Ostotoimeksiannoilla piristystä kesään

Hyödynnä tarjouksemme ja lisää ostoilmoituksia veloituksetta kesäkuun ajan

Etuovi.com tiedote – vk 22 toukokuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

  • Ostotoimeksiantojen avulla sinulla on mahdollisuus myös myyntitoimeksiantoihin. Piristä asuntokauppaa ja lisää ostoilmoituksesi Etuovi.comiin heti.
  • Kulunut kevät on tarkoittanut monen alan venymistä ja pikaisia toimintatapojen muutoksia. Onko yrityksessäsi jo hyödynnetty erilaisia sähköisiä palveluita?
  • Käyttäjämäärät pysyvät upeissa lukemissa helatorstaista huolimatta. Lisääntyneet rekisteröityneet käyttäjät ja luodut uudet vahdit kielivät kysynnän ja tarjonnan epäsuhdasta.

Piristä kesän asuntokauppoja ostotoimeksiannoilla

Julkaise ostoilmoitus touko – kesäkuun 2020 aikana 
ja saat sille 4 kk näkyvyyttä veloituksetta!

Normaalihinta: kertamaksu 39€ (+alv) / kohde / 4 kk jakso.

Ostoilmoituksilla on iso rooli vallitsevassa tilanteessa, jossa kysyntä on ennätyskorkealla, mutta tarjontaa sopivista asunnoista ei ole tarpeeksi. Ostoilmoitus voi rohkaista empivää asunnonvaihtajaa oman asuntonsa myyntiin ja poikia lisää toimeksiantoja. 

Hyödynnä tarjouksemme ja lisää kaikki ostoilmoituksesi palveluumme nyt täysin veloituksetta! Tarjous on voimassa kesäkuun 2020 loppuun saakka.

Loikkaa digiaikaan – me autamme

Kesän kynnyksellä liikkumista ja erilaisia rajoituksia aletaan pikkuhiljaa hölläämään, mutta paluuta täysin entiseen ei välttämättä ole enää lainkaan. Tavat hoitaa asioita sähköisesti ovat lisääntyneet huimasti, eikä ihme – sähköiset asiointitavat ovat turvallisia ja helpottavat niin palvelun tarjoajia kuin asiakkaita. Aikaa säästyy huimasti muihin asioihin.

Onko yrityksesi jo hyödyntänyt asunnon esittelyssä tai kauppojen teossa sähköisiä tapoja? Kokosimme yhteen artikkelit, joissa tuomme esiin erilaisia tapoja ja vinkkejä hyödyntää sähköisiä menetelmiä niin asunnon esittelyssä kuin asuntokaupassa:

Poimintoja Markkinatilastoista

Käyttäjämäärät ovat edelleen korkealla tasolla. Uusien rekisteröityneiden käyttäjien sekä uusien vahtien kovat kasvumäärät kielivät siitä, että asuntoja etsitään nyt tosissaan, mutta sitä sopivaa asuntoa ei ole löytynyt tarjonnasta. Myös yhteydenottojen määrät ovat pysyneet kovalla tasolla viime viikon helatorstaista huolimatta.

  • Etuovi.com ja Vuokraovi.com palveluissa vieraili viikolla 21 yhteensä 1,6 miljoonaa käyttäjää. Edelliseen ennätysviikkoon verrattuna käyttäjämäärät laskivat 4 % ja viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna kasvua oli 25 %
  • Etuovi.comissa vieraili helatorstaiviikolla 1,3 miljoonaa käyttäjää, joka oli 3 % vähemmän kuin edellisellä viikolla (viiden käyttäjäennätysviikon jälkeen) ja 23 % enemmän kuin viime vuoden vastaavaan aikaan.
  • Yhteydenottojen määrä laski edelliseen viikkoon verrattuna 4%, mutta nousi viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna upeat 44 %

Uusimman käyttäjäkyselymme mukaan Etuovi.comista etsitään seuraavaa kotia tositarkoituksella. Kovat kävijämäärät eivät siis johdu vain unelmoivasta surffailusta

Mitä seuraavista olet tehnyt Etuovi.comissa viimeisen parin viikon aikana? (TOP 6)

* Vaihtoehto lisätty vk 19 kyselyyn
Kaikki vastaajat, n=2460/2607/2394/2219

Kyselymme tutki myös kuinka valmiita loma-asuntojen tai mökkien etsijät ovat etenemään ostoprosessissa tällä hetkellä.

Katso tuoreimman käyttäjäkyselymme tulokset täältä >

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tutustu myös muihin tiedotteisiin

Vuokraovi.comin käyttö ennätystasolla​

Viime viikolla tehtiin Vuokraovi.comissa kaikkien aikojen käyttäjäennätys, kun palvelussa vieraili yli 292 000 käyttäjää – 27 % enemmän käyttäjiä verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan. Kysyntämittareiden mukaan käyttäjämme ovat hyvin aktiivisia. Myös kohdemäärät ovat ennätystasolla! Vuokraovi.com Nousu-lisänäkyvyydellä saat kohteellesi nostetta, jos kohteesi on ollut pidempään vapaana markkinoilla ja haluat tavoittaa uudet asunnon etsijät tehokkaammin.

Lue lisää »