ASUMISEN MEDIATIEDOT

Kesäajan muistilista

Auttaa sujuvaan kaupankäyntiin loma-aikoinakin

Tiedote – Heinäkuu 2019

Asunnonetsijät eivät lepää kesälläkään – tiesitkö, että 37% liidin lähettäneistä asunnonetsijöistä odottaa vastausta yhteydenottopyyntöönsä 12 tunnin sisällä ja 41% 24 tunnin sisällä yhteydenotostaan? (Lähde: Etuovi.com kävijätutkimus 10/2018)

Varmista, että yrityksesi palvelee asunnonetsijöitä ja potentiaalisia toimeksiantajia laadukkaasti myös lomien ajan ja tee positiivinen vaikutus:

Hyödynnä lisänäkyvyyttä kohteillesi myös kesällä

Lisänäkyvyysperheemme auttaa saamaan silmäpareja ja lisää huomiota kohteesi myynnin joka askeleella:

1. Oletko saanut myyntiin suoranaisen helmen, jolle haluat lentävän lähdön ja näkyvyyttä uniikille kohderyhmälle myös Facebookissa?

2. Haluatko saada jo hieman kauemmin myynnissä olleelle asunnolle uuden lähdön hakutulsolistan alkuun ja lisää silmäpareja?

3. Kaipaatko myynnissä olevalle kohteellesi näkyvyyttä juuir oikealle kohderyhmälle Facebookissa ja noston hakutuloslistan alkuun?

Menestystarina: Houmi Oy luottaa Etuovi.comiin ydinkohderyhmän tavoittamisessa

Uutena yrityksenä Houmi Oy halusi kasvattaa tunnettuutta ja tavoittaa asunnon ostoa ja myyntiä miettiviä kuluttajia sekä potentiaalisia uusia kumppaneita.

Katso miten Houmi tavoitti haluamansa kohderyhmät: kuluttajat sekä potentiaaliset yhteistyökumppanit. 

Tutustu myös muihin asiakkaidemme menestystarinoihin ja inspiroidu!

Asiakastukemme auttaa läpi kesän

Varmistamme laadukkaan asiakastuen myös loma-aikoina ja palvelmme jokaisena arkipäivänä klo 10-16. Asiakastuen tavoitat numerosta 010 633 8200 ja sähköpostiosoitteesta asiakastuki@etuovi.com.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tutustu myös muihin tiedotteisiin