Etuovi.comissa julkaistujen kohteiden
määrissä positiivinen vire

Myös tehtyjen kauppojen määrissä odotettua piristystä

Etuovi.com tiedote – vk 24 kesäkuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

  • Kysynnän kasvussa ei näy laantumisen merkkejä. Myös julkaistujen kohteiden määrät kääntyivät toukokuun aikana samalle tasolle kuin keskimäärin tammi-maaliskuussa 2020
  • Mitä Aula LKV ja Bulevardin Kotimeklarit Oy kertovat ostotoimeksiannoista omissa liiketoimissaan?
  • Matterport tarjoaa mm. 3D-virtuaalikuvien ottamiseen ammattitason kameran alennettuun hintaan kaikille asiakkaillemme

Poimintoja Markkinatilastoista

Kysynnän kasvussa ei näy laantumisen merkkejä. Etuovi.comissa oli viime viikolla (vk 23) käyttäjämäärien vuoden toiseksi paras viikko, yhteydenottojen määrä on edelleen hurjassa nousussa ja vahtien sekä rekisteröityneiden käyttäjien määrät jatkavat kasvua. 

Myyntiin tulleiden kohteiden määrät kasvoivat toukokuussa ja saavuttivat saman tason kuin tammi-maaliskuussa ennen poikkeustilannetta!  Positiivinen vire näkyy myös KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmässä tehtyjen kauppojen määrissä. Viime viikolla kauppoja tehtiin jopa 31 % enemmän kuin samaan aikaan vuosi sitten.

  • Etuovi.com ja Vuokraovi.com palveluissa vieraili viikolla 23 yhteensä 1,6 miljoonaa käyttäjää. Edelliseen viikkoon verrattuna käyttäjämäärät nousivat 6 % ja viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna kasvua oli 28%
  • Etuovi.comissa vieraili viime viikolla 1,31 miljoonaa käyttäjää, joka oli 5 % enemmän kuin edellisellä viikolla ja 25% enemmän kuin viime vuoden vastaavaan aikaan.
  • Yhteydenottoja tehtiin viime viikolla 7 % enemmän kuin edellisellä viikolla ja hurjat 61 % enemmän kuin samaan aikaan viime vuonna.
  • Uudet luodut vahdit kasvoivat edelliseen vuoteen nähden 57 % ja uusia rekisteröityneitä käyttäjiä tuli palveluun 59 % enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna.

Olemme jatkaneet käyttäjäkyselyjämme aktiivisesti. Uusimman kyselymme perusteella uutta kotia etsitään tällä hetkellä laajemmalta alueelta kuin ennen poikkeustilanteen alkamista. Käy katsomassa koko kyselyn tulokset täältä >

Menestystarina: Ostotoimeksiannot – tärkeä osa tuottavaa liiketoimintaa

Löytyvätkö yrityksesi ostotoimeksiannot jo palvelumme Ostetaan-osiosta? Lisää nyt ostoilmoituksesi palveluumme – saat ilmoituksellesi 4 kk näkyvyyttä täysin veloituksetta. Toimi nyt, sillä tarjous päättyy 30.6.2020.

Kysyimme asiakkailtamme; Aula LKV Oy:n Marko Sormuselta sekä Bulevardin Kotimeklarit Oy:n Nina Asteljoelta ajatuksia ostotoimeksiannoista ja Etuovi.comin Ostetaan-osiosta välineenä ostotoimeksiantojen markkinointiin.

Lue menestystarinamme ja inspiroidu!

Etuovi.comin ja Matterportin yhteistyöpilotti – tartu tarjouksiin

Etuovi.com ja 3D-virtuaalikameroita sekä -kuvauspalveluja tarjoava Matterport Inc. ovat aloittaneet yhteistyöpilotin, jonka aikana sinulla on mahdollisuus hyödyntää Matterportin vahvaa osaamista asuntojen 3D-virtuaalikuvauksesta. 

Oletko harkinnut 3D-virtuaalikuvia ottavan kameran hankintaa? Nyt saat -10 % alennuksen Matterport Pro 2 –ammattitason kamerasta.

Tämän lisäksi Helsingin ja Espoon alueen toimijat voivat tilata ammattikuvaajan ottamaan myytävästä kohteesta kuvat sekä virtuaaliesittelyn kilpailukykyiseen hintaan, alkaen 200 € (+alv).

Kurkkaa yltä miltä Matterportin virtuaalikierros näyttää

Matterport kartoittaa kysyntää myös muilla alueilla ja laajentaa sen mukaisesti toimintaansa mahdollisesti myös muihin kaupunkeihin. Olethan meihin yhteydessä jos olisit kiinnostunut Matterportin tarjoamasta 3D-virtuaalikuvauspalvelusta omalla paikkakunnallasi. Voit laittaa kiinnostuksestasi viestiä osoitteeseen etuovi@etuovi.com

3D-virtuaaliesittelyt antavat parhaimman mallin siitä millainen asunto kokonaisuudessaan on. Se on lähimpänä todellista asuntoesittelyä ja tuo asunnon tunnelman kotisohvalle. Täydellinen tapa palvella asiakkaitasi turvallisesti ja tuoda ammattimaista toimintaasi esille.

Tutustu Matterportin tarjoamiin etuihin ja palveluihin tarkemmin ja hyödynnä etusi. Huomaathan, että Matterport on kansainvälinen yritys, jonka pääkielenä on englanti. Lisätiedot Matterportin tarjoamista eduista on kerrottu englanniksi.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tutustu myös muihin tiedotteisiin

Vuokraovi.comin käyttö ennätystasolla​

Viime viikolla tehtiin Vuokraovi.comissa kaikkien aikojen käyttäjäennätys, kun palvelussa vieraili yli 292 000 käyttäjää – 27 % enemmän käyttäjiä verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan. Kysyntämittareiden mukaan käyttäjämme ovat hyvin aktiivisia. Myös kohdemäärät ovat ennätystasolla! Vuokraovi.com Nousu-lisänäkyvyydellä saat kohteellesi nostetta, jos kohteesi on ollut pidempään vapaana markkinoilla ja haluat tavoittaa uudet asunnon etsijät tehokkaammin.

Lue lisää »