ASUMISEN MEDIATIEDOT

Vuokramarkkinat nauttivat
nyt vilkkainta aikaa

Tee vaikutus kattavilla tiedoilla ja mahdollisuudella tutustua asuntoon etäyhteyksien avulla

Vuokraovi.com tiedote – vk 22 toukokuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilastoista

Poimintoja markkinatilastoista

Käyttäjämäärien huipputaso jatkui viikolla 21. Vuokraovi.comin käyttäjämäärät kasvoivat edelliseen vuoteen verrattuna 32 % ja yhteydenottoja lähetettiin 10 % enemmän kuin vuotta aiemmin. Myös kohdemäärät ovat jatkaneet tasaista kasvuaan. Koko kevät on ollut ennätysvilkas Vuokraovi.comissa ja oletettavasti vilkas kuhina jatkuu – kesäaika kun kerää yleisesti eniten uusia vuokrahakijoita koulujen ilmoittaessa uusista oppilasvalinnoistaan.

Auta asunnonetsijöitä ja välty turhilta yhteydenotoilta

Vuokramarkkinoiden vilkkaimpana aikana kannattaa varmistaa, että asunnon vuokrausprosessi sujuu kaikkien osapuolten kannalta mahdollisimman jouhevasti.

Kesällä on liikkeellä paljon kotoaan ensi kertaa pois muuttavia nuoria, jotka hyötyvät kattavista tiedoista ja mahdollisuuksista tutustua asuntoon jo etukäteen vaikkapa etäyhteyksien avulla. 

Oletko jo tutustunut artikkeliimme keinoista, joilla teet vaikutuksen ja parhaimmillaan nopeutat vuokrausprosessia?

Asunnonvaihto on ajankohtaista myös nykyisessä tilanteessa

Vuokraovi.com on tehnyt 2-3 viikon välein käyttäjäkyselyjä selvittääkseen kuinka valmiita vuokra- tai asumisoikeusasuntoa etsivät ovat etenemään asuntovaihtopolulla vallitsevassa tilanteessa.

Kyselyn tulokset jatkuvat kannustavina, sillä suurin osa asunnonetsijöistä on valmis etenemään asunnonvaihdossa myös poikkeustilanteessa. 

Asunnon hankintaa suunnittelevat ovat jatkaneet asunnon etsimistä vähintään entiseen tapaan (78 %) ja vain 11 % ei halua tutustua kiinnostavaan asuntoon tarkemmin joko yksityis- tai etäesittelyssä. 

Vuokra-asuntoa etsivistä 73 % on valmis tekemään vuokrasopimuksen myös poikkeustilanteessa, vain 14 % ei ole nyt valmis tekemään vuokrasopimusta. Asumisoikeusasuntoa etsivistäkin vain 20 % ei ole nyt valmis tekemään asumisoikeussopimusta.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email