ASUMISEN MEDIATIEDOT

Ostotoimeksiannoilla piristystä kesään

Hyödynnä tarjouksemme ja lisää ostoilmoituksia veloituksetta kesäkuun ajan

Etuovi.com tiedote – vk 22 toukokuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Piristä kesän asuntokauppoja ostotoimeksiannoilla

Julkaise ostoilmoitus touko – kesäkuun 2020 aikana 
ja saat sille 4 kk näkyvyyttä veloituksetta!

Normaalihinta: kertamaksu 39€ (+alv) / kohde / 4 kk jakso.

Ostoilmoituksilla on iso rooli vallitsevassa tilanteessa, jossa kysyntä on ennätyskorkealla, mutta tarjontaa sopivista asunnoista ei ole tarpeeksi. Ostoilmoitus voi rohkaista empivää asunnonvaihtajaa oman asuntonsa myyntiin ja poikia lisää toimeksiantoja. 

Hyödynnä tarjouksemme ja lisää kaikki ostoilmoituksesi palveluumme nyt täysin veloituksetta! Tarjous on voimassa kesäkuun 2020 loppuun saakka.

Loikkaa digiaikaan – me autamme

Kesän kynnyksellä liikkumista ja erilaisia rajoituksia aletaan pikkuhiljaa hölläämään, mutta paluuta täysin entiseen ei välttämättä ole enää lainkaan. Tavat hoitaa asioita sähköisesti ovat lisääntyneet huimasti, eikä ihme – sähköiset asiointitavat ovat turvallisia ja helpottavat niin palvelun tarjoajia kuin asiakkaita. Aikaa säästyy huimasti muihin asioihin.

Onko yrityksesi jo hyödyntänyt asunnon esittelyssä tai kauppojen teossa sähköisiä tapoja? Kokosimme yhteen artikkelit, joissa tuomme esiin erilaisia tapoja ja vinkkejä hyödyntää sähköisiä menetelmiä niin asunnon esittelyssä kuin asuntokaupassa:

Poimintoja Markkinatilastoista

Käyttäjämäärät ovat edelleen korkealla tasolla. Uusien rekisteröityneiden käyttäjien sekä uusien vahtien kovat kasvumäärät kielivät siitä, että asuntoja etsitään nyt tosissaan, mutta sitä sopivaa asuntoa ei ole löytynyt tarjonnasta. Myös yhteydenottojen määrät ovat pysyneet kovalla tasolla viime viikon helatorstaista huolimatta.

Uusimman käyttäjäkyselymme mukaan Etuovi.comista etsitään seuraavaa kotia tositarkoituksella. Kovat kävijämäärät eivät siis johdu vain unelmoivasta surffailusta

Mitä seuraavista olet tehnyt Etuovi.comissa viimeisen parin viikon aikana? (TOP 6)

* Vaihtoehto lisätty vk 19 kyselyyn
Kaikki vastaajat, n=2460/2607/2394/2219

Kyselymme tutki myös kuinka valmiita loma-asuntojen tai mökkien etsijät ovat etenemään ostoprosessissa tällä hetkellä.

Katso tuoreimman käyttäjäkyselymme tulokset täältä >

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tutustu myös muihin tiedotteisiin