Bo LKV Tampere

Omakotitalo | 7h, k, rt, s, pesuh, kph, khh, erill.wc, 3 vaateh, autotalli, varasto

Kauhakatu 2, Veisu, Tampere

Hinta

545 000 €

Koko

220 / 270 m²

Vuosi

1969

Avaruus, selkeys ja valoisuus – tämä koti tarjoaa aikakauden arkkitehtuuria parhaimmillaan! Taloon tehtyjen laajojen saneerauksien myötä talotekniikka on päivitetty tähän päivään. Lämmitysmuotona on maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Talon vesi- ja viemäriputket sekä sähköt on uusittu. Ilmanvaihtotapa on koneellinen tulo/poisto lämmöntalteenotolla. 2020 kattoremontissa tasakatto on muutettu harjakatoksi. Tiilirakenteisen talon ikkunat on myös uusittu. Remontoituja asuintiloja on kahdessa kerroksessa. Heti sisään astuessa ihastuu aulan kautta avautuvaan tilavaan olohuoneeseen ja sen isoihin ikkunoihin. Olohuoneen jatkeena on ruokailutila ja keittiö. Keittiössä on reilusti niin työtasoa kuin säilytystilaa. Keittiön ja ruokailutilan upea sisäkatto antaa näyttävän lisän tähän kodikkaaseen kokonaisuuteen. Yläkerrassa on kylpyhuone ja kolme hyvän kokoista makuuhuonetta. Makuuhuoneiden yhteydessä on vaatehuoneet. Alakerran tilat ovat muokattavissa moneen käyttötarkoitukseen, omiin tarpeisiin sopiviksi. Saunan ja pesuhuoneen yhteydessä on entinen uima-allashuone, joka soveltuu hyvin saunan jälkeiseen oleskeluun ja vaikka vierashuoneeksi. Alakerran tilava olohuone toimii nyt kuntoiluhuoneena. Neljäs makuuhuone on täällä omassa rauhassaan. Lisäksi on runsaasti säilytys/työtiloja sekä kodinhoitohuone ja wc. Oma tontti sijaitsee päätyvän kadun päässä ja oleskelupiha avautuu länteen rajoittuen Ruopionpuistoon. Talossa on myös lämmin autotalli ja sen vieressä on erillinen varasto. Tulopiha on asfaltoitu ja oleskelupiha on nurmea. Iso tontti antaa hyvin tilaa oleskeluun ja pihaleikkeihin sekä mahdollisuuden puutarhaunelmien toteuttamiselle. Alueena Veisu on vehreä, viihtyisä ja rauhallinen, pääosin pientaloaluetta. Lähellä olevat metsät tarjoavat hyvät ulkoilu- ja lenkkimaastot. Kesäisin läheisillä Ahlmanin pelloilla laiduntaa lehmät. Ei uskoisi, että ollaan vain reilun 4 km päässä Tampereen keskustasta. Veisusta on hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin bussilla liikkuvalle. Parin kilometrin päässä on mm. Turtolan liikekeskus. Lähellä myös päiväkodit ja koulu. Sijainti onkin mitä parhain perheelle! Tervetuloa tutustumaan tähän kotiin yksityisesittelyissä, sovitaan teille sopiva aika esittelyä varten. Lisätiedot ja esittelyt Sari Mesiranta kiinteistönvälittäjä LKV, partner 045 2230 600 sari@bo.fi Bo LKV Tampere

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20535075
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, k, rt, s, pesuh, kph, khh, erill.wc, 3 vaateh, autotalli, varasto
Asuintilojen pinta-ala
220 m²
Muiden tilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
270 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Tiedot rakennusasiakirjoista. 1972 rakennuskortissa merkitty asuinala 140 m2 + 90 m2, varastot 20 m2 ja autotalli 30 m2. Kerrosala 195 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

545 000,00 €

Velaton hinta

545 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkö sis. maalämmön ja taloussähkön n. 18 200 kWh/v (keskiarvokulutus 2019-2023). Kiinteistövero 1 231€/v 2023. Hulevesimaksu. Jätemaksu. Vesi- ja jätevesimaksut käytön mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet ja kiinteät säilytyskaapistot.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Tehdyt remontit
2023 maalämmön huolto.
2021 käytöstä poistetun öljysäiliön puhdistus.
2020 kattoremontti, muutos tasakatosta harjakatoksi. Vanhojen kattorakenteiden ja yläpohjaeristeiden poisto, tehty uudet kattorakenteet ja asennettu puhallusvilla. Ilmastointiputkien asennus ja eristys välikatossa. Asennettu IV-kone (koneellinen tulo/poisto ja LTO). Uusittu radonimuri. Välivaraston oven ja seinien panelointien uusinta.
2020 IV-kanavien puhdistus.
2018 uusittu maalämmön kompressori.
2011 pihan kiveys ja asfaltointi. Tehty valmius valokuitukaapelin asennukselle. Remontoitu parveke. Autotallin rappauksen uusiminen ja maalaus.
2010 remontoitu sauna ja pesuhuone.
2009 remontoitu keittiö.
2009-2008 uusittu talon sähköt ja sähkökeskukset. Remontoitu asuinhuoneiden pintamateriaalit ja olohuoneen alkuperäinen parketti hiottu ja lakattu.
2008 Vaihdettu lämmitysmuodoksi maalämpö sekä asennettu vesikiertoinen lattialämmitys. Talon käyttövesiputkien uusiminen. Talon viemäreiden uusiminen ja autotallin alla olevan viemärilinjan sukitus. Asennettu poistoilmakone ja ilmanvaihtokanavisto märkätiloihin ja keittiöön. Uusittu talon ikkunat. Poistettu uima-allas käytöstä, rakennettu päälle lattia ja asennettu uima-allastilaan poistoilmaputki kosteuden poistoa varten.
2007 asennettu radonpoistoputki ja radonimuri.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
  • E-luku 70. Energiatodistus laadittu 01.07.2021.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Varaava leivinuuni
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Alakerta betonirakenteinen ja yläkerta tiilirakenteinen. Ulkovuoraus tiili, osittain puu
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2009. Laattalattia, maalatut seinät ja kaapistojen välitila laatoitettu. Pähkinäpuu laatikostot, seinäkaapit valkoiset mdf ovet ja työtasot massiivipähkinä /teräs. Saareke. Kaksi jääkaappi/pakastinta, ylös nostettu ja integroitu astianpesukone (2018), liesituuletin (hormiin), erillisuuni ja induktiokeittotaso (2020).
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan pesuhuone remontoitu 2010. Seinät ja lattia laatoitettu, katto puupaneelia. Kaksi suihkua. Yläkerran kph remontoitu 2009. Seinät ja lattia laatoitettu. Suihku, suihkuseinä, allaskaapisto, peilikaappi ja wc-istuin.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc remontoitu 2009. Lattia ja seinät laatoitettu. Allaskaapisto, peili ja wc-istuin.
Saunan kuvaus
Remontoitu 2010. Laattalattia, seinät paneloitu / laattaa. Sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Remontoitu 2009. Betonilattia epoksipinnoite, seinät maalatut ja kaapistojen välitila laatoitettu. Pesukoneliitäntä, tilavaraus pesutornille, kaapistot, laminaattitaso ja allas
Olohuoneen kuvaus
Yläkerran olohuoneessa parkettilattia, seinät maalatut. Käynti parvekkeelle. Alakerran olohuoneessa laattalattia, seinät maalatut /paneelia. Leivinuuni. Alakerran entinen allashuone laattalattia, seinät maalatut / paneelia. Käynti ulos.
Makuuhuoneiden kuvaus
Neljä makuuhuonetta. Yläkerran päämakuuhuoneessa vaatehuone. Yläkerran kahden muun makuuhuoneen välissä on yhteinen vaatehuone. Alakerran makuuhuoneessa kaapistot. Laminaattilattiat, seinät maalatut.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-315-5460-1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 092 m²
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Tampereen kaupunki kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lämmin autotalli (vesikiertoinen patteri) ja varasto.
Pihan kuvaus
Tulopiha asfaltoitu, muutoin piha-alue on nurmea.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Veisu, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mesiranta Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.