Ostoilmoitukset aktivoitu kaikille

Uutena palvelussa myös Taloyhtiösivut

Etuovi.com tiedote – vk 21 toukokuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

  • Pääset lisäämään ostoilmoituksia ilman erillistä tilausta. Kokosimme myös usein kysytyt kysymykset ja vastaukset yhteen.
  • Taloyhtiösivut auttavat asunnonetsijöitä löytämään myynnissä olevia asuntoja, asiantuntevia välittäjiä sekä arvokasta tietoa taloyhtiöistä.
  • Palvelussa riittää hulinaa ja käyttäjämäärät ovat edelleen jatkaneet kasvuaan. Loma-asuntokauden alku ja lisääntyneet yksityisesittelyt ovat osaltaan vaikuttaneet yhteydenottojen hurjaan kasvuun.

Ostoilmoitukset aktivoitu nyt kaikille asiakkaillemme

Lanseerasimme viime viikolla palveluumme uuden Ostetaan-osion, jossa näytetään ostotoimeksiantoihin perustuvia ostoilmoituksia. Olemme nyt avanneet kaikille asiakkaillemme ostoilmoitussopimuksen, joka mahdollistaa ostoilmoitusten lisäämisen palveluun. Enää sinun ei siis tarvitse täyttää erillistä tilauslomaketta ostoilmoitusten aktivointiin.

Ostoilmoitukset ovat etenkin vallitsevassa tilanteessa oiva keino saada lisää toimeksiantoja ja rohkaista asunnonvaihtajia oman asunnon myyntiin. Asunnonetsijät ovat uusimman käyttäjäkyselyjemmekin mukaan tosissaan liikenteessä, mutta uusia myyntiin tulleita asuntoja ei tule kysyntää vastaavalla tasolla.

Julkaise ostoilmoitus touko – kesäkuun 2020 aikana 
ja saat sille 4 kk näkyvyyttä veloituksetta!

Normaalihinta: kertamaksu 39€ (+alv) / kohde / 4 kk jakso.

Te kysyitte, me vastaamme – ostoilmoitusten usein kysytyt kysymykset

Ostoilmoitussopimus aktivoidaan automaattisesti kaikille asiakkaillemme. Pääset siis syöttämään ostoilmoituksia palveluumme heti tarpeen tullen.

Huomaathan, että ostoilmoitusten taustalla tulee aina olla ostajan kanssa tehty ostotoimeksianto. 

Ostoilmoitukset ovat täysin erillinen maksullinen tuote. Tarjoamme kesäkuun 2020 loppuun asti ostoilmoitukset täysin veloituksetta – kun julkaiset ostoilmoituksen touko-kesäkuun 2020 aikana, saat sille 4 kk veloituksetonta näkyvyyttä. 

Heinäkuusta 2020 alkaen ostoilmoituksen kertamaksu on 39 € (+alv) / kohde / 4 kk jakso.

Ostoilmoitus on voimassa aina 4 kk, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti näkyvistä. Voit myös päättää ostoilmoituksen aikaisemmin tai laittaa sen tarpeen tullen hetkeksi tauolle. Ostoilmoituksen voimassaoloaika alkaa kuitenkin aina ensimmäisestä julkaisusta, eivätkä väliaikaiset tauot näkyvyydessä vaikuta voimassaoloajan pituuteen.

Alkuvaiheessa ostoilmoitukset tulevat näkyviin vain syöttämällä ne käsin Etuovi.comin sopimusasiakaspalvelun kautta. Jos yrityksesi käyttää KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmää tai muuta aineistontoimittajaa, eivät ostoilmoitukset siirry sitä kautta palveluumme näkyviin vielä toukokuun 2020 aikana. 

Tavoitteemme on, että KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta ilmoitukset siirtyisivät automaattisesti kesäkuussa 2020 ja sen jälkeen vaiheittain myös muiden aineistonsiirtotoimittajien kautta. Pidämme sinut ajan tasalla ja ilmoitamme kun ostoilmoituksia pääsee lisäämään käyttämäsi aineistonsiirtotoimittajan kautta.

Ole ensisijaisesti yhteydessä yrityksesi pääkäyttäjään. Pääkäyttäjät voivat lisätä ja poistaa käyttäjätunnuksia sopimusasiakaspalveluun.

Jotta ostoilmoitussivu olisi mahdollisimman elävä ja houkutteleva, olemme valinneet ostoilmoitusten kuviksi joko aluetta tai talotyyppiä esittäviä kuvia. Kuva valikoituu sen mukaan mitä aluetta tai kaupunkia ostoilmoitus koskee. Jos alueesta tai kaupungista ei löydy kuvaa, tulee ilmoitukselle talotyyppiä kuvaava kuva.

Ostoilmoituskuva tulee palvelustamme automaattisesti, joten omia kuvia ei ole mahdollista lisätä ilmoitukseen.

Uutta palvelussa: Taloyhtiösivut

Tiesitkö, että monet asunnonetsijät etsivät myynnissä olevia asuntoja Googlen avulla käyttäen hakuterminä jotakin tiettyä katuosoitetta tai taloyhtiöön liittyvää sanaa, kuten ”asunto oy”, ”as oy”, ”kiinteistö oy” jne? Kuvattu toimintatapa on toiminut hyvin sellaisissa tapauksissa kun halutulla katuosoitteella tai taloyhtiöllä on ollut jokin asunto myynnissä. Tällöin hakija ohjautuu helposti Etuovi.comista löytyvään myynti-ilmoitukseen.

Jos haetulla katuosoitteella tai taloyhtiöllä ei ole juuri sillä hetkellä ollut myynnissä olevia kohteita, ei haku olekaan tuottanut haluttua lopputulosta ja kiinnostunut etsijä on joutunut umpikujaan. Tämän vuoksi taloyhtiösivut ovat nyt kiinteä osa palveluamme. Asunnonetsijä ohjautuu palveluumme vaikka haetulla katuosoitteella tai taloyhtiöllä ei juuri sillä hetkellä olisikaan asuntoja myynnissä. Sivusto tarjoaa kaikissa tapauksissa mielenkiintoista tietoa ja mahdollisuus selata muita lähialueen myynnissä olevia asuntoja on vahvasti läsnä.

Taloyhtiösivuista on paljon hyötyä:

  • Etuovi.com palvelee tiedonhakijaa entistä paremmin: Taloyhtiöistä on ennen löytynyt lähinnä vain kaupparekisteriin liittyviä hallinnollisia tietoja. Nyt uutta tietosisältöä löytyy nimenomaan taloyhtiöön ja asumiseen liittyvistä asioista, kuten aiemmin myynnissä tai vuokralla olevista asunnoista.
  • Potentiaaliset asunnon ostajat ohjautuvat heitä kiinnostavalle taloyhtiösivulle ja näkevät heti mitkä asunnot ovat kyseisestä taloyhtiöstä sillä hetkellä myynnissä. Myynti-ilmoituksiin on suorat linkit, jotta kiinnostunut ostaja pääsee tutustumaan tarjontaan helposti.
  • Oman asunnon myyntiä harkitsevat löytävät omasta taloyhtiöstä myynnissä olevien muiden asuntojen välittäjät – asunto on helpompi antaa myytäväksi ammattitaitoiselle välittäjälle, joka tuntee kyseisen taloyhtiön jo ennestään. Uusi tapa saada toimeksiantoja!
  • Etuovi.comin taloyhtiösivut kattavat lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin.

Poimintoja Markkinatilastoista

Kevät on jatkunut ennätysvilkkaana Etuovi.comissa. Käyttäjämääräennätys rikkoutui jälleen – jo viidettä viikkoa putkeen. Myös yhteydenottojen määrä on noussut hurjasti viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna, mikä selittynee yksityisnäyttömäärien kasvulla sekä loma-asuntomarkkinoiden vilkastumisella.

  • Etuovi.com ja Vuokraovi.com palveluissa vieraili viikolla 20 yhteensä 1,66 miljoonaa käyttäjää. Edelliseen viikkoon verrattuna kasvua oli 8 % ja viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna kasvua oli 33 %
  • Etuovi.comissa vieraili viime viikolla ennätykselliset 1,34 miljoonaa käyttäjää, joka oli 7 % enemmän kuin edellisellä viikolla ja 31 % enemmän kuin viime vuoden vastaavaan aikaan.
  • Yhteydenottojen määrä nousi edelliseen viikkoon verrattuna 19% ja viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna huikeat 57 %

Olemme jatkaneet säännöllisiä käyttäjäkyselyitämme ja uusimman kyselyn mukaan asunnon myyminen on monelle ajankohtaista myös poikkeustilanteessa, mutta iso osa myyntiä suunnittelevista haluaa ensin löytää uuden asunnon. Katso tuoreimman käyttäjäkyselymme tulokset täältä.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tutustu myös muihin tiedotteisiin

Vuokraovi.comin käyttö ennätystasolla​

Viime viikolla tehtiin Vuokraovi.comissa kaikkien aikojen käyttäjäennätys, kun palvelussa vieraili yli 292 000 käyttäjää – 27 % enemmän käyttäjiä verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan. Kysyntämittareiden mukaan käyttäjämme ovat hyvin aktiivisia. Myös kohdemäärät ovat ennätystasolla! Vuokraovi.com Nousu-lisänäkyvyydellä saat kohteellesi nostetta, jos kohteesi on ollut pidempään vapaana markkinoilla ja haluat tavoittaa uudet asunnon etsijät tehokkaammin.

Lue lisää »