Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Omakotitalo | 5h + k + rt + kph + s + 2wc + vh + autotalli + varasto

Metsätie 3, Taka-Paltta, Masku

Hinta

198 000 €

Koko

118 / 165 m²

Vuosi

1973

Löydä uusi kotisi rauhalliselta Taka-Paltan alueelta Maskusta, missä perinteikäs ja kodikas yksitasoinen omakotitalo odottaa uusia asukkaitaan. Tämä vuonna 1973 valmistunut talo tarjoaa tilavat ja valoisat asuintilat, jotka kätkevät sisäänsä viisi huonetta, keittiön, ruokailutilan, kaksi wc:tä, vaatehuoneen sekä tietenkin oman saunan – kaikki mitä tarvitset viihtyisään arkeen ja yhteisiin hetkiin perheen kesken. Kiinteistö on pidetty hyvässä kunnossa ja sitä on päivitetty ajatuksella vuosien varrella. Erityisesti kylpyhuone ja sauna ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen vuonna 2021, tarjoten nyt modernit ja tyylikkäät puitteet rentoutumiseen. Talossa on valesokkeli korjattu, sekä kaikkien seinien eristeet uusittu. Talon pihapiiri on osittain kivetetty ja nurmikolla viimeistelty, tarjoten ihanteelliset puitteet ulkoiluun ja lasten leikkeihin. Lisäksi omalla tontilla sijaitseva autotalli ja varasto tuovat lisää säilytystilaa ja mukavuutta arkeen. Sijainti on ihanteellinen niin lapsiperheille kuin kaikille, jotka arvostavat rauhallista asuinympäristöä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Hemmingin koulu sijaitsee vain kilometrin päässä ja Maskun keskustan palvelut ovat 1,5 kilometrin etäisyydellä. Lisäksi bussipysäkki löytyy vain 500 metrin päästä, joten myös Rauman ja Turun suuntiin pääsee kätevästi. Tämä koti on täynnä lämpöä ja tarinoita – nyt on sinun vuorosi jatkaa niitä. Kutsuva ja huolella pidetty, se tarjoaa puitteet monenlaisiin elämäntilanteisiin. Tutustu ja ihastu – tässä voi olla uusi kotisi! Solid House Oy Ari Patama LKV, KiAt, Partner 040 040 1113 ari.patama@solidhouse.fi www.solidhouse.fi/ari-patama ________________________________ Välittäjä myös sinun kodillesi? Jos etsit omalle asunnollesi välittäjää, löysit hänet juuri! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Hinta-arvio ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354356
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + rt + kph + s + 2wc + vh + autotalli + varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118 m²
Muiden tilojen pinta-ala
47 m²
Kokonaispinta-ala
165 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuin pinta-ala on 118m² ja tekninentila 22m² ja varasto 25m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1973
Vapautuminen
30.06.2024

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

307,07 € / vuosi

Muut lämmityskulut

170,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Satelliittiantenni.
Tehdyt remontit
Katto muutettu harjakatoksi -91, käyttövesiputket -99, öljykattila -00,öljypoltin -12,pihan kunnostus -13, ikkunat uusittu-14, puuosat maalattu -15,terassi -15, salaojat ja routaeristys -16(ei olohuoneen seinustoilta), 2019-2021 kph ja sauna uusittu, pintaremontti(seinät maalattu). sisäseinät avattu ulkoseinään saakka,poistettu alaohjauspuut, kengitetty, sokkelit eristetty finfoamilla, villat vaihdettu koko talossa seinien osalta, takka/saunaosaston aluskate/pelti uusittu ja lisätty puhallusvillaa.

Marraskuu 2019.
Pikku makkarin väliseinien ja ulkoseinien sisäpuolelta purku. Alaohjauspuiden poisto ja runkopuiden kengitys.Eristevillat vaihdettu kaikkiin seiniin.
-Joulukuu 2019.
2. makkarin väliseinien ja ulkoseinien sisäpuolelta purku. Alaohjauspuiden poisto runkopuiden kengitys. Eristevillat vaihdettu kaikkiin seiniin.
-Tammikuu 2020.
3. makkarin väliseinien ja ulkoseinien sisäpuolelta purku .Alaohjauspuiden poisto ja runkopuiden kengitys. Eristevillat vaihdettu kaikkiin seiniin.
Lisätty lämmön mukaan säätyvä korvausilmaventtiili ulkoseinään.
-Helmikuu-Toukokuu 2020.
Olohuoneen, keittiön ulkoseinien purku ja alaohjauspuiden poisto. Olohuoneen ja keittiön välisen seinän alaohjauspuiden poisto. Eristevillat vaihdettu kaikkiin seiniin.
-Kesäkuu-Elokuu 2020.
Eteisen ja siivouskaapin ulkoseinien sisäpuolelta purku. Alaohjauspuiden poisto ja runkopuiden kengitys. Eristevillat vaihdettu kaikkiin seiniin. Siivouskaapin alaosan eteiskäytävän vastaisen laatan eristys 30mm:llä finnfoamilla. Lisätty eteiskäytävän molempiin ulkoseinien päihin lämmön mukaan säätyvät korvausilmaventtiilit.
-Elokuu 2020. Takkahuoneen ulkoseinien sisäpuolelta purku .Alaohjauspuiden poisto ja runkopuiden kengitys. Eristevillat vaihdettu kaikkiin seiniin.
Lattiaeriste villat vaihdettu joskus aiemmin. Lattian puurunko rakennetta ei ole nostettu muun lattioiden tasolle.
Kylpyhuoneen ja saunan ulkoseinien sisäpuolelta purku. Alaohjauspuiden poisto ja runkopuiden kengitys. Eristevillat vaihdettu kaikkiin seiniin.
Kylpyhuoneen seinissä käytetty EK-kipsilevyä. Kylpyhuone vesieristetty lattiasta kattoon. Saunan seiniin ja kattoon laitettu foliopaperia ja saumat teipattu folioteipillä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Homekoiratutkimus 07.01.2019. Kosteus- ja sisäilmatutkimus 07.03.2019 Kuntokartoitus 03.07.2018
Kuntotarkastus
Tehty 16.01.2022
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 06.07.2028
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Puustellin keittiö Varustus; jääkaappi/pakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni, Liesi: induktio (2 paistolevyä ei toimi). Työtasot: Laminaattia. Lattia: vinyylikorkki. Seinät: kaakeli, maalattu,
Kylpyhuoneen kuvaus
Kokonaan laatoitettu. Remontoitu 2021
WC-tilojen kuvaus
Toinen wc uusittu 2011 ja toinen 2016. Lattia: laatoitettu ja seinät maalattu. Lattialämmitys
Saunan kuvaus
Lattia laatoitettu. Seinät ja lauteet Haapaa. Remontoitu 2021
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
481-423-6-132
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 225 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 400000
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Maskun keskusta 1,5 km
Hyvät yhteydet Rauman ja Turun suuntaan. Bussipysäkki noin 500 m.
Koulut: Koulu: Hemmingin koulu noin 1 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä
Pihan kuvaus
Osittain kivetetty sekä nurmikkoa
Tiedustelut
Ari Patama, 040 040 1113, ari.patama@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Masku

Asuinalueena Taka-Paltta, Masku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ari Patama

LKV, KiAT, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.