ASUMISEN MEDIATIEDOT

Etuovi.comissa julkaistujen kohteiden
määrissä positiivinen vire

Myös tehtyjen kauppojen määrissä odotettua piristystä

Etuovi.com tiedote – vk 24 kesäkuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Poimintoja Markkinatilastoista

Kysynnän kasvussa ei näy laantumisen merkkejä. Etuovi.comissa oli viime viikolla (vk 23) käyttäjämäärien vuoden toiseksi paras viikko, yhteydenottojen määrä on edelleen hurjassa nousussa ja vahtien sekä rekisteröityneiden käyttäjien määrät jatkavat kasvua. 

Myyntiin tulleiden kohteiden määrät kasvoivat toukokuussa ja saavuttivat saman tason kuin tammi-maaliskuussa ennen poikkeustilannetta!  Positiivinen vire näkyy myös KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmässä tehtyjen kauppojen määrissä. Viime viikolla kauppoja tehtiin jopa 31 % enemmän kuin samaan aikaan vuosi sitten.

Olemme jatkaneet käyttäjäkyselyjämme aktiivisesti. Uusimman kyselymme perusteella uutta kotia etsitään tällä hetkellä laajemmalta alueelta kuin ennen poikkeustilanteen alkamista. Käy katsomassa koko kyselyn tulokset täältä >

Menestystarina: Ostotoimeksiannot – tärkeä osa tuottavaa liiketoimintaa

Löytyvätkö yrityksesi ostotoimeksiannot jo palvelumme Ostetaan-osiosta? Lisää nyt ostoilmoituksesi palveluumme – saat ilmoituksellesi 4 kk näkyvyyttä täysin veloituksetta. Toimi nyt, sillä tarjous päättyy 30.6.2020.

Kysyimme asiakkailtamme; Aula LKV Oy:n Marko Sormuselta sekä Bulevardin Kotimeklarit Oy:n Nina Asteljoelta ajatuksia ostotoimeksiannoista ja Etuovi.comin Ostetaan-osiosta välineenä ostotoimeksiantojen markkinointiin.

Lue menestystarinamme ja inspiroidu!

Etuovi.comin ja Matterportin yhteistyöpilotti – tartu tarjouksiin

Etuovi.com ja 3D-virtuaalikameroita sekä -kuvauspalveluja tarjoava Matterport Inc. ovat aloittaneet yhteistyöpilotin, jonka aikana sinulla on mahdollisuus hyödyntää Matterportin vahvaa osaamista asuntojen 3D-virtuaalikuvauksesta. 

Oletko harkinnut 3D-virtuaalikuvia ottavan kameran hankintaa? Nyt saat -10 % alennuksen Matterport Pro 2 –ammattitason kamerasta.

Tämän lisäksi Helsingin ja Espoon alueen toimijat voivat tilata ammattikuvaajan ottamaan myytävästä kohteesta kuvat sekä virtuaaliesittelyn kilpailukykyiseen hintaan, alkaen 200 € (+alv).

Kurkkaa yltä miltä Matterportin virtuaalikierros näyttää

Matterport kartoittaa kysyntää myös muilla alueilla ja laajentaa sen mukaisesti toimintaansa mahdollisesti myös muihin kaupunkeihin. Olethan meihin yhteydessä jos olisit kiinnostunut Matterportin tarjoamasta 3D-virtuaalikuvauspalvelusta omalla paikkakunnallasi. Voit laittaa kiinnostuksestasi viestiä osoitteeseen etuovi@etuovi.com

3D-virtuaaliesittelyt antavat parhaimman mallin siitä millainen asunto kokonaisuudessaan on. Se on lähimpänä todellista asuntoesittelyä ja tuo asunnon tunnelman kotisohvalle. Täydellinen tapa palvella asiakkaitasi turvallisesti ja tuoda ammattimaista toimintaasi esille.

Tutustu Matterportin tarjoamiin etuihin ja palveluihin tarkemmin ja hyödynnä etusi. Huomaathan, että Matterport on kansainvälinen yritys, jonka pääkielenä on englanti. Lisätiedot Matterportin tarjoamista eduista on kerrottu englanniksi.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tutustu myös muihin tiedotteisiin