Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Paritalo | 3h, avok., kph, s, wc, vh, 71m2 + varasto 5,5 m2

Haapatie 21 A, Tapaninvainio, Helsinki

Hinta

435 000 €

Koko

71 / 76,5 m²

Vuosi

2024

Nyt on mahdollisuus varata itselle tyylikäs koti rauhalliselta Tapaninvainion omakotitaloalueelta. Nämä huoneistot valmistuvat kesäkuussa ja kaupat voidaan tehdä heti käyttöönotto/lopputarkastuksen jälkeen. Tehokas tilan käyttö ja hyvin suunnitellut pohjat antavat neliöitään suuremman tilan tunteen. Laadukkaat materiaalivalinnat, iso parveke, tilava terassi(etelä/länsi), oma piha-alue, hyvät säilytystilat ja kunnon autokatospaikka ovat arjen luksusta. Piha-alueelle istutetaan nurmi, naapurin rajalle istutetaan tuija-aitaus. Pihojen väliin tulee tuija/pensasaitaus. Määräosia hallitaan hallinnanjakosopimuksen mukaan. Kaikki neljä ovat samankokoisia huoneistoja. A1 ja B3 ovat sävymaailmaltaan mustavalkoisia, A2 ja B4 ovat laatoitukseltaan ruskean sävyjä, tummaa suklaata ja vaaleaa nugaata. Myyntihinnat: A1 425 000 € (hallinta alue 177 / 1301) A2 435 000 € (hallinta alue 177 / 1301) B3 435 000 € (hallinta alue 178 / 1301) B4 450 000 € (hallinta alue 220 / 1301) Jokaiselle huoneistolle kuuluu autokatospaikka. Kuvat ilmoituksessa on A huoneistosta. Pyydä rohkeasti lisätietoja, autan mielelläni. Esittelyt onnistuvat joustavasti. Myynti ja esittelyt Anne Tauschi, LKV, LVV, yrittäjä (oikeasti tekijä) Henkilökohtainen kiinteistönvälittäjä +358 400 441 460 https://www.annetauschi.com/ Maarit Halme, myyntineuvottelija Puh. 050 4838 322 maarit@neliotliikkuu.fi Aina on oikea aika soittaa kelloon katsomatta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350421
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok., kph, s, wc, vh, 71m2 + varasto 5,5 m2
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5,5 m²
Kokonaispinta-ala
76,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024
Vapautuminen
käyttöönottotarkastuksen jälkeen. Kiinteistön rakennukset valmistuvat kesäkuun loppuun mennessä.

Hinta

Myyntihinta

435 000,00 €

Velaton hinta

435 000,00 €

Muut maksut

Muut lämmityskulut

100,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Energiasäästöä huomioivilla kulutustottumuksilla ja järjestelmien oikein ajoitetuilla huolto- ja säästötoimilla on merkittävä vaikutus energiakulutukseen (5-30%). Sisäilman yhden asteen laskemisella saadaan n. 5 %:n energiasäästö. Asumiskustannuksiin vaikuttaa olennaisesti perheen koko ja elintavat, sekä erilaiset sopimusehdot. Asumiskustannuksia ovat mm. lämmitys, vesi, sähkö, jätemaksu, tiemaksu, kiinteistövakuutus ja kiinteistövero.

Tilojen kuvaus
Tervetuloa kotiin; upea marmorikuvioitu lattialaatoitus kiiltävin laatoin (MARMOCHIC 60x60 ES WHITE), peililiukuovikaapistot.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Valokuituvalmius, Asukas tekee oman sopimuksen.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 24.05.2031
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs avokeittiö (Ilona), integroidut kodinkoneet; täyskorkea jääkaappi ja pakastin, sekä astianpesukone, kalusteuuni valkoisella fasadilla, induktiotaso ja liesisuodatin. Kaunia kvartsi-komposiittitaso marmorikuviolla, musta allas, seinät maalattu (himmeä F487 höyhen), laminaattilattia kalanruotoladonta (CHECK ONE HERRINGBONE 2074H)
Kylpyhuoneen kuvaus
Silmäähivelevän kaunis kylpyhuone, upeat marmorikuvioiset isot laatat (MARMOCHIC 60x60 ES WHITE), musta sormisisustuspaneelikatto ja musta 10x10 laatoitettu lattia ja mustat vesikalusteet, sadesuihku, lasiseinä ja -ovi saunaan.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa tilava erillis-wc, lattia laatoitettu, seinät maalattu, allas kaapistolla, peili,. Musta lattia, mustat ikkunakarmit ja musta hana ryhdittää mukavasti tilaa. Yläkerrassa, kodinhoitohuoneen yhteydessä toinen wc.
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen, ikkunallinen sauna, lauteet lämpökäsiteltyä haapaa, pilarikiuas upotettu lauteisiin, seinät ja katto mustaa sormisisustuspaneelia, musta laattalattia(10x10), lasiseinä ja -ovi pesuhuoneeseen.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Yläkerrassa ikkunallinen kodinhoitohuone saunaosaston yhteydessä, tila pesutornille, hyvin kaappitilaa, allas kaapistolla, peili, wc-istuin
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone, lattiasta kattoon ikkunat, uloskäynti terassille ja pihalle. Seinät maalattu (himmeä höyhen), laadukas laminaattilattia kalanruotoladonta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta yläkerrassa, osin lattiasta kattoon ikkunat, vaatekaapistot. Seinät maalattu (himmeä höyhen), laadukas laminaattilattia kalanruotoladonta.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Reilusti kaapistoja, tilava varasto, 5,5 m2, sisäänkäynnin yhteydessä. Seinät maalattu, lattialla epoksi-pinnoite, musta umpiovi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91–39-36-10
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 301 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Myytävän määräalan tonttiosuus on hallinnanjakosopimuksen mukaan 177 m2. Lisäksi on yhteinen alue 549 m2, johon sisältyy kulkuväylät ja autokatos.
Rakennusoikeuden pinta-ala
325 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 500000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus käytetty
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Monipuoliset palvelut kävelyetäisyydellä, bussipysäkille n. 500 m, koulu ja päiväkoti 600-700 m,
Tiedustelut
Anne Tauschi, 0400441460, anne.tauschi@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tapaninvainio, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Tauschi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Yrittäjä (oikeasti tekijä)

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.