Bo LKV Turku

Kerrostalo | 2h, avok, kph, parv, kattoterassi (yj:ssä 2h + kt)

Läntinen Pitkäkatu 11, Keskusta, Turku

Hinta

265 000 €

Koko

46 m²

Vuosi

2018

Ainutlaatuinen tilaisuus - kahden kerroksen keskustakoti kattoterassilla Ylimmän eli viidennen kerroksen koti takaa täydellisen keskusta-asumisen, kuitenkin sijoittuen ylimpään kerrokseen ja sisäpihan puolelle, näin asuminen on keskustasijainnista huolimatta rauhallista. Pohjaratkaisu on ennen kaikkea käytännöllinen ja kaikki 46 neliötä on käytetty tehokkaasti. Täällä viihtyy niin sinkku kuin pariskuntakin. Huoneiston asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen, sisääntulokerroksen ollessa 28m2 kokoinen. Tässä kerroksessa sijaitsee kodin keittiö-olohuone sekä kylpyhuone. Avokeittiö on varusteltu induktioliedellä, erillisuunilla, kalustemikrolla, astianpesukoneella kuin jääkaappi-pakastimellakin. Vaaleat kaapistot tuovat raikkautta, ja sopivathan ne täydellisesti yhteen beigen sävyisen parketin kanssa. Kylpyhuoneen väreinä on muun asunnon tavoin käytetty ajattomia sävyjä: seinissä raikasta valkoista ja lattiassa sekä tehosteseinällä tummanharmaan sävyistä laattaa sekä vaaleaa panelointia katossa. Kylpyhuoneesta löytyy kaikki tarvittava, myös varaus sekä pyykinpesukoneelle että kuivausrummulle.  Kauniit, kodin tyyliin sopivat portaat ohjaavat yläkertaan, joka pitää sisällään 18m2 kokoisen makuuhuoneen, sekä kattoterassin. Makuuhuoneen tilavuuden ansiosta, samaan tilaan on saatu liukuovikaapisto, ja tilaa jää vielä tarvittaessa työpisteelle. Kattoterassi kutsuu nauttimaan aurinkoisesta säästä jo aikaisin keväällä, ja näkymät yli kattojen takaavat oman rauhan. Asunto Oy Turun Brahentulli 2018 loppupuolella omalle tontilleen valmistunut yhtiö koostuu 37 asunnosta, yhdestä liiketilasta sekä erillisillä osakkeille olevista autohallipaikoista. Uusi yhtiö takaa remonttivapaan asumisen vuosiksi. Kodin sijainti on mitä ihanteellisin, sillä kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyyden päässä. Puistomaisemiakaan ei kauaksi tarvitse lähteä hakemaan, sillä Puolalan puisto tuo vehreyden keskelle kaupunkia. Yliopisto sekä ammattikorkeakoulut ovat myöskin noin kahden kilometrin säteellä. KATRI LAGRÉN | 044 519 9421| katri@bo.fi facebook: Bo LKV Katri Lagrén instagram: katrilagrenbolkv Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20110715
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph, parv, kattoterassi (yj:ssä 2h + kt)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
46 m²
Kokonaispinta-ala
46 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Alakerta 28m2 ja yläkerta 18m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Muu ehto: 2kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

265 000,00 €

Velaton hinta

265 000,00 €

Neliöhinta

5 760,87 €/m²

Vastike

Hoitovastike

224,48 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

224,48 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesiennakko 20€/hlö/kk. Huoneistokohtaiset mittarit, tasaus kerran vuodessa. Oma sähkösopimus sähköntoimittajan kanssa. Varainsiirtovero 1,5 %, maksetaan kaupanteon yhteydessä. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kaapistot, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Jääkaappi-pakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, allas.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, wc-istuin, allas, kaapistot.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone sijaitsee ylemmässä kerroksessa, käynti kattoterassille.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Turun Isännöintikeskus Oy Jarmo Tamminen 02 6517 2180, jarmo.tamminen@turunisannointikeskus.fi
Huolto
Kiinteistöpalvelut Laine & Nummisto Oy 02 0730 6543, tyonjohto@lainejanummisto.fi Puistomäenkatu 45, 20810 TURKU
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestys 5§: Osakkeenomistaja, jonka huoneistoon on rakennusvaiheessa tai myöhemmin tehty ns. lisä- ja muutostyönä tehty ratkaisuja, jotka poikkeavat huoneiston alkuperäisestä tai yhtiön myöhemmin määrittämästä perustasosta, vastaa niiden aiheuttamista hoito-, ylläpito-, kunnostus- ja perusparannuskuluista. Lisätiedot yhtiöjärjestyksestä.

Yhtiöjärjestys 9§: Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön asuinhuoneiston tai liiketilan hallintaan oikeuttava osakkeen omistaja tai yhtiö itse, yhtiöllä tai liiketilan sekä asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilla on oikeus lunastaa autohallipaikka hallintaa oikeuttava osake yhtiöjärjestyksessä esille tuoduilla ehdoilla.
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo/poisto. Osakkeenomistajien käyttöön varatut muut tilat ovat: ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, irtaimistovarasto.

Yhtiöön mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu viilennystä varten. Ulkoyksikkö tulee sijoittaa parvekkeelle sisäpihan suuntaan. Ennen muutostyöhön ryhtymistä tulee tehdä muutostyöilmoitus yhtiölle, joka käsittelee ilmoituksen.


Tehdyt remontit
Rakennus otettu uutena käyttöön 28.12.2018.
Energialuokka
C (2013), Voimassa 6/2027 saakka.
Tontin koko
1 204 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Turku ratapiha -asemakaavanmuutosehdotus, lisätietoa www.turku.fi/ratapiha
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Brahentulli

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: 1,7km Turun Yliopisto
2,5km Turun ammattikorkeakoulu
Palvelut: 100m K-Market linjuri
n. 750m Kauppatori ja keskustan palvelut
Liikenneyhteydet
Lisätiedot ja aikataulut: www.foli.fi 300m Turun linja-autoasema 750m Turun päärautatieasema 2,4km Kupittaan rautatieasema
Ajo-ohjeet
Käynti Brahenkadun puolelta, A-rappu.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkoja yhtiössä on 31kpl, näistä osakkeellisia 31kpl. Yhtiön hallinnassa olevia autopaikkoja on 2 kpl.

Yhtiöjärjestys 5§: Jos autohallipaikkaan on muutostyönä lisätty autopaikkakohtainen sähköauton latauspiste ja sähkönkulutusmittari, vastaa ko. autohallipaikan hallintaan oikeuttavan osakkeen omistaja kaikista ko. autopaikan sähkönkulutuksesta yhtiölle aiheutuvista kustannuksista (ml. sähkönkulutusmittarin luenta ja laskutus) maksamalla sähkövastiketta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lagrén Katri

Asuntomyyjä, partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.