Solid House Helsinki Oy,  Espoo
Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Paritalo | 3-4h + avok. + kph + s + wc + piha + 2 terassia + autokatos ja pihapaikka

Ahtaanoja 11D2, Puolarmetsä / Pisa, Espoo

Hinta

428 000 €

Koko

81 / 86,7 m²

Vuosi

2019

Tämä kaunis, valossa kylpevä huoneisto edustaa skandinaavista ajattomuutta ja on pohjaratkaisultaan todella toimiva. Pintamateriaalien raikas, yhtenäinen ilme tekee kodista eheän ja harmonisen kokonaisuuden. Kaunis Novart -avokeittiö ruokailutiloineen sulautuu olohuoneeseen loistavasti tehden perheen yhteisestä tilasta kutsuvan ja kodikkaan. Yläkerrassa sijaitsee kodin kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone sekä sauna. Toisesta makuuhuoneesta on mahdollista tehdä kaksi makuuhuonetta väliseinällä ja liukuovella, tämä ratkaisu on hahmoteltu rakennuspiirustuksiin. Päämakuuhuoneen yhteydessä on parveke ja makuuhuoneessa on huikean kokoiset ikkunat. Kodin pyykkihuollolle löytyy tila alakerran wc:stä, jossa myös suihkuvaraus eli jos on tarve toiselle suihkulle, niin se on järjestettävissä. Säilytystilaa on makuuhuoneiden ja eteisen kaapistojen lisäksi lämpimässä varastossa. Lämmitysmuotona on energiatehokas ilmavesilämpöpumppu ja lämmönjakotapana vesikiertoinen lattialämmitys. Miellyttävää asumismukavuutta kesähelteille tuo ilmalämpöpumppu. Unelmien asunto perheelle, joka etsii muuttovalmista, remonttihuolista vapaata kotia. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella määräosiin kolmen omakotitalon ja yhden paritalon kesken. Nyt myytävä määräosa B4-2 on pinta-alaltaan 405m2 ja sijainniltaan tontin viimeinen päättyvän kadun varrella. Asfaltoidulla etupihalla on tilaa useammallekin autolle ja autokatoksessa on sähköauton latauspistoke. Takapiha on hyvin suojaisa ja yksityisyyttä tuo tonttia rajaava aita. Talon molemmin puolin on viihtyisät terassit. Sijaintina alue on ulkoilijan unelmien asuinaluetta; Eestinkallion puisto, Espoon keskuspuisto ja Puolarmaarin ulkoilualue ovat muutaman minuutin matkan päässä. Perheen pienimmille löytyy alueelta useita päiväkoteja mm. Pisan päiväkoti ja Eestinmetsän päiväkoti. Bussimatka Iso Omenan kattavien palveluiden ja metron varrelle kestää noin 7 min ja lähikauppaan matkaa on vajaa kilometrin verran. Tämä koti on ihana! Olethan yhteydessä ja mennään pian katsomaan, muuten joku muu ehtii ensin. Myynti ja tiedustelut: Mari Rautio LKV 040-1202701 mari,rautio@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
to 9.5. 11:15 - 11:45

Esittelyyn ilmoittaudutaan numeroon 040-1202701 ja saat esittelyyn saapumisen ohjeistukset (navi saattaa opastaa väärin). Tervetuloa!

Esittelijänä Mari Rautio
p. 040 120 2701

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353753
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + avok. + kph + s + wc + piha + 2 terassia + autokatos ja pihapaikka
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5,7 m²
Kokonaispinta-ala
86,7 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuinpinta-ala on 81m2 ja muiden tilojen pinta-ala on noin 5,7m2 joka tarkoittaa lämmintä varastoa / teknistä tilaa.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan / 1-2kk kaupoista

Hinta

Myyntihinta

428 000,00 €

Velaton hinta

428 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 098,84 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

34,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: *Toteutuneet kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin asumistottumuksien ja palveluntarjoajien mukaan. *Sähkönkulutus vuonna 2023 ollut 9420,25kWh (Hybridiautoa ladattu vain hieman), sähkön kokonaiskustannus (sähkö ja siirto) ollut vuoden 2023 aikana yhteensä 902,45€ eli keskimäärin 75,20€/kk. (Kiinteähintainen sähkösopimus päättyi vuonna 2022) *Sähkönkulutus vuonna 2022 ollut 11231,76 kWh (Hybridiautoa ladattu), sähkön kokonaiskustannus (sähkö ja siirto) ollut vuoden 2022 aikana yhteensä 855,03€ eli keskimäärin 71,25€ / kk. *Ostaja vastaa panttikirjojen siirtokustannuksista. *Ostajan ja myyjän pankki veloittavat palveluistaan oman palveluhinnastonsa mukaisen maksun. *Sähköisen kaupankäynnin kustannuksista vastaa kaupan osapuolet sovitusti. *Kaupanvahvistajan kuluista vastaa kaupan osapuolet sovitusti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran aulatila: Seinä maalattu ja lattia vinyylikorkki. Eteinen: Seinät maalattu, lattia vinyylikorkki , liukuovikaapisto
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Olemassa olevat sälekaihtimet, olemassa olevat verhotangot, olohuoneen valkoiset verhot, keittiön verhot (vekkikaihdin), eteisen kaappi, varaston hyllyt.
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Elisa kotinetti, 600, 5G yhteys. Elisalta mahdollista tilata kuituyhteys., Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Etu- ja takapihalla terassi. (etelä/kaakko, pohjois/luode). Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Naapuritontille rakennetaan.
Tehdyt remontit
Rakennukseen tehdyt rakennusaikaiset parannukset perustasosta:
*Ilmavesilämpöpumppu - Bosch Compress 7000i AW-5 kW & Bosch AWM 5-9 185 dm3 varaaja, vastus 9 kW.
*Ilmanvaihtolaite - Flexit Nordic S2
*Keittiökalusteet Keittiömaailma A La Carte -Keittiöt (nykyinen Novart) ja kodinkoneet Siemens.
Rakennuksen valmistumisen jälkeen tehdyt remontit / parannukset:
2020 Pihan asfaltointi
2022 Ilmalämpöpumppu
2022 Sähköauton latausaseman asennus, Webasto Pure 11 kW, Sähköliittymän suurentaminen 3 x 63 A (liittymä on yhteinen Ahtaanoja 11 D1 ja D2).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.12.2029
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmavesilämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys (myös kph ja varasto)
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Kaunis Novart:in keittiö ja Siemens-kodinkoneet. Varustelu: integroitu jääkaappi / pakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, integroitu astianpesukone, mikro. Työtaso laadukas ja kestävä Dekton. Kaapistojen välitila laatoitettu muuten seinät maalattu. Lattia vinyylikorkki. Keittiöstä käynti ulos takapihan terassille.
Kylpyhuoneen kuvaus
suihku, suihkuseinä, wc-istuin, allaslaatikosto, peilikaappi, lattialämmitys, bidesuihku, Lattia ja seinät laatta.
WC-tilojen kuvaus
wc-istuin, valopeili, allaslaatikosto, bidesuihku, kaappi, pesukoneliitäntä, paikka pesutornille, suihkuvaraus, lattialämmitys (vesi), lattia ja seinät laatoitettu.
Saunan kuvaus
sähkökiuas, seinät puupaneeli, latta laatta
Olohuoneen kuvaus
Seinät maalattu ja lattia vinyylikorkki.
Makuuhuoneiden kuvaus
MH1: Seinät maalattu, sängyn päädyssä kaunis koristelistoitus seinällä sekä hylly. Liukuovikaapistoa. Lattia vinyylikorkki. Käynti parvekkeelle. MH2: Seinät maalattu ja yhdellä seinällä koristetarroja maalin päällä, lattia vinyylikorkki. Kaapisto. Huone mahdollista jakaa liukuovella kahdeksi. Huoneen leveys 5,642 m ja syvyys 2,397m.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-46-110-26
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 504 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella määräosiin. Nyt myytävä määräosa B4-2 on 405/2504 ja hallinta-alueen suuruus on 405m2. Hallinta-alueen rajat on määritelty hallinnanjakosopimuksen liitekartassa. Hallinnanjakosopimuksessa alueet B1, B2,B3 ja B4. Hallinnanjakosopimuksen alueilla B1, B2 ja B3 on omakotitalot ja alueella B4 paritalo.
Rakennusoikeuden pinta-ala
626 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 500000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: *Kiinteistöjen 49-46-110-24, 49-46-110-26 ja 49-46-110-27 välille on solmittu rasitesopimus päivämäärällä 25.1.2024.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on käytetty kokonaan.
Kaavoitustiedot
AO II Erillispientalojen korttelialue. Sitova tonttijako. Espoon kaupunki vaihde 09 816 21 sekä netissä voi tutustua alueen tilanteeseen osoitteessa www.espoo.fi/kartat
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: K-Supermarket Malminmäki noin 1km sekä S-Market Malminmäki noin 1km.
Paikallistiedot: Ulkoilijan unelma Eestinkallion puisto, Espoon keskuspuisto sekä Puolarmaarin ulkoilukeskus / ministadion on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Pisan koira-aitaus noin 750m.
Koulut: Alakoulut: Eestinkallion koulu noin 1km, Kantokasken koulu noin 2km. Yläkoulut: Nöykkiön koulu autolla noin 3 km ja kävellen noin 1,7km, Kaitaan yläkoulu ja lukio noin 4km

Liikenneyhteydet
Bussiyhteys Iso Omenaan noin 11min. Pysäkille noin 2 min kävely.
Ajo-ohjeet
Ahtaanojalle ajetaan Pisantien kautta. Navi saattaa virheellisesti opastaa perille kääntyen Finnoontieltä Ahtaanojalle, mutta tätä reittiä ei autolla pääse. Myytävä huoneisto sijaitsee ihan Ahtaanojan tien päädyssä.
Pihan kuvaus
Piha on hyvin suojaisa ja pihalla on paikka kahdelle autolle, joista toinen katospaikka. Takapihalla on nurmikkoalue sekä terassi ja etupihalla on myös suojaisa terassi. Piha on asfaltoitu.
Tiedustelut
Mari Rautio, 040 120 2701, mari.rautio@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Puolarmetsä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mari Rautio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner

Solid House Helsinki Oy, Espoo

Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.