ASUMISEN MEDIATIEDOT

Asenne vuokra-asumiseen on myönteisempi kuin aikaisemmin

Uusimman Vuokra-asuminen -tutkimuksen
tulokset nyt luettavissa

Vuokraovi.com tiedote – vk 34 elokuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilastoista

Poimintoja markkinatilastoista

Poikkeuksellinen kevät toi käyttäjämääriimme jo monia ennätyksiä ja seurasimmekin nyt erityisellä mielenkiinnolla miten käyttäjämäärät elävät kesän aikana kun opiskelijat saivat tiedon opiskelupaikoista. Viime kerran tiedotteessa kerroimme käyttäjämäärien kasvaneen opiskelupaikkojen julkistamisviikolla ja kasvun jatkuneen myös julkistamisviikon jälkeen. 

Heinäkuu onkin perinteisesti ollut Vuokraovi.comin vilkkainta aikaa – ja niin oli myös tänä vuonna. Kesä ei ole koskaan ollut niin vilkas kuin tänä vuonna. Teimme katsastuksen koko heinäkuun lukuihin ja vertasimme niitä viime vuoden heinäkuun lukuihin:

Lähde: käyttäjät; Google Analytics heinäkuu 2020 vs. heinäkuu 2019, muut; Vuokraovi.com heinäkuu 2020 vs. heinäkuu 2019.

Uusin Vuokra-asuminen -tutkimus kertoo: asenne vuokra-asumiseen on myönteisempi kuin aikaisemmin

Toteutimme kesäkuussa laajan Vuokra-asuminen -tutkimuksen, joka toi muun muassa ilmi mielenkiintoisen muutoksen vuokra-asumiseen suhtautumisessa. 

Vastaajien mielestä asenne vuokra-asumiseen on nykyisin myönteisempi kuin aiemmin. Moni ei enää koe tarvetta tai pakkoa omistaa asuntoa. Vuokra-asuminen tuo eri tavalla vapautta ja mahdollisuuksia muihin hankintoihin tai elämyksiin.

Myönteinen suhtautuminen heijastunee myös Vuokraovi.comin kasvaviin käyttäjämääriin sekä lähetettyihin yhteydenottoihin. 

Tällä kertaa kysyimme tutkimuksessa myös millaisia kuvia vuokrattavista kohteista vuokra-asuntoa etsivät kaikkein mieluiten haluaisivat nähdä. Mitä luulet, nousiko ykköseksi kalustetun, virtuaalisesti stailatun vai tyhjän asunnon kuvat? Lue tutkimuksemme tarkat tulokset artikkelistamme!

Tavoita uudet asunnonetsijät Vuokraovi.com Nousulla

Onko kohteesi ollut jo hetken aikaa vapailla markkinoilla, mutta uutta asukasta ei ole vielä löytynyt? Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyydellä nostat ilmoituksesi takaisin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon ja herätät kiinnostuksen uudelleen. Hinta vain 19 € / kerta (+ alv).

Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyyttä hyödyntää nykyisin entistä useampi asiakkaamme. Ota sinäkin Nousu käyttöön ja tavoita myös uudet asunnonetsijät paremmin!

Aktivoi Nousu Vuokraovi.comin Sopimusasiakaspalvelun kautta nopeasti ja vaivattomasti – vaikkapa omalta kotitoimistoltasi. Ostos laskutetaan automaattisesti toimistonne kuukausilaskutuksen yhteydessä ja saat Tulosviestin viikon kuluttua suoraan sähköpostiisi.

Oletko ostamassa lisänäkyvyyttä ensimmäistä kertaa? Näillä ohjeilla onnistut varmasti >

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email