OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 3h, avokeittiö, kph / wc, s, las.parveke

Horisontti 2 A, Ranta-Tampella, Tampere

Hinta

429 000 €

Koko

67,5 m²

Vuosi

2022

Myynnissä kaunis ja hyvin pidetty koti Ranta-Tampellasta! Etsitkö uutta kotia, jossa yhdistyvät modernit mukavuudet ja upea sijainti? Hyvin hoidetusta taloyhtiöstä vapautumassa uusille asukkaille kaunis ja hyvin pidetty 2. kerroksen koti, jonka tilat ovat avarat ja toimivat. Valkoinen avokeittiö, laadukkaat materiaalit ja kodinkoneet tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Olohuoneeseen jää kivasti tilaa sekä oleskeluun että ruokailuun. Olohuoneesta on käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, jolta avautuvat ihastuttavat näkymät kanavalle, Näsinneulalle ja Tammerkosken suulle. Säilytystilaa on runsaasti korkeissa, tilavissa liukuovikaapistoissa sekä lämpimässä häkkivarastossa. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys, asuntokohtaiset ilmastointilaitteet sekä viilennys, mikä takaa viihtyisyyden ympäri vuoden. Arjen sujuvuutta helpottaa mahdollisuus ostaa sähköauton latausvalmis autopaikka hallista, jonne pääsee suoraan hissillä. Ranta-Tampella on ainutlaatuinen alue Tampereella, joka sijaitsee Tammerkosken ja Näsijärven rannalla. Alueella on monipuolista tarjontaa, kuten museoita, ravintoloita, kahviloita, putiikkeja, uimapaikkoja, kävely- ja pyöräilyreittejä sekä viehättävä venesatama. Talvisin Näsijärven jää houkuttelee hiihtämään tai kävelemään vaikka Siilinkarille kahville. Kaupin ulkoilumaastot tarjoavat monipuoliset liikuntamahdollisuudet vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Asunto sijaitsee rauhallisella ja arvostetulla alueella, mutta lähellä kaikkia palveluita. Särkänniemen huvipuistoon ja keskustaan kävelet 15 minuutissa, eikä Nokia Areenallekaan ole kuin 25 minuutin kävelymatka. As. Oy Ranta-Tampellan Laituri on vuonna 2022 valmistunut taloyhtiö. Huoneisto on lunastanut tontin, ja asumiskustannukset ovatkin edulliset! Taloyhtiö on reilun kokoinen ja tarjoaa asuntoja aina yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Taloyhtiö sijaitsee aivan Näsijärven rannassa ja asukkailla on yhteiskäytössä upea kattoterassi, vierashuone, SUP-laudat ja polkupyörän huoltotila. Ranta-Tampella on upea alue, jossa voi nauttia historiallisesta tunnelmasta ja kauniista maisemista. Tämä koti tarjoaa mahdollisuuden nauttia modernista asumismukavuudesta kauniilla ja monipuolisella alueella. Ota yhteyttä, tule tutustumaan ja ihastumaan paikan päälle! Virpi Sini Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV 040 740 6047 virpi.sini@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
575817
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avokeittiö, kph / wc, s, las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67,5 m²
Kokonaispinta-ala
67,5 m²
Kerrokset
2/9
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

429 000,00 €

Velaton hinta

429 000,00 €

Neliöhinta

6 355,56 €/m²

Vastike

Hoitovastike

290,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

290,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 2,50 €/kk. Hoitovastikkeen määräytymisperusteena on huoneiston neliömäärä.

Vesimaksuennakko ja tasaus kulutuksen mukaan kerran vuodessa.

Tietoliikenneyhteysmaksuun sisältyy kaapeli-tv CAT6 sekä Elisa 10M laajakaistayhteys.

Huoneiston yhteydessä mahdollisuus ostaa autohallipaikka AHP 16 velattomaan myyntihintaan 35 000,00€. Autohallipaikan hoitovastike 26,88 €/kk. Hoitovastikkeen määräytymisperusteena neliömäärä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Eteläparvekkeen koko on 5m X 1,7m. Parvekelasit ja kaikki asuntojen lasien ulkopinnat pestään taloyhtiön toimesta. Tilavalta lasitetulta parvekkeelta näkymät kanavalle.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti ja tiili
Pintamateriaali: Keittiö: valkolakattu tammiparketti, maali. Olohuone: valkolakattu tammiparketti, maali. Makuuhuone 1: valkolakattu tammiparketti, maali. Makuuhuone 2: valkolakattu tammiparketti, maali. Sauna: laatta, paneli. Kylpyhuone: laatta, laatta. Eteinen: valkolakattu tammiparketti, maali.
Keittiön kuvaus
Korkeatasoisen Puustelli -keittiön varusteisiin kuuluvat Bochin laadukkaat kodinkoneet: induktiotaso, kalusteeseen integroitu mikroaaltouuni, erillisuuni, liesituuletin, korkea jääkaappi sekä korkea pakastekaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa Harvian pilarisähkökiuas. Kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, pyyhekuivain.
Säilytystilojen kuvaus
kaapistot, häkkivarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi, viherkatto. Kattoterassille käännetty kattorakenne

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, vierashuone, pyöränhuoltotila, kattoterassi, sup-laudat, kuraeteinen
Taloyhtiön autopaikat

22 kpl

Tehdyt remontit
2023 Kameravalvontalaitteiston asentaminen
2023 Autohallin oven automatisointi (GSM-avaus)
2023-2024 Vuosikorjauksia
Tulevat remontit
Suunnitellut: 2024 Polkupyörätelineiden hankinta
Sokkelin slammaus
2024 Oviautomatiikka ulko-oviin (pääovi ja takapihan ovi)

Taloyhtiö on valmistunut 27.4.2022. Taloytiö on uusi ja rakennuksiin ei kohdistu lähivuosina merkittäviä kunnossapitotarpeita.
Energialuokka
B (2018), E-luku 79 kWhE/(m² vuosi). Energiatodistus on voimassa 19.4.2032 asti.
Tontin koko
962 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki

Asunto Oy Tampereen Ranta-Tampellan Laituri

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Tampereen keskustan kattavat palvelut noin 15min kävelymatkan päässä. Sale Tampella 700m, K-Market Tampella 700m. Koulut: Juhannuskylän koulu 1km. Päiväkoti: Päiväkoti Soukanpuisto 650m. Särkänniemen huvipuistoon ja keskustaan kävelet 15 minuutissa, eikä Nokia Areenallekaan ole kuin 25 minuutin kävelymatka. Liikenneyhteydet: Tampereen rautatieasemalle n.1km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tampella, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Virpi Sini

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.