Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Uusi vuosikymmen on startannut

Digimainonnan ABC -webinaari aloitti vuoden 2020 upeasti

Etuovi.com tiedote –Tammikuu 2020

Nyt on myyjän markkinat – mainonta kajahtaa ilmaan tammikuussa

Aloitamme uuden vuoden rytinällä ja panostamme näkyvästi ja kuuluvasti mainontaan ”Myyjän markkinat” -teemalla. Palvelumme kysyntämittarit, eli yhteydenottojen ja vahtien määrät ovat olleet kasvusuunnassa viime vuoden lopusta lähtien, mutta kohdetarjonnassa on puutteita.

Olemme asunnon myyjien tukena ja haluamme kannustaa asunnon myyntiä harkitsevia ottamaan ensimmäisen askeleen kohti oman asunnon myyntiä ja uuden kodin etsintää.  

Kampanjaa varten toteutimme ”Myyjän markkinat” -teemaisen myyntiin ohjaavan elementin. Elementti on tuottanut hyviä tuloksia ja esimerkiksi elementin ”valitse välittäjä” -osio on analytiikkamme mukaan ohjannut etsimään itselle sopivaa välittäjää selkeästi aiempaa enemmän. Käy kurkkaamassa täältä >

Mainonta kuuluu laajasti radiossa mm. Novan, Suomirockin, NRJ:n ja Iskelmän taajuuksilla sekä näkyy Alman verkkomedioissa ja printissä.

Tärkeimmät teemamme myyjän markkinat -mainonnassa ovat:

Tiesitkö muuten, että välittäjäliikkeet saavat merkittävän määrän toimeksiantoja takuuvälittäjä-prosessimme kautta? Jos kuluttaja ei halua jatkaa asuntonsa myyntiä itse, ohjaamme kuluttajan valitsemaan sopivan kiinteistönvälittäjän, joka ottaa myynnin hoitaakseen.

Siksi on tärkeää, että yritys antaa itsestään positiivisen ja asiantuntevan mielikuvan kaikkialla: kohdeilmoituksissa, mainonnassaan, arviointikäynneillä, asuntoesittelyissä jne.

Digimainonnan ABC -webinaari veti osallistujia

Järjestimme heti vuoden alussa webinaarin, joka nojautui viime vuoden lopulla julkaistuun Digimainonnan ABC -oppaaseen. Webinaari oli suuri menestys ja lähes 350 henkilöä ilmoittautui mukaan! 

Menikö webinaari sinulta sivu suun? Ei hätää, sillä otimme webinaarista tallenteen, jota pääset katsomaan kaikessa rauhassa täältä.

Kannattaa myös ladata itse Digimainonnan ABC talteen!

Kuulemme mielellämme ajatuksiasi Digimainonnnan ABC -oppaasta ja webinaarista. Onko sinulla mielessä jokin tietty aihe, josta toivoisit omaa webinaaria tai muuta materiaalia? Kerro mietteesi meille osoitteeseen etuovi[at]etuovi.com.

Kohdentaminen näyttää viestisi haluamallesi yleisölle

Digimainonnan ehdoton vahvuus on mainonnan kohdennettavuus mahdollisimman relevantille yleisölle. Kun markkinointi kohdistuu oikeaan yleisöön, tuottaa se yleensä parempia tuloksia.

Valittu kohdeyleisö kannattaakin miettiä siten, että mainonnan viesti olisi mahdollisimman puhutteleva ja mainos tavoittaisi sopivan kokoisen yleisön.

Kerromme oheisessa lyhyessä videossa mitä kohdentaminen tarkoittaa ja miten sitä voi hyödyntää. Voit avata videon koko näytön kokoiseksi oikean alareunan painikkeesta, jossa on neljä nuolta. 

Videoklippi on otettu Digimainonnan ABC -webinaarista, joka pidettiin tammikuun alussa. Oletko jo ladannut Digimainonnan ABC -oppaamme? Löydät sen ja oppaaseen perustuvan webinaaritallenteen kätevästi täältä.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin