ASUMISEN MEDIATIEDOT

Yhteydenottoihin kaivataan ripeitä vastauksia

Yhteydenottojen hallinta auttaa brändimielikuvan luomisessa

Etuovi.com tiedote – vk 38 syyskuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Vakuuta ja luo uskoa alueellisen mainonnan avulla

Toimivan mainonnan ytimenä on pitkäjänteisyys. Pitkäjänteinen näkyvyys varmistaa, että palvelusi ovat ensimmäisenä mielessä sillä hetkellä, kun asunnonvaihto tulee ajankohtaiseksi. Mainonta on myös tehokas keino tuoda esille asiantuntijuuttasi – vakuuta ja luo uskoa, että aina on oikea aika myydä.

Tiesitkö, että Etuovi.com tavoittaa eniten asunnonvaihtajia kaikilla alueilla?* Alueellisen mainonnan keinoin rakennat pysyvää muistijälkeä yrityksellesi oikean ja aina ajankohtaisen yleisön edessä! Katso miten Houmi Oy tavoitti oman alueensa ydinkohderyhmän alueellisella mainoskampanjalla. Sinä tunnet alueesi asuntomarkkinat parhaiten – varmista, että alueesi asunnonvaihtajatkin tietävät sen ja kääntyvät puoleesi kun oman asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi. 

Kiinnostuitko? Myyjämme auttavat mainoskampanjan suunnittelussa mielellään. Tutustu myös Digimainonnan ABC -oppaaseemme, joka sisältää kaiken mitä digimainonnasta pitää tietää, selkokielellä.

*Lähde: Mind tammi-joulukuu 2019, Kantar TNS Oy

Nopea reagointi – helppo tapa erottua joukosta

Sähköiset yhteydenottotavat ovat jo pitkään olleet yleisiä – lähes joka taholla on oma sähköpostiosoite ja puhelin kulkee mukana kaikkialla. Tavoitettavuus tuntuukin olevan yhä enenevässä määrin avaintekijänä yrityksen mielikuvan luomisessa. 

Myös tekemämme kävijätutkimus vahvistaa tavoitettavuuden korkeita odotuksia, sillä jopa 43 % vastaajista kertoi odottavansa vastausta yhteydenottoonsa 1-12 tunnin kuluessa ja 39 % 12-24 tunnin kuluessa*. 

Vuoden aikana kovasti muuttuneet olosuhteet tuntuvat korostaneen odotuksia yhteydenottojen vastausaikoihin, sillä nyt myös asiakastukeemme on tullut säännöllisesti palautetta lähetetyistä yhteydenotoista, joihin ei jostain syystä ole saatu vastauksia – ainakaan tarpeeksi nopeasti.

*Lähde: Etuovi.com kävijätutkimus 2019. 
Vastaajat: lähettänyt sähköisen yhteydenoton, n=1489

Kohtaamiset uusien potentiaalisten toimeksiantajien kanssa alkavat usein yhteydenottopyynnöllä. Ripeät vastaukset antavat positiivisen ja tehokkaan mielikuvan – todella helpolla tavalla! Kiireen keskellä vastaukseksi riittää useasti ihan vain tieto siitä, että yhteydenotto on noteerattu ja yhteydenottajaan ollaan hieman myöhemmin yhteydessä.

Tiesitkö, että asuntokaupan järjestelmistämme MyyntiPro auttaa hallitsemaan yhteydenottoja ja asiakastietojasi jäsennellysti yhdestä paikasta? Samalla voit automatisoida kommunikaatioita ja muodostaa kullekin asiakkaalle oman helposti hallinnoitavan myyntiputken. 

MyyntiPron avulla pidät asiakassuhteesi helposti kunnossa ja voit saada uusia toimeksiantoja palaavilta asiakkailta. Muutaman vuoden takaisen asiakkaan elämäntilanne on voinut muuttua ja uuden asunnon tarve kolkuttelee jo ovella. Kun teet vaikutuksen heti ensikohtaamisesta, on todennäköisyys pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen erittäin hyvä!

Poimintoja Markkinatilastoista

Elokuu oli varsin eloisa ja kaikki mittarimme näyttivät kasvua viime vuoden elokuuhun verrattuna:

Lähde: käyttäjät; Google Analytics elokuu 2020 vs. elokuu 2019, muut; Etuovi.com elokuu 2020 vs. 2019.

Jatkoimme kesän jälkeen myös Markkinapulssi-käyttäjäkyselyitämme ja selvitimme muun muassa: 

– mitkä syyt viivästyttävät asunnon myyntiin laittamista

– miten asuntoon halutaan ensisijaisesti tutustua

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tutustu myös muihin tiedotteisiin