- ja luovutusrajoitukset, kts. Maanmittauslaitoksen osakehuoneistorekisteri. Hallinnonluovutuskokous on järjestetty 26.1.2023.
Tehdyt remontit
Toimeksiantajat ovat valinneet rakentamisen aikana laadukkaammat materiaalit mm.
Parketti lattiat, keittiön työtatasot, kalusteovet, keittiön kodinkoneet, huoneiston säilytysjärjestelmät, kylpyhuoneen/kodinhoitohuoneen varusteet, kylpyhuoneen laatat
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Induktioliesi, liesituuletin, pyrolyysi kalusteuuni, hana, kaapistot, allas, integroitu astianpesukone, jääkaappi, pakastin, integroitu mikroaaltouuni. VÄLITILA: Laatta. TYÖTASOT: Kvartsikomposiittitaso Lagoon SEINÄT: Maali. LATTIAT: Lautaparketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, hana, allas, peilikaappi, allaskaapisto, lattialämmitys. SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Wc-istuin, pesukoneliitäntä, hana, allas, peilikaappi, allaskaapisto, lattialämmitys, rättipatteri, kaapistot. SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas. SEINÄT: Paneelit. LATTIAT: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
VARUSTUS: Ilmalämpöpumppu. SEINÄT: Maali/tapetti. LATTIAT: Lautaparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Kaapistot. SEINÄT: Maali/tapetti. LATTIAT: Lautaparketti.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Uusimaa Henrikki Tahvanainen 010 739 8990 henrikki.tahvanainen@kontuoy.fi
Huolto
Oiva Talotekniikka Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Autohallipaikat yhtiöjärjestys 10 §

Lunastusoikeus Yhtiöllä on ensisijaisesti ja asuinhuoneistojen osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet 483 401-496 400 (autohallipaikat), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot.
Muuta: Yhteiset tilat: 1. kerroksessa lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot, autohallin puolella sijaitseva ulkoiluvälinevarasto, 2. kerroksessa kuivaushuone, pesula, korttelitupa, lastenvaunuvarasto, 12 kerroksessa talosaunaosasto ja kerhotila, tekniset tilat, kerroksissa sijaitsevat irtaimistovarastot sekä yhteiskäyttöautolle 2 autohallipaikkaa AH1 ja AH29

Yhteiskäytössä olevat tilat: Yhtiöllä on oikeus käyttää As. Oy Helsingin Vaspuukin ja As. Oy Helsingin Ruutanan yhteisessä hallinnassa olevalla alueella sijaitsevaa jätteen putkikeräyksen syöttöpistettä. Yhtiöllä on oikeus käyttää As.Oy Helsingin Karpin omistuksessa ja hallinnassa olevassa rakennuksessa 1. kerroksessa sijaitsevaa kierrätyshuonetta. Yhtiöllä on oikeus käyttää As. Oy Helsingin Pasurin omistuksessa ja hallinnassa olevassa rakennuksessa 1. kerroksessa sijaitsevaa kriisinaikaista väestönsuojaa.

Antennijärjestelmä: Kaapeli TV
Tietoliikennejärjestelmä: Elisa 10 M perusnopeus
Vakuutusyhtiö: KESKINÄINEN VAKUUTUSYHTIÖ FENNIA
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen

Yhtiöllä on oikeus käyttää As. Oy Helsingin Vaspuukin ja As. Oy Helsingin Ruutanan yhteisessä hallinnassa olevalla alueella sijaitsevaa jätteen putkikeräyksen syöttöpistettä. Jätteen putkikeräyksen syöttöpiste on yhteiskäytössä myös As. Oy Helsingin Ruutanan, As. Oy Helsingin Vaspuukin, As. Oy Helsingin Pasurin ja As. Oy Helsingin Karpin kanssa. Yhtiöllä on oikeus käyttää As. Oy Helsingin Karpin omistuksessa ja hallinnassa olevassa rakennuksessa 1.kerroksessa sijaitsevaa kierrätyshuonetta. Yhtiöllä on oikeus käyttää As. Oy Helsingin Pasurin omistuksessa ja hallinnassa olevassa rakennuksessa 1.kerroksessa sijaitsevaa kriisinaikaista väestönsuojaa.

Vakuutukset Yhtiöllä on kiinteistön täysarvovakuutus Fennia Keskinäinen Vakuutusyhtiössä. Lisäksi yhtiöllä on Asiakasturva ja Oikeusturva etuvakuutukset Finib Oy:ssä, joka toimii yhtiön vakuutusmeklarina. Asuntokauppalain mukainen suorituskyvyttömyysvakuutus on otettu Lähitapiola keskinäinen vakuutusyhtiöltä.
Tehdyt remontit
2023 Vuositakuuennakkotarkastuksen toteuttaminen - Suunnittelutoimisto Rusttetin toimesta.
Tulevat remontit
2023 Huoltokirjan mukaiset huoltokunnostustyöt
2023-2024 Vuositakuukorjauskokoukseen ilmoitettujen virheiden korjauksien seuraaminen ja valvonta
2024-2027 Huoltokirjan mukaiset huoltokunnostustyöt

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
A (2018), Viimeinen voimassaolopäivä: 24.08.2032
Tontin koko
6 081 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Helsingin kaupungilta
09 310 1691
Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin kaupungin karttapalvelun kautta: kartta.hel.fi

Valmisteilla oleva asemakaava per. 23.4.2024

Kalasatama, Arielinkadun toimitilakortteli

Suunnitelman kuvaus
Sörnäisten kaupunginosassa, Kalasataman osa-alueella, Arielinkatuun etelässä ja uudistettavaan Kulosaaren siltaan pohjoisessa rajautuvaa korttelia pienennetään pohjoiselta osaltaan ja tämä korttelin osa muuttuu katualueeksi.
Lisätietoja antaa
Arkkitehti Matti Kaijansinkko p. (09) 310 37195

Alueen läheisyydessä on useita myönnettyjä / keskeneräisiä rakennus- ja toimenpidelupia (liite Rakennus- ja toimenpideluvat). Lukijan tulee tutustua näihin huolellisesti karttapalvelun kautta kartta.hel.fi.

Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Helsingin Seipi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: - Kauppakeskus Redi: Redi on yksi Helsingin suurimmista kauppakeskuksista, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. REDI:ssä toimii myös kulttuurikeskus, joka järjestää erilaisia tapahtumia, näyttelyitä ja konsertteja.
- Kalasataman terveyskeskus.
Päiväkodit: Alueella ja läheisyydessä on useita eri päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
- Kalasataman metroasema: Alueella on oma metroasema, joka mahdollistaa nopean ja kätevän liikkumisen Helsingin keskustaan ja muihin kaupunginosiin. - Bussit - Kalasatama-Pasila raitiovaunuliikenneyhteys, jonka arvioitu liikennöiminen alkaisi syksyllä 2024
Lisätietoa auton säilytyksestä
Myydään omalla osakkeella oleva autohallipaikka nro 34 velaton myyntihinta 58 000 euroa. Osakkeet 489401-489800
Autohallipaikka 31 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uski Minna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.