Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Tavoita lisää ostajaehdokkaita
pidempään myynnissä olleille kohteillesi

Hyödynnä tarjous – Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketti -30 % tämän viikon ajan

Etuovi.com tiedote – vk 23 kesäkuu 2022

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Kesän tarjousviikko alkaa nyt – Nousu Plus -30 %

nousupluslogo

Tavoittaa Nousun lisäksi Etuovi.comin uniikin yleisön somesta

Kun haluat herättää kohteesi kiinnostuksen uudelleen ja tavoittaa alueen Etuovi.comin käyttäjät myös somessa

Tarjoushinta: 49 € + alv (ajalla 6.6.–12.6.2022)
Normaali hinta: 70 € + alv

Nousu Plus -paketilla parannat kohteen sijaintia Etuovi.comin hakutuloslistalla ja tavoitat Etuovi.comin käyttäjät myös Facebookissa ja Instagramissa. Tiesitkö, että jokainen, joka näkee mainoksen somessa, on hyödyntänyt Etuovi.comia viime viikkojen aikana? Tavoitat siis asunnonvaihtoputkessa olevia potentiaalisia ostajia kolmesta eri mediasta vain parilla klikkauksella. Ohjeet ostamiseen >

Onko sinulla kohteita, jotka ovat olleet jo pidempään myynnissä ja pääkuva ei vastaa tämän hetken kesäistä tilannetta? Mikäli tuoreita julkisivukuvia on saatavilla, suosittelemme päivittämään ne ilmoitukselle ennen Nousu Plus -paketin aktivoimista. Jos julkisivukuvan päivittäminen ei ole mahdollista, suosittelemme vaihtamaan ensimmäiseksi kuvaksi kohdetta hyvin kuvaavan sisäkuvan – kuva herättää huomion ensimmäisenä. Tutustu myös uunituoreen Asuntokuvat tutkimuksemme tuloksiin, jotka tuovat erittäin mielenkiintoista tietoa siitä, millaisiin myynti-ilmoituskuviin kannattaa oikeasti panostaa.

Asiakkaidemme kokemusten mukaan Nousu Plus -lisänäkyvyys on lisännyt kohteen kysyntää ja tuotteen avulla on voinut tavoittaa uusia kiinnostuneita asunnonvaihtajia eri asiakasryhmistä laajemmin.

Vinkki: Etuovi.comissa julkaistaan eniten uusia ilmoituksia klo 11–17 välisenä aikana ja vähiten ilta-aikaan. Etuovi.comin käyttö taas kasvaa iltaa kohden. Aktivoi Nousu Plus ennemmin vasta työpäivän päätteeksi – saat todennäköisimmin eniten irti uudesta sijainnista Etuovi.comin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukossa

Millaisia kuvia asunnon myynti-ilmoituksissa halutaan nähdä?

Kuvat ovat myynti-ilmoitusten tärkeimpiä elementtejä ja niiden parissa vietetään myös eniten aikaa. Valokuvia, videoita, 3D-esittelyjä – mitä asunnonvaihtajat haluavat nähdä myynti-ilmoituksissa? Pitäisikö kuvien määrää lisätä? Entä mikä kuva koetaan kaikkein tärkeimpänä? 

Tutustu mielenkiintoisiin tuloksiin ja ota hyödylliset vinkit talteen. Asuntokuvat-tutkimus tehtiin yhteistyössä Etuovi.comin ja Finnfoto – Suomen Valokuvajärjestöt ry:n kanssa.

Poimintoja markkinatilastoista*

Uusien rekisteröityneiden käyttäjien määrä pysyi korkealla tasolla toukokuussa. Edelliseen kuukauteen verrattuna kasvua tuli +13 %. Vuoden takaiseen aikaan verrattuna uusien rekisteröityneiden käyttäjien määrä oli tänä vuonna pienempi, mutta vuoden 2019 toukokuuhun verrattuna kasvua oli +42 %.  

Myös yhteydenottojen määrä näytti pysyvän korkealla tasolla toukokuussa +14 % kasvulla huhtikuuhun 2022 verrattuna. Vuoden takaiseen toukokuuhun nähden yhteydenottomäärät olivat pienemmät, mutta 2019 toukokuusta kasvua oli +35 %. 

Etuovi.comin kävijämäärät kasvoivat toukokuussa edelliseen kuuhun (4/2022) verrattuna +6 % tavoittaen 863 000 eri ihmistä. Myös Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin yhteistavoittavuus oli kasvussa. Näet kävijämäärien kehityksen tarkemmin Markkinapulssi-sivultamme.

* Kaksi viime vuotta (2020–2021) ovat olleet kaikinpuolin poikkeuksellisia, mikä näkyy myös markkinatilastoissa poikkeuksellisina lukuina. Tämän vuoksi olemme päättäneet verrata nykyisiä tilastoja pääasiassa edelliseen normaaliin, eli vuoden 2019 lukuihin. Näin saamme realistisemman kuvan nykytilanteesta. 

Seuraamme markkinatilannetta edelleen herkillä antureilla poikkeustilanteen jatkuessa Venäjän hyökkäyksen myötä.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin