ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Rivitalo | 4-5h + k + kph + s + var + lasit. parveke

Porttitie 1, Mankkaa, Espoo

Hinta

412 500 €

Koko

100,5 m²

Vuosi

1981

MODERNI KOLMEN MAKUUHUONEEN KOTI Tämä valoisa kolmen makuuhuoneen asunto on Mankkaalla hyvin hoidetussa yhtiössä. Yhtiön talot ovat paritalon mallisia. Asunnon laadukkaat materiaalivalinnat luovat miellyttävän modernin kodin tunnelman. Kodin tilat ovat kahdessa tasossa. Asuntoon sisään astuttaessa eteisestä aukeaa avara olohuone, jonka suurista ikkunoista avautuu näkymät suojaisalle pihalle. Olohuoneessa on tilaa tarvittaessa isollekin ruokapöydälle. Olohuoneesta on käynti takapihalle. Etelä/ länsi suuntaan oleva avara takapiha toimii kesällä mainiosti olohuoneen jatkona. Pihan etuosan saa tarvittaessa osittain katettua sähkötoimisella markiisilla. Vuonna 2013 remontoidussa keittiössä on reilusti kaappi- ja laskutilaa. Keittiöön mahtuu myös ruokapöytä. Alakerrassa on vielä erillinen wc, jonne mahtuu tarvittaessa pesutornikin. Yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta sekä vuonna 2018 remontoidut kylpyhuone ja sauna. Lisäksi yläkerrassa on erillis wc. Päämakuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Asunnossa on hyvät säilytystilat sujuvaan arkeen. Autopaikka löytyy autokatoksesta. Taloyhtiötä on vuosien varrella peruskorjattu monelta osin: mm. Ikkunat on uusittu v. 2020. Kattoremontti on valmistunut v. 2022. Kesällä 2024 on valmistumassa juuri salaoja- ja sadevesijärjestelmien remontti. Tiesitkö: Mankkaan pientaloalue on lapsiperheiden suosiossa. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Lähialueelta löytyvät monipuoliset liikuntapaikat ja ulkoilumaastot. + Valoisa ja hyvä kuntoinen asunto + mm. kylpyhuone, sauna ja keittiö remontoitu + Arvostettu sijainti + Etelä/länsi suuntaan oleva iso oma piha Yhtiöjärjestyksen mukaan: 5h+k+s Tervetuloa tutustumaan tähän kivaan kotiin. I can provide services also in English. Ville Vartiainen, LKV | p. 0400 433 866 | ville.vartiainen@roof.fi Roof LKV - Asuminen on tunne.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21648746
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h + k + kph + s + var + lasit. parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100,5 m²
Kokonaispinta-ala
100,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

349 604,23 €

Velkaosuus

62 895,77 €

Velaton hinta

412 500,00 €

Neliöhinta

4 104,48 €/m²

Vastike

Hoitovastike

482,40 € / kk

Pääomavastike

351,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

834,15 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

35,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko on 35 euroa/huoneisto. Tasataan mittarin mukaan. Sähkönkulutuslukema on vuoden 2023 kulutus, sisältäen lämmityksen sekä käyttösähkön.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Kylpyhuone- ja saunaremontti, v. 2018.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Huoneistossa on tehty osittain asbestikartoitus: ei asbestia. Mikäli ostaja remontoi, tulee ennen remontin aloittamista teettää asunnossa asbestikartoitus. Kartoitus vaaditaan teetettäväksi kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Tyylikäs keittiö valkoisine kaapistoineen ja tummine kivitasoineen täydentää kodin modernia ilmettä. Keittiötä päivitetty: mm. Astianpesukone, 2017. Induktioliesi, 2015. Kaapistojen ovet uusittu, 2013. Varustus: kivitasot, liesituuletin (Savo), jääkaappi-pakastin (Samsung), paikka microlle. Lattiat: kulutusta kestävä laminaatti. Seinät: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on remontoitu ja vesieristeet uusittu v. 2018. Toteutus on lämminhenkinen. Materiaalivalinnat ovat ajattoman tyylikkäät. Varustus: Suihkuseinä, monitoimisuihku, allas, allaslaatikosto, peilikaappi, pyyhekuivain ja lattilämmitys. Katto puupaneloitu, Lattia ja seinät: laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Asunnossa on kaksi wc:tä. Alakerrassa on pesukoneliitäntä ja tänne mahtuu myös pesutorni. Bideesuihku, allas ja allaslaatikosto. Ylekerran wc:ssä on Allas, allaslaatikosto, seinälaatikosto ja peili. Lattiat ja seinät laatoitettu.
Saunan kuvaus
Sauna remontoitu v. 2018. Saunassa on tuuletusikkuna ja puolilasiseinä. Sähkökiuas. Lattia laatoitettu. Seinä puupaneelia.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on reilun kokoiset ikkunat, joista näkymät aukeavat länsi suuntaan suojaisalle takapihalle.. Olohuoneesta on käynti osittain terassilaudoitetulle takapihalle. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Katto on valkoista paneelilautaa. Seinät ovat vaaleaksi maalatut. Lattia vaaleaa parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkertaan sijoittuvat asunnon kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Lattia parkettia ja seinät maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isto Group Oy, Arto Hietala p. 0104118130 | asiakaspalvelu@isto.fi Metsäpirtintie 1, 02130 Espoo
Tehdyt remontit
2023: Salaojien ja sadevesijärjestelmien toteutussuunnittelu
2022: Puuverhoilujen huoltokäsittely. Vesikaton uusinta.
2020: Ikkunoiden uusinta (pois lukien portaikkojen pienet ikkunat). Lämminvesivaraajien vaihto (I, J, M). Peruskorjaus (valesokkelien korjaus, tiiliseinien tuulensuojalevyjen, alakerran wc-tilan peruskorjaus, tiivistyskorjaukset, alajuoksupuut)
2019-2020. E ja N-huoneistojen kylpyhuoneremontit (vesivahingot).
2018: Huoneistojen D ja J kph-remontit. Sokkelin ja riskirakenteiden kuntotutkimukset
2017 Huoneistojen I, J, K ja N ulkovarastokorjaukset. Lämminvesivaraajien uusiminen huoneistoissa E ja H. Runkoviemäri huuhdeltu ja kuvattu. Sokkelirakenne tutkittu pistokokein (huoneistot C ja K)
2016: Huoneiston A lämmityspattereiden uusiminen. Lämminvesivaraajien uusiminen huoneistoissa A, B, F ja G. Välipohjarakenteiden kunnostus huoneistoissa D ja K.
2015: Huoneistojen C ja L kph-remontit. Kattojen puhdistus/sammalenpoisto. Käyttövesiputkien kuntotutkimus, lämminvesivaraajien kartoitus. Lämminvesivaraajan uusiminen huoneistossa C. Salaojakaivojen etsiminen ja salaojien kuntotutkimus. Sähkökaapin katon uusiminen. Viemäreiden kuvaaminen/kuntotutkimus. Yläpohjan läpivientien eristyksen parantaminen.
2014: IV-kanavien nuohous ja ilmavirtojen säätö. Lämminvesivaraajan uusiminen huoneistossa N. Rännit ja syöksytorvet. Välikattojen kuntotarkastus.
2013: Huoneiston H kph-remontti. Ulko-ovien uusinta: pääsisäänkäynti, parveke ja terassi. Varaston ovien lukituksen uusiminen
2012: Huoneiston L lämminvesivaraaja vaihdettiin
2011: Huoneistojen K ja F kph-remontit. Huoneiston D lämminvesivaraaja vaihdettiin. Piha-aidat, varastot, tuuletusluukut talojen päädyissä. Pihan asfaltointi ja ulkovalojen uusinta. Viemärien tuuletuksien korottaminen.
Tulevat remontit
2024: Salaojien ja sadevesijärjestelmien uusinta käynnissä. Urakan on tarkoitus valmistua kesällä 2024.
2023: Sähköautojen latausmahdollisuuksien kartoitus, 2024-2026.
2025: Sähkökeskusten uusiminen 2024-2026.
2025 Sähköpääkeskuksen uusinta.
2026: Vesi- ja viemärijärjestelmien kartoitus ja kunnostus, 2026-2030
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
6 940 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu +358 9 8162 5000.
sekä https://kartat.espoo.fi

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Porttikodit

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lähialueella useita kouluja: Taavinkylän koulu n. 1,1 km, Mankkaanpuron koulu n 1,3km ja Mankkaan koulu (ala- ja yläaste) n. 1,2 km. Smedsby skola n. 1,8 km. International School n. 2,5 km.
Palvelut: Mankkaan ostoskeskus n. 700 m ( mm. Lidll, Alepa, R-Kioski). K-Supermarket Mankkaa n. 850 m, Tapiola Ainoa n. 3,5 km, Kauppakeskus Grani n. 3 km, Laajalahti Retail Park Bredis n. 3 km.
Alueella hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Tapiola Golf ihan lähellä, n. 1,5 km km. Tapiolan urheilupuisto n. 3 km.
Päiväkodit: Useita päiväkoteja lähialueella. mm. Taavinkylän lastentalo n. 900 m. Daghems Portägnes n. 300 m, Mankkaan päiväkoti n. 850 m.
Lisätiedot www.espoo.fi
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikka
Autokatospaikat
Pihan kuvaus
Reilunkokoinen takapiha

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Mankkaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vartiainen Ville

Kiinteistönvälittäjä, LKV, MBA, kaupanvahvistaja

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.