K-Housing® LKV
K-Housing® LKV

Puutalo-osake | 2h + avok + kph / wc + terassi

Kupittaankatu 87, Martti, Turku

Hinta

188 500 €

Koko

35 m²

Vuosi

1920

Upean 1920 valmistuneen arvotalon uusi elämä, Asunto Oy Martin Ritari, Turku. Tyylikäs pääty cityasunto huippu arvostetulla paikalla, omassa rauhassa Martissa, mutta kävelymatkan päässä oikeastaan ihan kaikesta. Keskeinen sijainti, josta myös julkinen liikenne kulkee hyvin. Yhtiö käynyt läpi laajan peruskorjauksen ensin n. -80 luvulla, sekä tuoreimpana vuonna 2021. Asuntojen saneeraus on toteutettu laadukkaasti ajan henkeä kunnioittaen, jonka huomaat mm. yksityiskohdista. Tänne pääset siis muuttamaan ilman remonttihuolia. Upea nikkarijugend tyylinen talo, kansainvälistäkin fiilistä huokuvalla kivipihalla tarjoaa tyylikästä asumista laatutietoiselle asujalle. Puutaloasumista parhaimmillaan, ilman niille tyypillistä sähkölämmittämistä (huom! taloyhtiö kaukolämmössä ja kustannus hoitovastikkeessa!). Maltilliset asumiskustannukset. Asunnolle kuuluva suojaisa terassi luo viihtyvyyttä entisestään, tähän loihdit unelmiesi ’’kesä loungen’’, mikseipä jopa nyt tulevalle kesälle? Tälle terassille mahtuu asumisen myötä varmasti paljon naurua, grillailua ja parhaita etkoja, mikseipä jatkojakin. Hyviä hetkiä ja muistoja luoden! Rivitalomaista asumista upealla paikalla. Hieno, valtavirrasta poikkeava hankinta omaksi kodiksi, kesäasunnoksi tai mikseipä kaupungin halutuimmaksi vuokrakohteeksi sijoitusmielessä? Tätä asuntoa esitellään vain yksityisesti, varaathan oman ensiesittelysi jo tänään, Tervetuloa! ASUNNON MYYNNIN/ESITTELYT HOITAA: KASPERI SAVOLAINEN ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, toimitusjohtaja 040 6462326 | kasperi@khousinglkv.fi www.khousinglkv.fi S SOSIAALINEN MEDIA: IG: @kasperisavolainen @khousinglkv FB: K-Housing LKV - Kiinteistönvälitys K-Housing® LKV - Kiinteistönvälitys on yksityinen, Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry:n (SKVL)-jäsenyritys, sekä meille on myönnetty myös Suomessa arvostettu Avainlippu-tunnus tarjoamistamme palveluista. Kun haluat tehdä turvallista, sekä laadukasta asuntokauppaa, olemme apunasi. Avaimesi kodinvaihtoon, paikallista osaamista asuntokauppaasi. Varaa maksuton asuntoarvio ja kuulet palveluistamme lisää!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21839912
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + avok + kph / wc + terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
35 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Kohteen velaton hintapyyntö/tuleva velaton kauppahinta perustuu myytävään kokonaisuuteen, eikä se ole pinta-ala perusteinen. Esitteessä ilmoitettu pinta-ala saattaa poiketa oleellisestikin huoneiston nykyisten ja rakentamisaikaisten mittaustapojen ja standardien (sfs -5139) laskettavasta pinta-alasta. Todellinen pinta-ala voi siis olla esitteessä ilmoitetusta poiketen joko suurempi tai pienempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1920
Käyttöönottovuosi
1920
Vapautuminen
Muu ehto: n.1,5kk kaupanteosta/sop.muk

Hinta

Myyntihinta

188 500,00 €

Velaton hinta

188 500,00 €

Neliöhinta

5 385,71 €/m²

Vastike

Hoitovastike

206,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

206,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus), vesi kulutuksen mukaan, oma kotivakuutus, varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta, omistusoikeuden rekisteröintikulu 63€ MLL. Katso isännöitsijäntodistus.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Eteisen seinät maalattu, lattia parkettia
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • 1.1.2016 voimaantulleen asbestilain mukaisesti ennen vuotta 1994 (myös vuonna 1994) valmistuneessa huoneistossa tulee ennen remonttiin ryhtymistä varmistua, sisältääkö purettavat rakenteet asbestia tai muita haitta-aineita, myös kun tehdään pieniäkin purkutöitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
koneellinen poistoilma
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, uuni, liesituuletin (suodatin), astianpesukone, mikroaaltouuni, kiinteät valaisimet, tasot ja kaapistot. Seinät maalattu, lattia parkettia
Kylpyhuoneen kuvaus
Wc-istuin, suihku, pyykinpesukoneliitäntä, lattialämmitys (sähköinen), kiinteät valaisimet, tasot ja kaapistot. Seinät laattaa, lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Seinät maalattu, lattia parkettia
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät maalattu, lattia parkettia
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntopehtoori Isännöinti Oy, Sanna Pukkala, sanna.pukkala@asuntopehtoori.fi, 050 511 8897, Tuureporinkatu 6, 20100 Turku
Huolto
Talkoot/Talvihuolto Kiinteistö Huolto Juhala
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero
Tehdyt remontit
Laaja korjaussaneeraus v.2021, katso rakennustapaseloste. Talojen sisäpuoliset käyttövesijohdot ja viemäriputket uusittu. A- ja B -talojen asuinhuoneistojen 14 kpl kylpyhuoneet ja keittiöt peruskorjattu sekä sisäpuoliset pinnat uusittu. Julkisivuverhous huoltomaalattu.
Tulevat remontit
Normaalit huoltotoimenpiteet, katso kunnossapitotarveselvitys
Energialuokka
taloyhtiöllä ei ole voimassaolevaa energiatodistusta
Tontin koko
1 264 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Turun Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Turun Kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2045

As Oy Martin Ritari, Turku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kadunvarsipysäköinti

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Martti, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Savolainen Kasperi

tj, ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja

K-Housing® LKV

K-Housing® LKV
K-Housing® LKV
SKVL jäsenyritys

Amiraalistonkatu 7b,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.