OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitalo | 5mh, oh, k, 2kh, wc, khh, vh

Pyöreäsuontie 22, Metsokangas, Oulu

Hinta

439 000 €

Koko

178,5 / 181 m²

Vuosi

2008

Upea viiden makuuhuoneen kivitalo omalla tontilla Metsokankaalla! Tähän taloon sisälle astuessa on arjen helppouteen panostettu, sillä eteisen yhteydessä on vaatekaappien lisäksi kätevä arkieteinen. Kodin kaunis keittiö on remontoitu laadukkaasti ja tyylillä muutama vuosi sitten. Keittiössä on aikaa ja käyttöä kestävät kivitasot, käytännöllinen aamiaiskaappi sekä runsaasti säilytys- ja tasotilaa. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, johon mahtuu suurempikin pöytä. Olohuoneen ja keittiön välissä on tunnelmallinen varaava takka ja leivinuuni. Olohuoneesta on kulku terassille. Lisäksi kerrokseen on sijoitettu yksi makuuhuone, erillinen wc, kylpyhuone ja sauna. Kylpyhuoneesta on oma kulku erilliselle terassille, joten saunasta pääset mukavasti vilvoittelemaan. Yläkertaan johtaa kaunis portaikko, jonne tulvii luonnonvaloa isoista ikkunoista. Ylhäällä on neljä kodin kaikkiaan viidestä makuuhuoneesta. Kahdesta makuuhuoneesta on kulku parvekkeelle. Yläkerrassa on ilmalämpöpumppu, jolla ilma pysyy viileän raikkaana kuumilla kesähelteilläkin. Lisäksi kerroksessa on kylpyhuone, jossa spa-tunnelmaa tuo ihana kylpyamme. Erillisessä kodinhoitohuoneessa on todella hyvin tilaa pyykkihuollolle ja säilytykselle. Lisäksi ylhäältä löytyy myös erillinen vaatehuone. Tässä kodissa onkin erinomaiset säilytystilat: sisällä talossa arkieteinen, vaatekaappeja makuuhuoneissa ja erillinen vaatehuone yläkerrassa. Autokatosrakennuksen yhteydessä on kaksi lämmintä varastoa, yhteensä 18 m². Toinen varastoista toimii vaikkapa harraste- tai työhuoneena tilavuutensa vuoksi. Autokatoksessa on tilaa kahdelle autolle ja sieltä löytyy myös sähköauton latauspiste. Kauniissa ja viihtyisässä pihapiirissä on mukava viettää kesäpäiviä. Pihalla on hyvin tilaa pelailla ja touhuta tai vaikkapa toteuttaa puutarhaunelmia. Valmiina löytyykin jo kasvihuone ja marjapensaita sekä mm. luumu-, omena ja päärynäpuut. Tonttia suojaavat osin kaupungin puistokaistaleet. Ihanteellinen sijainti viihtyisällä lapsiperheiden suosimalla asuinalueella Metsokankaalla ja helppojen yhteyksien päässä keskustan sekä Kempeleen monipuolisista palveluista. Lisäksi lähialueen Kaakkurin palvelut kehittyvät koko ajan. Vain lyhyen kävelymatkan päässä on Metsokankaan koulu ja useita eri päiväkoteja. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575543
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5mh, oh, k, 2kh, wc, khh, vh
Asuintilojen pinta-ala
178,5 m²
Kokonaispinta-ala
181 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

439 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: 18 000 kwh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: jätehuoltosopimuksen mukaan. . Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Keittiöremontti 2020. Ilmalämpöpumppu 2018, Maalaustöitä. Sähköauton latausasema. Nurmi asennettu. Yläkertaan rakennettu yksi huone lisää.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • E-luku 91, voimassa 8.5.2034 asti
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Kaukolämpö-käyttövesiliittymän lämmönvaihtaja on uusittu ja kaukolämpöliittymä on uusittu.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi. Kaikki väliseinät kiviseiniä paitsi aulatilaan tehdyn yhden makuuhuoneen seinät
Pintamateriaali: Keittiö: laatta, maali. Olohuone: laatta, maali. Makuuhuone 1: parketti, maali. Makuuhuone 2: parketti, maali. Makuuhuone 3: parketti, maali, tapetti. Kodinhoitohuone: laatta, maali. Sauna: laatta, tervaleppä. Kylpyhuone: laatta, kaakeli. Eteinen: laatta, maali. Wc: laatta, kaakeli. MH 4: parketti, maali. Yläkerran aulatila: parketti, maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin katossa tuuleti, huippuimuri toimii kaukosäätimellä, leivinuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivitasot. Aamiaiskaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas kiuas 2021, kylpyhuone, erillinen wc, suihku alakerrassa ja yläkerrassa, suihkuseinä, poreallas yläkerran kylpyhuoneessa, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys koko talossa, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-28-30-4
Tontin pinta-ala
917 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 30:4
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavamerkintä AO, erillispientalojen korttelialue. Tontin kaavan mukainen rakennusoikeus 220 + at 50 m²
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 2007. Vieressä kaupungin puistoalue.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Rakennukset
Piharakennus, jossa lämmin varasto 12 m² ja kylmä varasto 6,5 m² (sähkölämmityksellä).
Palvelut
Palvelut: Kaakkurin palvelut noin 1,6 km, keskustaan noin 9 km. Koulut: Metsokankaan koulu noin 900 m. Päiväkoti: Pikkulinnan päiväkoti noin 180 m. Touhula Metsokangas n. 450 m. Metsokankaan keskusleikkipuisto noin 300 m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki Ukkoherrantie E/P noin 270 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Metsokangas, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karoliina Koski

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.