OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Rivitalo | 4h + k + th + kph + s + khh + vh + 2wc + p + terassi

Myllystenpohjantie 29 B, Herttuala, Kangasala

Hinta

258 000 €

Koko

118,5 m²

Vuosi

1983

Kangasalan keskustan kupeessa, Kuohunlahden rantamaisemissa, tämä monipuolinen ja lämminhenkinen koti etsii uusia asukkaitaan! Käytännölliset ja arjen muutoksiin mukautuvat tilat ovat kahdessa tasossa ja näin sopeutuvat monenlaisiin tarpeisiin. Rinneratkaisun ansiosta käytössäsi on sekä parveke, että kaksi terassia. Toinen terasseista on lasitettu. Huoneistoa on remontoitu laajasti viimevuosina, joten saat keskittyä olennaiseen, asumiseen. Omalla tontillaan seisova yhtiö on hyvin hoidettu ja lähellä Kangasalan keskustaa ja palveluita. Tässä kodissa on kaikki kivasti kohdillaan. Sisään astuessasi sinut vastaanottaa reilun kokoinen eteinen, joka helpottaa arjen sujuvuutta. Lisäksi sisääntulokerroksessa on valoisa, erillinen keittiö ja olohuone, jonka jatkeena on kauniilla pariovilla yhdistetty makuuhuone sekä koko asunnon kokoinen aurinkoinen parveke. Nämä yhdessä luovat avaran ja valoisan kokonaisuuden. Alakerrassa on viihtyisä takkahuone sekä kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta. Erillinen kodinhoitotila tuo asuinmukavuutta ja omassa saunassa nautiskelet löylyistä oman aikataulusi mukaisesti. Alakerrasta avautuu takapihalle lasitettu terassi missä kesä jatkuu pitkälle syksyyn. Upea Kuohunlahden järvimaisema on ilo silmälle. Asunto Oy Kylpylänrinne on vuonna 1983 rakennettu omatonttinen taloyhtiö, joka on hyvin hoidettu. Yhtiön piha-alue on suojaisa ja sijainti päättyvän kadun päässä on mitä parhain. Tämä koti on vertaansa vailla perheelle, joka haluaa rauhaa lähellä kattavia palveluita. Uimahalli Kuohuun kävelet 5 min ja Kuohunharjun upeat lenkkeilymaisemat alkavat käytännössä kotiovelta. Lisäksi Kangasalan keskustan palvelut, bussit, koulut ja päiväkodit ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot ja esittelyt Mia Oravala, p. 0500 537222, mia.oravala@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
575423
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + th + kph + s + khh + vh + 2wc + p + terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118,5 m²
Kokonaispinta-ala
118,5 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Vapautuu: 2-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

257 034,40 €

Velkaosuus

965,60 €

Velaton hinta

258 000,00 €

Neliöhinta

2 177,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

213,30 € / kk

Pääomavastike

152,66 € / kk

Erityisvastike

118,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

484,46 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Autopaikka 10,00 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 14,00 €/kk, sähkölämmitys 202,00 €/kk 15252 kWh/v. Hoitovastike perustuu huoneiston neliömäärään. Huoneistoon kohdistuu yhtiölainaa, rahoitusvastikkeen määräytymisperusteena on huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärä.
Vesimaksun peruste: Laskutetaan oman vesimittarin mukaisesti kesä- ja joulukuun lopussa. 1.7.2024 alkaen hoitovastike on 234,08 e/kk ja korjausvastike on 130,35 e/kk. Sähkönkulutus on ollut nykyisillä asukkailla noin 15 300 kWh vuodessa. Sähkölaskujen keskiarvo noin 202 e/kk. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. ja puu.
Pintamateriaali: Keittiössä on laattalattia (lattialämmitys), seinät ja katto on maalattu. Olohuoneessa ja kaikissa makuuhuoneissa on parkettilattia, seinät ja katto on maalattu. Kodinhoitohuone on kauttaaltaan paneloitu ja lattia laatoitettu (lattialämmitys). Sauna on kauttaaltaan paneloitu, lattia laatoitettu. Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu (lattialämmitys) ja katto on paneloitu. Eteisessä on laattalattia (lattialämmitys), seinät ja katto on maalattu, wc:n lattia ja seinät on laattaa ja katto paneloitu.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on jää- ja pakastekaappi (molemmat uusittu 2023), induktioliesi (uusittu 2023), liesituuletin (uusittu 2022), astianpesukone (uusittu 2022), kaapistojen ovet uusittu 2022 (runko vanha), kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Ylä- ja alakerrassa on erillinen wc. Yläkerran wc:ssä on peili, alakerran wc:ssä peilikaappi ja molemmissa wc:ssä on allaskaapit. Kylpyhuoneessa on suihku. Lasiovellisessa saunassa on sähkökiuas. Kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet ja kiinteät kaapistot sekä lasiovi.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistöjuridia - Tampere, Miia Kauppila, p.0207 229 669
Huolto
Huoltoyhtiö
Tehdyt remontit
1999 pihan kunnostus
2003 kiinteistön huoltomaalaus ja lasikuistien uusiminen
2006 tiilikatteen puhdistus ja pinnoitus
2012 pihaportaikkojen korjauksia, A-talon päädyssä oleva tasanne ja kaide, takapihan sisäänajon vieressä oleva kaide
2014 yläpihan sadevesikaivon uusiminen
2015 pihan kunnostus, katon puhdistus ja pinnoitus sekä aluskatteiden korjaus
2016 MobAir-tuloilmaventtiilien asennus
2017 roskakatoksen laajennus ja uusi valaisin, pihavalojen uusinta
2018 jätekatoksen maalaus ja lukitus, postilaatikot
2020 ulko-ovien, terassiovien ja varasto-ovien uusiminen, parvekekorjaukset, huoltomaalauksia. Asunnon remontit: Huoneistossa on vuosien varrella tehty ikkuna keittiöstä olohuoneen suuntaan. Lisäksi on siirretty makuuhuoneen ovea 2009-2010.
Tulevat remontit
Suunnitellut: 2024 palovaroittimien uusinta, katon pinnoitus ja kattoturvatuotteet
2025 energiatodistuksen päivittäminen
2024-2025 piharemontti
2025-2026 sähköautonlatausratkaisukartoitus
2026-2029 ikkunoiden kunnon seuraaminen ja mahdollinen uusiminen
Energialuokka
E (2013), E-luku 318 kWhE/(m2vuosi). Voimassa 25.11.2025 asti.
Tontin koko
2 900 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kangasalan kaupunki

Asunto Oy Kylpylänrinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa K‑Supermarket Kangasala, Huutijärven K-Market, posti Postin automatti K-Supermarketilla, kirjasto Kangasalan kirjasto, terveysasema Kangasalan terveysasema. Koulut: Kirkkoharjun koulu, Huutijärven koulu. Päiväkoti: Huutijärven päiväkoti, Kirkonkylän päiväkoti, Päiväkoti Touhula Freesia. Kangasalan Uimahalli Kuohu. Liikenneyhteydet: Bussi 40, 41

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Herttuala, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mia Oravala

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.