Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Erillistalo | 4h, k, rt, halli, kph, vh, askh, khh, s-os, var, tekt, terassi, parv, patio, uima-allastila, autokat, kattoterassi

Soukan rantatie 13, Soukanranta, Espoo

Hinta

2 300 000 €

Koko

248 m²

Vuosi

2008

Tässä näyttävässä ja viihtyisässä merenrantakodissa länteen avautuva saaristomaisema on asukkaan kaunein taulu kaikkina vuodenaikoina! Todella ylväs, erinomaisessa kunnossa oleva moderni luksusasunto, jonka valtavista ikkunoista päivänvalo tulvii takalliseen korkeakattoiseen ateljee-olohuoneeseen, jonka yhteydessä on tilava ruokailutila, laadukas avokeittiö sekä käynti suurelle lasitetulle terassille. Makuuhuoneita talossa on neljä. Varustelutaso on korkea mm. moderni keittiö saarekkeella, kaksi varaavaa vuolukivitakkaa, alakerrassa tilava takkahuone panoramaikkunoilla merelle, edustava sauna- ja uima-allasosasto vastavirtalaitteella, tähtitaivaalla ja poreammeella, kattoterassi sekä koneellinen ilmanvaihto sisältäen viilennyksen. Talossa on miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähteenä maalämpö. Lisäksi kahden auton katos. Tontille pääsy kauko-ohjatulla portilla autoille. Asunnon hallinta-alue sisältää ranta-alueen, jossa sijaitsee huvimaja grilleineen. Siellä voi nauttia kesäisin perheen tai ystävien kanssa unohtumattomista auringonlaskuista. Lisäksi rannassa on yhteinen vankka venelaituri isollekin veneelle uimaportaineen. Edullinen yhtiövastike. Jos haaveilet asumisesta merenrantatalossa lähellä pääkaupunkia ja arvostat asumisen helppoutta ja hyviä lähipalveluita, niin ihastut ihan taatusti. Tämä koti esitellään vain yksityisesittelyin. Tiedustelut ja esittelyvaraukset Mika Schubakoff 050-4276631 tai mika.schubakoff@leajakama.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80359233
Sijainti
  • Espoo Soukanranta
  • Soukan rantatie 13, 02360
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, rt, halli, kph, vh, askh, khh, s-os, var, tekt, terassi, parv, patio, uima-allastila, autokat, kattoterassi
Asuintilojen pinta-ala
248 m²
Kokonaispinta-ala
248 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala on tarkistusmitattu e-mittaus Suomi:n Mika Jahkola toimesta 20.5.2022). Yhtiöjärjestyksen mukaan: Asuintilat 1 ja 2 kerros 151 m2 + kellaritilat 97 m2 = 248 m2. Asunnosta on 5/2022 tehty huoneistoalan tarkistusmittaus, jossa on selvitelty myös pinta-alan jakautumista asuin- ja muihin tiloihin. Tarkistusmittauksen mukaan huoneistoala on pyöristettynä SFS5139 standardin mukaan asuintilat 221 m2 ja muut tilat 112 m2 eli yhteensä 333 m2. Raportti on saatavissa välittäjältä. Pinta-alan ero ei vaikuta kauppahintaan alentavasti tai korottavasti eikä kauppahinta ole miltään osin sidottu ostettavan asunto-osakkeen pinta-alaan.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2008
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

2 300 000,00 €

Velaton hinta

2 300 000,00 €

Neliöhinta

9 274,19 €/m²

Vastike

Hoitovastike

322,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

322,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: € / hlö
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen. Tasaus toteutuman mukaisesti. Osakkaat vastaavat yhtiöjärjestyksen mukaisesti omista kuluistaan. Sähkönkulutus: Talo C:n käyttö-ja lämmityssähkö on ollut noin 40000kWh/vuosi. Sähkö 4 hlöä (sisältää siis myös lämmityksen siltä osin kun maalämpöpumppu käyttää sähköä uima-altaan veden lämmön ollessa 25 - 26 astetta) Jäte n. 27e/kk (seka, bio, paperi ja nelikeräysastia, jossa kartonki, muovi, lasi ja pienmetalli). Kiinteistövero n. 114e /kk ja kiinteistövakuutus n. 54e /kk. Kaikki nämä kulut sisältyvät yhtiövastikkeeseen eli 322e/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ulkovarasto sijaitsee asunnon sisääntulon vieressä. Rakennuksen alla on paljon kylmää alustilaa, jossa voi säilyttää puutarhakalusteita, nurmileikkureita, SUP-lautoja jne.
Parveke
Asunnossa on parveke
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaksi varaavaa vuolukivitakkaa takkaimurilla. Keskuspölynimuri järjestelmä. Vesikiertoinen lattialämmitys termostaattiohjauksella. Ilmalämpöpumppu viilennyksellä. Kaukosäädettävät sälekaihtimet olohuoneen ylimmissä ikkunoissa. Oh:n alemmat ikkunat sekä lasitetun terassin alalasit sekä uima-allastilan lasit sähkölämmitteisiä (valittavissa). Talon ulkopuolella kierreportaat maan tasosta kattoterassille, jonne pääsee myös ylemmän kerroksen lasiterassilta. Koneellinen ilmanvaihto, jossa lämmön talteenotto sekä viilennys. Oh:ssa ja takkahuoneessa vuolukiviset varaavat takat. Helppohoitoinen sisääntulopiha asfalttia (paikoitustilaa usealle autolle). Sähkölämmitys pääsisäänkäynnin yhteydessä laatoituksessa. Olohuoneessa, takkahuoneessa, yläkerran terassilla ja uima-allashuoneessa (haluttaessa) sähkölämmitteiset alumiini-ikkunat, "itsepesevät" (bioclean pinnoite) selectiivilasit. Hälytysjärjestelmä (liike ja palo). As Oy:llä oma laituri rannassa.
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Suuri terassi jonne pääsee alakerran makuuhuoneesta, takkahuoneesta sekä uima-allas tilasta ja sieltä edelleen hyvin hoidetulle pihalle. Lisäksi on kattoterassi, jonne vievät kierreportaat.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallinen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja Valuharkko
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Olohuoneen ja makuuhuoneitten lattiat parkettia hollantilaisladonta (Saarni). Keittiössä ja muualla laattaa. Pintamateriaalit (katto): Olohuoneen ja makuuhuoneen katoissa Paroc exclusive akustiikkalevyt. Erillinen ilmalämpöpumppu olohuoneessa viilennykseen.
Keittiön kuvaus
Keittiössä ikkuna etupihalle. Keittiökaapistot väriltään tammea. Työtasot sekä välitila tummaa graniittia. Astianpesukone (uusittu 2020 Bosch), keraaminen induktioliesi saarekkeessa (Electrolux), erillisuuni kalusteissa, mikroaaltouuni kalusteissa, liesituuletin sekä jääkaappi/pakastekaappi jääpalakoneella ja vesiannostelijalla, viinikaappi (Miele), Oraksen elektroninen keittiöhana (kaksiote ja kosketusvapaa toiminto), Saareke jossa kaappitilaa lasiovilla. Lattia laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Wc:t, kph ja saunan pesutilat kokonaan laatoitettu. Kylpyhuoneessa suihkukaappi ja alakerran kylpyhuoneessa 2x suihku. Oraksen elektroniset pesuallashanat (yksiote ja kosketusvapaa toiminto). Uima-allastilassa Novitekin poreamme. Upea sauna Mondex-vuolukivikiukaalla, tervaleppäpaneelilla ja merinäköalalla. Käynti suihkutilaan ja siitä edelleen uima-altaalle sekä ovesta suoraan terassille tai kattoterassille. Uima-allasosastossa automaattinen ilmankuivausjärjestelmä (Munters), tähtitaivas jossa 800 valokuituvaloa, Badu-Jet-vastavirtauimalaite sekä pohjasuihku, poreamme (Novitek). Altaan lämmitys automaattisesti maalämmöllä tai vaihtoehtoisesti sähköllä.
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa kerroksissa oma WC.
Saunan kuvaus
Upea sauna Mondex-vuolukivikiukaalla, tervaleppäpaneelilla ja merinäköalalla.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Khh:ssa pesukone Siemens (uusittu 2019), kuivausrumpu Siemens (uusittu 2019) sekä kuivauskaappi.
Olohuoneen kuvaus
Ilmava, korkeakattoinen olohuone, jossa on valtavat, tarvittaessa sähkölämmitteiset ikkunat ja kaukosäätöiset sälekaihtimet sekä tyylikäs merihenkinen pyöreä ikkuna. Asunnossa on sähkökäyttöiset palovaroittimet sekä hälytinlaitteisto (liike ja palo).
Makuuhuoneiden kuvaus
Sisääntulokerroksessa tilava makuuhuone omalla parvekkeella merinäköalalla sekä en suite kylpyhuone ja vaatehuone.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Alakerrassa kaksi tilavaa varastoa. Itse rakennuksen alla paljon kylmää tilaa, jonne pääsee pihalta käsin.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-33-123-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Heikki Karijärvi, heikki.karijarvi@gmail.com
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja (Väestönsuoja sijaitsee viereisessä B-asunnossa.)
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Jätekeräyskatos sekä autoille sähköinen kauko-ohjattu portti kiinteistölle.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 9

Tehdyt remontit
Alapihan kulkukäytävien uusiminen 2015. Kivituhka-sorapohjaiset kulkukäytävät laatoitettu pihakivillä. Asuntojen A, B ja C yhteisen laiturin hankinta 2015.
Marinetekin raskasbetoniponttonilaituri Merileijona 2 kiinteällä rantalähdöllä ja liukukäyntisillalla, Seabergs Ab. Laiturin käyttöoikeus ja ylläpitovelvoitteet yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Ruoppaus suoritettu vuonna 2009 2m syvyyteen laiturialueen ympäristössä.
Alaterassin vesipeltien vaihto ja laatoituksen osittainen korjaus 2019, E.U. Building Oy.
Vesipellit vaihdettu rosteripelteihin, samassa yhteydessä reunalaatat vaihdettu uusiin.
Kattoterassin laatoituksen osittainen uusinta 2019, E.U. Building Oy
Yläkerran terassin ja alakerran uima-allastilan parvekelasitukset vaihdettu kiinteisiin
eristyslaseihin 2014. Julkisivurappauksen osittainen kunnostus 2016, E.U. Building Oy.
Olohuoneen pyöreän ikkunan uusiminen halkeaman seurauksena 2019, Lasitusliike Kivijärvi Oy.
Alaterassin seinän pinnoitteen osittainen uusinta komposiittilaudoituksella kellarin sisäänkäynnin vieressä 2019, E.U. Building Oy. Eteläsivun seinän osittainen uudelleen rappaus (olohuoneen pyöreän ikkunan vaihdon jälkeen) 2020, Pinnoitex Oy.
Eteläsivun räystään myrskypeltien parannus 2020, Tmi Ilmo Laakkonen.
Räystään lisätippalistojen asennus. Tiilikatteen puhdistus, 2017.
Räystäiden pesu ja puuosien maalaus 2020, ikiPiha Oy.
Yläkerran terassin vesikaton pintakermin ja juuripeltien uusinta, 2021. KS Bitumikate Oy.
Ilmalämpöpumpun asennus yläkertaan 2015, Cr-asennus. Valittu malli optimoitu yläkerran viilennykseen kesäisin, laitetta ei ole käytetty lämmitykseen.
Vesimittarin vaihto ja tulovesiputken sulanapitokaapelin asennus 2020, JV LVI-asennus Oy
IV-kanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö 2021, IV Kymppi Oy. Edellinen IV-kanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö 2010.
Astianpesukone uusittu 2020, Bosch Series 8 SMU88TS06S Home Connect.
Parketin hionta ja lakkaus 2021, Fredlund Floors Oy.
Sisäseinien osittainen maalaus 2021, E.U. Building Oy.
Merenpuoleisen julkisivurappauksen osittainen kunnostus 2022, Pinnoitex Oy
Eteläsivun lisäpeltien asennus ja myrskypeltien parannus 2022, Tmi Ilmo Laakkonen
Kattoterassin pinnoituksen uusiminen 2022, Uretek Oy
Maalämpöpumpun huolto ja kompressorin uusiminen 2022, Maalämpöhuoltokeskus Oy
Tiilikatteen puhdistus 2022. Länsisivun lisäpeltien asennus ja myrskypeltien parannus 2023 (Tmi/Ilmo Laakkonen), Merenpuoleisen julkisivurappauksen kunnostus 2023 (Pinnotex Oy).
Tulevat remontit
Jätekatoksen mahdollinen laajennus jätehuoltomääräysten muutoksista johtuen.
Asunnossa B sijaitsevan väestönsuojan laitteiden ja välineiden kuntokartoitus.
Tarvittavista huolto- /vaihtotoimenpiteistä mahdollisesti aiheutuvat kustannukset.
Taloyhtiön aidan ja jätekatoksen rappauksen osittainen korjaus toteutetaan vuoden 2024 aikana. Yhtiökokous hyväksyi 5G teknologiaan siirtymisen ja enemmistö asunnoista ovat ottaneet sen käyttöön. Mahdollinen asunto E:n autokatoshanke.
Yhtiöjärjestyksen mukaisesti osakkeenomistaja itse vastaa kaikista niistä korjaus- ja kunnossapitotöistä ja kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa siihen rakennukseen tai tontinosaan, johon hänen osakkeensa oikeuttavat, poisluettuna ne alueet ja yhtiön rakennuksissa tai tontilla sijaitsevat huonetilat, rakennelmat ja laitteet, jotka on rakennettu tai hankittu palvelemaan yhtiön tarpeita. Lisäksi yhtiöjärjestyksen mukaisesti asunto C:n kunnossapito-osuus asuntojen C ja B välisestä kulkutiestä sekä asuntojen A, B ja C yhteisestä vene- ja uimalaiturista siihen liittyvine laitteineen on 1/3.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 18.08.2032
Tontin koko
4 375 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Kaupan kohteen piha-alue yhtiöjärjestyksen mukaan on 1141 m2. Yhtiöjärjestyksen tonttikartalla sinisellä värillä esitetty hallinta-alue C (piha-alue 848 m2 ja ranta-alue 293 m2) yhteensä 1141 m2.
Kaavoitustiedot
Talon ja rannan väliin on aikoinaan piirretty asemakaavassa kevyenliikenteen tie eli rantaraitti (kevytrakenteinen ja kapea, joko polku tai pitkospuita kulkeva reitti), joka kulkisi talojen ja meren välissä. Raitilla ei ole tarkoitusta ajaa polkupyörillä, vaan polkupyöräreitit kulkevat katuverkkoa pitkin. Toimenpiteitä tien toteuttamiseksi ei ole vireillä. Huom: Espoon kaupungin sivuilta löytyvästä rantaraitin karttaliitteestä, jossa kyseisen kohteen tontin kohdalla rantaraitti on merkitty valmiiksi (musta viiva), eli se kulkee nykyisellä linjauksella Soukan rantatien viertä pitkin, eikä siis sijaitse rannassa. Espoon kaupunki puh: 09-81621.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helanranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Terveys: Espoon kaupunki Espoonlahden terveysasema1,90 km, Espoon kaupunki Kivenlahden terveysasema 3,00 km, Oma Lääkärisi Iso Omena 5,29 km, Espoon kaupunki Matinkylän terveysasema 5,69 km
Liikunta: Fressi Espoonlahti 1,62 km, Elixia Espoonlahti 2,33 km, Pickala Padel Oy 4,74 km
Paikallistiedot: Kaupat: Alepa Soukka 844 m, K-Supermarket Soukka 1,19 km, Kauppakeskus Lippulaiva 1,85 km, Lidl Espoon lahti 2,00 km
Koulut: Koulut Alakoulut: Espoon kaupunki Soukan koulu 782 m, Espoon kaupunki Jousenkaaren koulu 1,63 km Yläkoulut: Espoon kaupunki Espoonlahden koulu 1,43 km, Espoon kaupunki Mainingin koulu 2,57 km Lukiot: Espoon kaupunki Espoonlahden lukio1,43 km, Espoon kaupunki Kaitaan lukio 2,64 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Bussipysäkki (Kasavuorenranta) noin 2 min. päässä eli aivan vieressä, josta syöttöliikenne Länsimetrolle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikat pääsisäänkäynnin edustalla kahdelle autolle, jossa lämpötilan ja lähtöajan mukaan säätyvät lämpöpistokkeet.
Pihan kuvaus
Loiva, merelle päin etelään laskeutuva hyvin hoidettu nurmipiha Tuija istutuksineen. Pihan rannassa on komeat rantakalliot, laituri ja hulppea huvimaja.
Ranta
  • Talon C hallinta-alue sisältää ranta-alueen, jossa huvimaja grilleineen. Lisäksi talojen A, B ja C yhteinen vankka venelaituri uimaportaineen.
Tiedustelut
Mika Schubakoff, 050 4276631, mika.schubakoff@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mika Schubakoff

LKV, LVV, Dipl. Ekon. Asunto-, kiinteistömyynti ja vuokraus Suomalaistentie 1, 02270 Espoo www.leajakama.fi https://fi.linkedin.com/in/mikaschubakoff

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.