ASUMISEN MEDIATIEDOT

Asuntomarkkinoilla kuuma kesä

Piristä syksyn kauppoja ostotoimeksiannoilla

Etuovi.com tiedote – vk 34 elokuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Ostotoimeksiannoilla piristystä syksyn kauppoihin

Ostotoimeksiannot tarjoavat arvokasta palvelua ihmisille, jotka etsivät kuumeisesti sitä seuraavaa asuntoa, joka ei vain ota löytyäkseen. Mikä parasta – ostoilmoituksen rohkaisema myyjä onkin pian myös itse vailla seuraavaa uutta kotia, jolloin asiantunteva välittäjä kääntää tarpeen uudeksi toimeksiannokseen. 

Ostoilmoituksen innoittamana tarjottu asunto voi myös kääntyä myyntitoimeksiannoksi. Ostotoimeksiannot tuovat useita mahdollisuuksia uusien toimeksiantojen hankintaan. Etuovi.comin Ostetaan -osiossa on nyt eniten ostoilmoituksia – onhan myös sinun ostotoimeksiantosi mukana? 

Asiakkaamme kertoivat kokemuksistaan Etuovi.comin Ostetaan -osiosta sekä ostotoimeksiannoista osana yritysten liiketoimintaa. Käy lukemassa menestystarina täältä >

Näin helposti saat ostoilmoitukset käyttöösi

Käyttääkö yrityksesi KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmää? Jos käyttää, niin ostoilmoitukset siirtyvät aineistonsiirron mukana vaivattomasti palveluumme näkyviin. Rakennamme taustalla tukea myös muille aineistonsiirtojärjestelmille ja tiedotamme aina kun uusia aineistonsiirtojärjestelmiä on saatu mukaan ostoilmoitusten siirtoon.

Tällä hetkellä muiden aineistontoimittajien käyttäjät pystyvät lisäämään ostoilmoituksia Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelumme kautta. Lisäys on todella helppoa – ohjeet löydät täältä >

Ostoilmoituksen kertamaksu: 39 € (+alv) / kohde / 4 kk jakso.

Poimintoja Markkinatilastoista

Monet pysyivät koko kesän kotimaassa, mikä varmasti vaikutti osaltaan Etuovi.comin hienoihin lukuihin – tiivis kotona vietetty aika on antanut tilaa pysähtymiseen ja mahdollisten muuttuneiden tarpeiden oivallukseen. 

Teimme katsauksen heinäkuun lukuihin ja vertasimme niitä vuoden takaiseen heinäkuuhun:

Lähde: käyttäjät; Google Analytics heinäkuu 2020 vs. heinäkuu 2019, muut; Etuovi.com heinäkuu 2020 vs. heinäkuu 2019.

Käyttäjämäärät, rekisteröityneet käyttäjät sekä vahtien luonnit kertovat sitoutuneista Etuovi.comin käyttäjistä. Vahdit tuovat esiin tilanteen, jossa juuri sitä oikeaa asuntoa ei ole etsintähetkellä löytynyt.

Tiesitkö, että monipuolisimman ja kattavimman näkymän alueelliseen asuntomarkkinaan saat Tietotuote-palvelustamme? Tietotuote tarjoaa mm. ajantasaisen kuvan alueen asuntovaihdannasta kaupunki- ja postinumeroaluetasolla sekä kuukausittaiset Etuovi.com haku- ja vahtitilastot alueellisesta kiinnostuksesta ja kysynnästä, myös kaupunginosatasolla. 

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tutustu myös muihin tiedotteisiin