ASUMISEN MEDIATIEDOT

Etuovi.com Kärki

Tavoita uusia ostajaehdokkaita

karki_tuote

Tiedote – Syyskuu 2019

Haluatko tavoittaa kohteellesi lisää aivan uusia ostajaehdokkaita? Uudistuva Etuovi.com Kärki-lisänäkyvyys tuo kohteesi hakutuloslistan yläpuolella sijaitsevaan kärkipaikkaan, jossa se saa täysin uutta yleisöä. Kärkipaikalla tavoitat paikkakunnan kaikki asunnonvaihtajat ja unelmoijat kahden vuorokauden ajan.

Hyödynnä uudistuvaa kärkipaikkaa milloin vain: heti myynnin alkutaipaleella, parin viikon päästä tai vasta myöhemmin. Etuovi.com Kärki tuo kohteellesi aina uusia silmäpareja ja näkyy nyt myös mobiilissa! Nyt tutustumishintaan 15 € / 2 vrk + alv.

paikkakunnan kaikki Etuovi.comin käyttäjät.

Nosta kohteesi kärkipaikalle.

Joskus uudelle kodille asetetut vaatimukset muuttuvat lennosta, ja koti löytyykin esimerkiksi viereisestä kaupunginosasta, on kooltaan isompi tai hinnaltaan kalliimpi. Kärkipaikalla tavoitat myös ne asunnonetsijät, joiden liian tarkat hakurajaukset jättävätä myynnissä olevan helmesi hakutulosten ulkopuolelle.

tavoittaa yleisöä myös lähipaikkakunnilta?

Kohteesi saattaa nousta myös maakuntien muiden paikkakuntien kärkipaikoille, jos niissä on vapaata tilaa!

kohteesi olla toiselle mökki ja toiselle koti?

Osta Etuovi.com Kärki ja tavoitat kummankin kategorian ostajat.

Ota uudistuva Etuovi.com Kärki käyttöösi jo tänään! Osto onnistuu helposti Etuovi.comin sopimusasiakaspalvelun kohdelistauksesta tai KIVI-Kiinteistönvälitysjärjestelmän kohdekortin kautta.

Mitä mieltä olet uudistuvasta Kärki-lisänäkyvyydestä? Anna palautetta, vastaa lyhyeen kyselyyn (vain 3-4 kysymystä) ja kehitä uudistuvaa tuotetta kanssamme.

Etuovi.com Kärki on beta-vaiheessa oleva lisänäkyvyystuote, jonka kehitystyö jatkuu saamamme palautteen ja toimivuuden perusteella.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tutustu myös muihin tiedotteisiin