Glik LKV | Äli Liiv LKV

Kerrostalo | 3h + tk

Ilmarinkatu 36, Kaleva, Tampere

Hinta

179 000 €
Tarjouskauppa

Koko

48 m²

Vuosi

1948

Kalevan KARKKI Nyt heti vapaana uudelle omistajalle 2024 täyssaneerauksesta valmistunut muuttovalmis koti. Tämä helmi sijaitsee Kalevalle poikkeuksellisesti omalla tontilla. Oma tontti ja hyvässä kunnossa oleva yhtiö takaavat huolettoman asumisen myös taloudellisesti, sillä hoitovastike on tässä asunnossa vain vajaat 4,5 €/m2. Asunto sijaitsee talon päädyssä ja siitä on ikkunoita kolmeen suuntaan, se on ensimmäisessä kerroksessa, mutta katutasosta sopivasti korkeammalla. Kompaktista koostaan huolimatta tämä upea kolmio on erittäin toimiva pariskunnalle tai jopa pienelle perheelle. Eteinen on avara, suuremmassa makuuhuoneessa on reilusti säilytystilaa, pienemmässäkin makuuhuoneessa on riittävästi tilaa työskentelyyn tai lapsen huoneeksi ja keittiö-ruokailutila-olohuone on mukava yhdessä oleiluun tai vieraiden kestitsemiseen. Kylpyhuone on toteutettu poikkeuksellisesti lattiasta kattoon ulottuvilla suurlaatoilla ja talon rakennusaikakauteen sopivilla hexagon-laatoilla. Hienona yksityiskohtana lattiakaivon kansi on laatoitettavaa mallia. Allaskaapisto on mittatilauksena tehty (puusta) ja sen yläpuolella on näyttävä led-valopeili. Ekstrana suurlaatan paloilla on päällystetty myös asunnon ikkunalaudat ja ikkuna-aukkojen pielet. Kaikki tarpeellinen on saatu mahtumaan suhteellisen pieneen keittiöön, sillä astianpesukone on jopa 60 cm leveä, tason alle on piilotettu myös jääkaappi, normaalikokoinen uuni sekä muutamia vetolaatikoita. Keittiön kaappien ovet sekä työskentelytaso ovat koivuvaneria, eli tyylin muuttaminen onnistuu tarvittaessa helposti. Valaistus on toteutettu epäsuorasti Philips hue -valonauhoilla ja se on säädettävissä mielensä mukaiseksi, tarvittaessa myös erikseen eri osia (lattia/välitila/katto) nauhoista. Sijainti on erinomainen, sillä yhtiö sijaitsee rauhallisesti liikennöidyn Ilmarinkadun varrella, mutta lähin raitiovaunupysäkki on kuitenkin vain kahden minuutin kävelymatkan päässä Teiskontiellä. Lähikauppa (K-Market) on viereisessä yhtiössä ja suurempi ruokakauppa löytyy Tammela stadionin yhteydestä (K-Supermarket). Kattavat Kalevan sekä Keskustan palvelut ovat noin 10 minuutin matkan päässä. + OMA tontti + Hyvin hoidettu yhtiö + Yhtiön talous kunnossa (suuri kassa) + Pieni vastike + Rauhallinen mutta samalla keskeinen sijainti Ota yhteyttä ja sovitaan yksityisesittely! Äli Liiv ali.liiv@glik.fi 040 5774 954

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20898739
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + tk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48 m²
Kokonaispinta-ala
48 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen ja iännöitsijäntodistuksen mukaan asunto on 2h+kk, mutta käytännössä asunto on 3h+tk.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1948
Käyttöönottovuosi
1948
Vapautuminen
Heti vapaa

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

174 254,05 €

Velkaosuus

4 745,95 €

Velaton lähtöhinta

179 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

3 729,17 €/m²

Vastike

Hoitovastike

215,50 € / kk

Pääomavastike

44,82 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

260,32 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiön taloudellinen tila on erinomainen, hoitoylijäämää on talousarvion mukaan ollut vuoden 2023 lopussa yli puolen vuoden hoitovastikkeiden verran ylijäämäinen. Huoneiston rahoitusvastike on talosaunan ja porraskäytävien remonttiin liittyvän PO vastike (marginaali 0,95%+Eurobor 12kk).

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Koko asunnon kuivien tilojen lattia on maalattua ponttilautalattiaa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Tehdyt remontit
Asunto on peruskorjattu 2023-2024.
Kylpyhuone on purettu tiilelle/betonille, vanhat tapetit, keittiö sekä lattiapinnat on purettu, toteutus tehty tarvittavilta osin asbestipurkuna. Kaikki asunnon sisäiset sähköt on uusittu. Asunnon sisäiset vesi- ja viemäriputket on uusittu. Kylpyhuone on kokonaan uudelleenrakennettu, uusi keittiö on kokonaan rakennettu uuteen paikkaan olohuoneen yhteyteen ja kaikki pinnat on uudelleenrakennettu. Kylpyhuoneeseen ja eteiseen on asennettu myös upotettua valaistusta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Remontti valmistui 2024.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Ennen remonttia asunnon kylpyhuoneesta löytyi asbestia, kaikki löytynyt asbesti on poistettu ja uusissa pinnoissa ei ole asbestia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiön taso ja etulevyt on tehty mittatilauksena koivuvanerista. Välitila on laatoitettu, seinät maalattu ja lattiat on maalattua lautaa.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: puu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Seinät suurlaattaa, lattiassa Pukkilan hexagon ja katossa on lämpökäsiteltyä sormipaneelia. Allaskaluste on mittatilauksena tehty puusta.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero on lämmin, ullakkovarasto suurempi, mutta kylmä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Matias Kulmala / Tampereen Tili ja Kiinteistö 0401525624
Huolto
Siiki Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna, Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiössä on neljä asuinrakennusta, joiden osoitteet ovat Ilmarinkatu 34, 36, 38 ja 40.

Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 46

Tehdyt remontit
2022 Porraskäytävien ja talosaunojen saneeraushanke, jälkityöt. Hanke otettiin vastaan 25.02.2022. Vesikattojen ylimaalaus, kiinteiden pyörätelineiden hankinta pyöräkatoksiin, routineiden katosten oikaisu ja kiinnityskaiteiden asennus sisäpuolen pyöräsuojiin. Ilvestien puolella romahtaneen maavallin kiviladonnan uudelleen perustaminen ja ladonta.
2021 Porraskäytävien ja talosaunojen saneeraushanke loppuun. Lukituksen uudistus iLOQ-järjestelmälle koko talossa. Hankittiin istutusaltaat ja pihakalusteet pihakannelle.
2020 Porraskäytävien ja talosaunojen saneeraushanke alkoi. Asuinrakennusten vesikattojen kiireellisiä kunnossapitokorjauksia.
2019 G85 ja F64 vesivahinkojen korjaukset, Piha-alueella kivirakenteisten portaiden kunnostus, Vesikattojen kuntoarvio hankittu, Käyttövesiverkoston suodatus- ja paineenalennusyksikön asennus. Otettu käyttöön Tampereen kaupungin Sähkölaitoksen Älykäs kaukolämpö -järjestelmä. Hankittu taloyhtiön talosaunojen ja porraskäytävien sekä lukituksen saneeraamiseksi tarvittavat suunnitelmat.
2018 Pihakannen ja teknisen tilan sekä F-portaan tekniseen tilaan johtavan portaan ja aulan remontin loppuun tekeminen, Talotikkaiden, lapetikkaiden sekä kattosiltojen uusiminen. E56 asunnon vesivahingosta aiheutuneet korjaukset E-portaan kolmessa asunnossa. Talosaunojen ja porraskäytävien saneerauksen suunnittelun tarvekartoitus. Talojen 34, 36 ja 38 ilmanvaihtokanaviston puhdistus.
2017 Pihaistutusten kunnostusta, rakennuksessa Ilmarinkatu 40 ilmanvaihtokanaviston puhdistus, pihakannen ja teknisen tilan remontti
2016 Pesu- ja wc-tilojen kunnostuksia yhtiökokouksen päätösten mukaisesti (5 kpl), Lumiesteiden lisääminen kaikkiin taloihin, Kahden talon vesikourujen uusiminen, Tuuletusparvekkeiden kunnostus sekä niiden ovien ja ikkunoiden uusiminen, Pihakannen kunnostuksen suunnittelun käynnistäminen,
2015 Pesu- ja wc-tilojen kunnostuksia 2015 yhtiökokouksen päätösten mukaisesti (5 kpl), Lämmitysverkoston pääsulku- ja säätöventtiilejä uusittu, Valaisimet uusittu eräissä portaissa vanhojen vikaantumisen vuoksi, pesu- ja wc-tilojen kunnostuksia
2014 Pesu- ja wc-tilojen kunnostuksia kartoituksen mukaan, Rännikaivojen parannuksia
2013 Vesikattokorjauksia + piipun lyhennys, Ulko-ovien ja niiden lukituksen uusiminen, Lämmitysjärjestelmän esiselvitys ja mahdolliset korjaukset, Pesu- ja wc-tilojen kunnostuksia kartoituksen mukaan
2012 Pesu- ja wc-tilojen kuntokartoitus
2011 Vesikaton huolto- ja korjauskartoitus, Peruskuntoarvion laatiminen
2010 Lämmönjakolaitteiden uusiminen, IV-puhdistus
2009 Pyöräkatoksen rakentaminen
2007 Sähköjärjestelmien saneeraus
2003 Lukostojen sarjoitus
2000 Julkisivujen kunnostus
1996 Lämmitysjärjestelmän osittainen saneeraus
1993 Ikkunoiden uusiminen
1988 Putkistosaneeraus
Tulevat remontit
Hallituksen viiden vuoden kunnossapitotarvesuunnitelma 2023:

2023 Talopesulan ja kuivaustilojen kunnostus, taloyhtiön sähköjärjestelmän kapasiteettiselvitys (sähkö- ja hybridiautojen latausvalmiutta varten).

2024 Mahdollisesti sähkö- ja hybridiautojen latausjärjestelmän toteuttaminen pysäköintialueella sekä samalla pysäköintialueen pintakorjauksia. Julkisivujen kuntotutkimus.

2025 Julkisivujen kuntotutkimuksen perusteella mahdolliset kiireelliset tai pienet työt sekä kunnossapito- tai korjaussuunnitelman muodostaminen julkisivujen osalta.

2026 Lainsäädännön muuttumisen vuoksi palovaroittimien kunnossapitovastuu siirtyy taloyhtiölle vuoden 2026 alusta alkaen.

2027 tavanomaisia kunnossapito- ja huoltokorjaustöitä.

Lisäksi vuosittain normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä tarpeen mukaan.
Energialuokka
G (2013), Laadittu 9.2.2015 ja voimassa 9.2.2025 asti.
Tontin koko
9 805 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen palvelupiste
puh. 041 7308168
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Nelitalo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikka 20 €/kk.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Kaleva, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Liiv Äli

Yrittäjä, LKV, Rak. DI

Glik LKV | Äli Liiv LKV

Glik LKV | Äli Liiv LKV
Glik LKV | Äli Liiv LKV

Keskustori 7 A 1 a,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.