Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka | KK-Neliöt Oy

Kerrostalo | 3h + k + kph + s

Kulmakatu 6, Kruununhaka, Helsinki

Hinta

550 000 €
Tarjouskauppa

Koko

95 m²

Vuosi

1938

Tervetuloa Kruununhaan rauhallisimalle kadulle, jossa tämä monien mahdollisuuksien koti odottaa innolla uusia asukkaitaan! Tämä viehättävä asunto sijaitsee sisäpihan rakennuksen toisessa kerroksessa, jonne pääsee turvallisesti suljetun portin kautta. Alun perin vuonna 1938 teollisuusrakennukseksi rakennettu talo on muutettu asunnoiksi vuonna 1997 ja saneerattu kauttaaltaan. Yhtiön merkittävät remontit ovat takanapäin, kuten A-talon putkiremontti vuodelta 2020. Uudelle omistajalle tämä merkitsee huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Tämä kodikas ja charmantti asunto tarjoaa ihanteellisen paikan asumiselle. Tällä hetkellä pohjaratkaisussa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, suuri oleskelutila sekä erillinen keittiö, mutta tarvittaessa pohja mahdollistaa myös kolmannen makuuhuoneen. Arkea helpottaa runsas kaappitila niin makuuhuoneissa kuin eteisessäkin. Kylpyhuoneessa on erillinen wc, sauna sekä poreamme, jotka tarjoavat täydelliset puitteet rentoutumiseen ja hemmotteluun. Kruununhaka on yksi Helsingin arvostetuimmista asuinalueista, ja tämä asunto tarjoaa upean sijainnin sen sydämessä. Lähistöllä on runsaasti palveluita, hurmaavia ravintoloita ja mielenkiintoisia kulttuurikohteita. Erinomaisten liikenneyhteyksien ansiosta liikkuminen on vaivatonta joka suuntaan. Tämä koti on todellinen helmi, joka odottaa uusia asukkaitaan kokemaan Kruununhaan ainutlaatuisen tunnelman!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1368750
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1938
Vapautuminen
Sopimuksen mukaana 3 kk:tta kaupanteosta

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

491 565,00 €

Velkaosuus

58 435,00 €

Velaton lähtöhinta

550 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

5 789,47 €/m²

Vastike

Hoitovastike

676,80 € / kk

Pääomavastike

679,15 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 355,95 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tehdyt remontit
Ei ole tehty remonttia, 2009 makuuhuoneiden seinien maalaus osittain
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastin, astianpesukone, kaapistot, keraaminen liesikupu/-tuuletin, keraaminen liesi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihku x2, taittuvat suihkuovet, poreamme sauna: sähkökiuas, Erillinen wc: pesukoneliitäntä, wc-istuin, peili, allaskaappi
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaapistot, kiinteät ja irralliset
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Korjauksiin saatava taloyhtiön hallituksen hyväksyntä ennen töiden aloittamista ( AOYL 2 osa 7§). A-talossa on painovoimainen ilmanvaihto ja B-talossa on koneellinen ilmanvaihto.
Yhtiökokous 15.6.2023 päätti: valtuutti hallituksen perimään tarvittaessa kaksi ylimääräistä hoitovastiketta. Valtuuttaa hallituksen perimään tai jättää perimättä yksi ylimääräinen rahoitusvastike pääomavastikelaina 2 syntyneen rahoitus alijäämän oikaisemiseksi. Valtuuttaa hallitus tarvittaessa muuttaa lainojen rahoitusvastikkeiden määrä korkotason muutoksia vastaavasti. Rahastoida tarvittaessa eneintään osakkaiden suorittamat lainaosuussuoritukset ja pääomavastikkeet tuloutetaan.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa
Tehdyt remontit
2022-23 SafeDrying kuivaus järjestelmän asennus talouskellariin. 2020 A-portaan linjasaneerauksen suunnittelu ja urakka. A- portaan maalaus. Pesutuvan rakentaminen. A-portaan huoneisto-ovien uusiminen. Lukituksen uusiminen. 2018 Putkiston kuntotutkimus. 2016 B-talon pihajulkisivun kunnostus. 2015 Julkisivu korjauksia ja ikkunakorjaus. 2011 Kattoremontti, pihan tuuletusparvekkeiden korjaus. 2010 Ulkoikkunoiden ja parvekeovien kunnostus, sisäpihan veden juoksutuksen korjaus. 2009 Kiinteistön sisäpihan portti. 2008 Lämmönsiirtimen uusiminen. 2001 B-talo muutettu asuinhuoneistoksi kokonaan, sisäpiharemontti. 1998 B-portaan julkisivukorjaus. 1997 Katusivun ja portin kunnostus, B-talon ikkunat kunnostettu, B-talon putkien ja sähkönousujen korjaus. 1996 Lämmönsiirtiminen uusiminen. 1995 A-talon pihajulkisivun peruskorjaus. 1994 A-talon vesikaton uusimien. 1992 Patteriventtiilien uusiminen. 1990 TV-antenniverkon asennus B-portaaseen. 1989 A-portaan. 1988 HTV-verkon kunnostus, B-porrashuoneen kunnostus. 1987 Linjasulkuventtiilien osittainen sulkeminen. 1985 A-portaan huoneisto-ovien uusiminen, lämpimän käyttöveden lämmönsiirtimen uusiminen. 1984 Ikkunoiden uusiminen. 1978 Saunan rakentaminen. 1971 Vesi- ja viemärijohdot. 1960 Sähkönousut.
Tulevat remontit
Ei yhtiökokouksessa päätettyjä korjauksia. Kunnossapitotarveselvitys 2023-28: Kuvaus kunossapitotarpeesta 2023 alkaen: 2023 Pihakannen paikkaus, 2024-2025 B-talon parvekkeiden korjaus, B-talon televerkon päivittäminen, 202X Kaukokylmään liittyminen (varaus A-taloon tehty) 2028 Pihakannen kunnostus (tehdään tätä ennen kuntoarvio) 2028 Pihan kunnostus
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
783 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Kulmakontu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Sibelius-lukio (n. 0.05 km), Grundskolan Norsen Kronohagen (n. 0.05 km), Kruununhaan yläaste (n. 0.25 km)
Ruokakaupat: K-Market ja Alepa (n. 0.2 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Virkkula (n. 0.05 km), Daghemmet Sedmigradsky Småbarnskola (n. 0.2 km)
Liikenneyhteydet
Bussi (n. 0.1 km)
Raitiovaunut (n. 0.25 km)

Tiedustelut
KAARLE KOLEHMAINEN, Kiinteistönvälittäjä, LKV p. 0503010027 kaarle.kolehmainen@kiinteistomaailma.fi tai TEIJA NUMMINEN, LKV, Myyntijohtaja 0405608117 teija.numminen@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kruununhaka, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kaarle Kolehmainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka | KK-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka | KK-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.